Samimiyette, cinsellikte tek bir kişiye alışmıştım. Şimdi başka bir erkekle buluşmak bile zor geliyor. İlk cinselliğimi yaşadığım erkekten hemen sonra flört yapmıştım ama bu seferkin de hiç içimden gelmiyor. Hormonal olarak bile canım istemiyor başkasıyla. Belki başka erkeklerle takılırsam daha kolay unuturum diye düşünüyorum ama ne zaman hazır hissedicem bilmiyorum. Kızlar özellikle siz beni daha iyi anlarsınız siz nasıl atlattınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır unutmuyorsun emin ol galiba seviyorsun yani unutmak istediğin kişiyi ama unutmak o kadar kolay bir şey değil bu hataya ben de düştüm gittim başka birileriyle konuştum ettim ama istemeden konuştum ve bitti bir yerde çünkü olmuyor benim aklın başkasında yanımda benim başkası olamıyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Ilk sefer bu tabi ki ozel hissediceksin normal olan bu
Hatta zamanla tanistigin biri kotu cikinca ilk seferinle kiyaslicaksin
Ama iyisine denk gelince umrunda olmucak
Bu durumu asmanin tek yoluysa flortlesmek
Hemde birde fazla kisiyle
Once yazis bi tek kisiye ait olma psikolojisini at
Snra onlardan kafa dengi olanlarini ayikla
Ve istediklerini zamanla bir ileri seviyeye tasi begendigin biri cikana kadar da durma
Cunku dursan nolcak ilk seferkini mi beklicen zaman geciyor zaman bekleme
Ilk once burdan bir flortlesmeye basla yazismalarla at su psikoliyi snra yuzyuzelere baslarsiin03 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle uzun uzun yazmışsın teşekkür ederim. Bu siteden asla olmaz. Sosyal medyamda denedim ama hiç ilgimi çekmedi. O kadar dünden hazırlar ki bi dur bismillah. Sıfır heyecan yani. Tamam benim niyetimde şu an ciddi Bi ilişki değil ama takıldığım erkeğin bile bi duruşu olmalı. Akışında ilerlemeli. İlk zamandan canım cicim sohbeti açılınca gözümde küçülüyor
- +1 yıl
Tuh be burdan olur deseydin ben denerdim sansimi oldu mu bu simdi
Instani bilsem su an hic konusmamis gibi hazir tuyoyuda almisken cabalardim
En azindan ne istedigini bilen bir kadinsin seninle zaman gecirmek guzel olurdu
Hani zaman oldurmek degilde gecirilen vaktin hakkini vermek olurfu
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten hem bedenine hem ruhuna dokunmasını bilen bi erkekle duygusal bişey hissetmesen bile güzel bir cinsellik yaşasan bazı şeyleri atlatır sana ama böyle erkek bulman zor, dokunduğunda hem elleri, hem dudakları öyle nokta atışı yerlere temas etmeli ki seni delirtmeli, böyle bi durum yaşamıştım.
02 Yorumla
Soran+1 yılYaşadığın durum nasıldı
Cevap sahibi+1 yılBiraz uzundu bizim olaylar, istersen özelden anlatım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
30Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Önce sanaldada birileri ile konus. Konuştuktan sonra ister istemez bı bıtek gelir sana. Ondan sonra başkasını bulabilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılSanal sevmiyorum maalesef
Soran+1 yılO muhabbetleri yapmadığımız halde çoğu erkek hemen o planı yapıyor zzaten hevesim olmuyor öyle. Anlık gelişmediği sürece tık yok bende 😂
+1 yılzamana bırak birini unutmak için başkasına gidersen o başkasına haksızlık olur
20 YorumlaBu domino taşı gibidir. Başkası başkası derken bir bakmışsın herkesle yatmışsın. Sana tavsiyem başka aktiviteler bul.
00 Yorumla
+1 yılİçinden gelmiyorsa kolay olmaz. Önce kafada çözmek daha kolay kılar
05 Yorumla
Soran+1 yılMantığımda bitti zaten
- +1 yıl
O zaman kolay gelmeli. Eğlencesine takılacsksın zaten.
- +1 yıl
Hazır mı birisi?
Soran+1 yılİlgimi çeken biri yok. Biraz zor seviyorum çoğu erkek dünden hazır herşeye. Lafta insanlar anda kalıyor ama kimse akışına bırakmıyor. Bugün gördüğüm erkek Samimi davranmadığım halde halvet planı yapıyor. Sorduğu sorulardan anlamıştım. Hiç hevesim olmadı direk iletişimi kestim
- +1 yıl
Tamam işte. Azıcık ışık olsa erkekte rahat olursun. Bence kafanı boşa yormuşsun.
