En yaratıcı yerleri bekliyorum 🤭 yaptığınız veya aklınıza gelen her yer uygundur.
Hem öpüşmek hem elleşmek için.
Hem öpüşmek hem elleşmek için.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her yerde olabilir ya ama şu an aklıma ne geldi biliyor musun park çocuk parkında ki hani böyle Kamelyalar oluyor ya umarım adını yanlış yazmamışımdır onun için de öpüşmek filan gayet güzel olabilir ya da işte kenar köşe bilmiyorum ya o kadar çok güzel yerler var ki her yerde öpüşülebilir djdjdjd
Parkta çok zor oluyor çünkü sürekli bir geçen oluyor 😂 ıssız parklar tehlikelidir
Cevap
2Cevap
Caminin bahçesi. Bizim evin karşısındaki cami bahçesinde yaşanan her türlü fanteziye şahit olduk:) çok eğlenceli demekki. Sizde deneyin..
Hahahaha yaratıcı
Rahatsız olmadınız mı?
Oluyor insan tabi ama yapacak birsey yok. Bi taraf cocuk parkı Bi taraf cami bahcesi. Sevismek için uygun görüyorlar demekki :)
Garip valla hiç aklıma gelmemişti 😂 ama çok mantıklı varya namaz saatleri harici uğrayan olmaz hahahahaha
Çocuklar için de çok egitici ve öğretici oluyordur değil mi? +18 olması haricinde tabi 😄
Emin ol, onlar kendilerini kimsenin görmediğini saniyoralrdir hahaahh😂
Öyledir muhtemelen 😄
Bi taş maş bir şey atın hahahahaha
Tabiki karanlık parklar daha da ileri gidebilirsn. Onun dışında apartman boşlukları vs
Fikir mi lazım öylesine mi?
Öylesine kanka merak ettim sadece
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?