Cinsel Yaşam Kız arkadaşımla birlikte olduktan sonra penis ve yumurtalarımda kaşınma oluyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Bundan artık iyice eminim. Sadece ilişkiye girdikten sonra oluyor. Bunun sebebi nedir? Güncellemeler+1 yıl Test yaptırdım. maalesef ki kız arkadaşımdanmış. Aldatıldığımı öğrendim. Ayrıldık. Teşekkürler Kız arkadaşımla birlikte olduktan sonra penis ve yumurtalarımda kaşınma oluyor? Cevapla İlişki Soruları Nedir Soruları Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Geçmiş olsun mantar bulaşmış kız arkadaşından sana 😃 2 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı. Vajinal enfeksiyonu vardır konuşmalısınız bunu bence. Tedavı olsun seninde olman lazım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Oral yüzünden olabilir. Tükürük bu etkiyi yaratıyor olabilir bir de cildin devamlı ağız içine maruz kalması 2 6 Yorumla kirkhmt +1 yıl mantar o oral yapmaz sanmıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @kirkhmt mantar olsa sadece ilişkiden sonra kaşıntı yapmaz devamlı yapar. Bazı ciltler hassas oluyor dedigim gibi reaksiyon gösteriyor sonrasında bende de meme ucunda olur genelde Yorumla kirkhmt +1 yıl tükürükten mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @kirkhmt ağız içine devamlı maruz kalmasından dolayı devamlı öpülmesi felan işte nasıl anlatayım daha 😅 Yorumla kirkhmt +1 yıl anladım teşekkür ederim :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @kirkhmt rica ederim Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Mantar geçiyor olabilir kardeşim onda da kaşıntı oluyor mu 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hastalık kapıyor olabilirsin 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Kız mantar belli ki sana da bulaşıyor olabilir 0 0 Yorumla
asyacim33 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Mantarı olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Geçmiş olsun mantar bulaşmış kız arkadaşından sana 😃
Vajinal enfeksiyonu vardır konuşmalısınız bunu bence. Tedavı olsun seninde olman lazım
Oral yüzünden olabilir. Tükürük bu etkiyi yaratıyor olabilir bir de cildin devamlı ağız içine maruz kalması
mantar o oral yapmaz sanmıyorum
@kirkhmt mantar olsa sadece ilişkiden sonra kaşıntı yapmaz devamlı yapar. Bazı ciltler hassas oluyor dedigim gibi reaksiyon gösteriyor sonrasında bende de meme ucunda olur genelde
tükürükten mi
@kirkhmt ağız içine devamlı maruz kalmasından dolayı devamlı öpülmesi felan işte nasıl anlatayım daha 😅
anladım teşekkür ederim :)
@kirkhmt rica ederim
Mantar geçiyor olabilir kardeşim onda da kaşıntı oluyor mu
Hastalık kapıyor olabilirsin
Geçmiş olsun mantar kanka
kıl kökleri batar çok sert yapınca
Kız arkadaşın tost olmuş
Kız mantar belli ki sana da bulaşıyor olabilir
Mantarı olabilir