Mantıklı birisi çıkana kadar bekle. İşin kolaylaşır. Birazcık da bencillik etmelisin bence. 😊 Nelerden hoşlanırsın neler yapmak iyi gelir sana mesela?
Çivi çiviyi sökmez hiçbirzaman nereden kırıldıysan ordan saracak birini bul
04 Yorumla
Soran+1 yılGüven çok zor işte ya
Soran+1 yılBöyle derlerdi de inanmazdım. Ne kazıklar yedim yine de hevesliydim flört işlerine. Hemen birine alışır o bana yanlış yapınca 3 günde başkasını bulurdum. Şimdi bütün erkeklere arkadaş gözüyle bakıyorum 😂güven, heves ne öldüyse artık içimden gelmiyor. İhanete uğradığımda bile daha kolay atlatıyordum
+1 yılDuygusal bosluktsin, hata yapma sadece eskiyi unutmak için
04 Yorumla
Soran+1 yılFarkındayım ama egosal olarak bile başka bir erkeğin ilgisini istemiyorum. Sadece bitirdiğime mantığım gibi bedenim ve ruhum da alışsın istiyorum
- +1 yıl
Daha önceki ayrıldığın sevgiline bu kadar alismamissin, buna fazlaca kaptirmissin, bu alışkanlık seni yoruyor
Soran+1 yılOnunla 2 senem geçmişti şu an ayrıldığımla 6 ay. İlgi olarak alışmıştım ama ne bağladı onu bilmiyorum
- +1 yıl
Bağlayan şey alışkanlık, bu alışkanlıktan kurtulmak sana zor geliyor
+1 yılHayir hoşlanmadığınız kişi ile aşık olmadığın kişiyle olmaz o isler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. senin ruhunu da dokunması gerek erkegin... yaş kaç bu arada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılİste cok bagli kalmak boyle seyler dogurabiliyir unutmak gerek oncelikle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstek yoksa ne istiyorsun ki
İstediğini bile bilmiyorsun sen
Sakinleşmen lazım önce bi
Zamanla düzeltmeyi dene, başka bir insanla değil02 Yorumla
Soran+1 yılYa onu stalklamamak için kendimi zor tutuyorum. Merak etmemek için uğraş arıyorum kendime
Soran+1 yılStalklayınca moralim bozuluyor. Hediyelerini atamadım.
+1 yılYeni bir ilişki içim insan alışma süreci olabilir buda çok normal öncelik karşılıklı güven
00 Yorumla
+1 yılBirini unutmak için başkasına girmek her zaman sacma gelmiştir. Zamana bırakmanda gayda var
00 Yorumla
+1 yılZamana bırak gitsin illa bişeyler yapmak zorunda değilsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Eğer bunun faydasını göreceğine inaniyorsan o zaman deneyebilirsin yoksa unutmak tekrar hazır olmak kendi surecindir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabiki bu bir sürec ve alışkanlik oluyor ister istemez ve insan yeni bedene ten uyumuna zor alışıyor aslında
41 Yorumla
Soran+1 yılYa o aşamaya gelene kadar ohoo. Sanki boşanmış 3 çocuğumla kalmış gibi bi namus abidesi var içimde 😂 Bir erkekle dateye çıkmak bile istemiyorum. Ama yerimde saydıkça daha çok aklıma geldiği için kendimi zorlamaya çalışıyorum
Oyle bi durum bende oldu sevgilimle iliskiye girerdik bi sure sonra ayrildik baska kızla yapicam isteksizim kalkmiyordu bile
02 Yorumla
Soran+1 yılErkekler daha çabuk tahrik olur ama
Soran+1 yılÖzele geçmiyorum
+1 yılÇivi çiviyi söker biliyoruzda konuşuyoruz😃
00 Yorumla
+1 yılBenle takıl dünyayı unut
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİyi sevişen birisi herşeyi unutturur sana
02 Yorumla
Soran+1 yılElini çok iyi kullanıyordu ya. Noktalarımı çok iyi biliyordu. Çoğu erkekle cinselliğe geçmedim ondan önce ya çoksert dokunuyordu ve rahatsız oluyordum ya da elini iyi kullanamıyordu.
Cevap sahibi+1 yılVardır öylesi mersk etme
Bunu hep derim çivi çiviyi söker
05 Yorumla
Soran+1 yılBu zamana kadar onu yapıyordum zaten. Ama bu sefer içimden gelmiyor
Soran+1 yılNasıl yani yas mı tutayım
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılçivi çiviyi her zaman sökmez.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı. Unutmak için başkasıyla yatmak yanlış
10 Yorumla
+1 yılKarakterini seversin belki bu sefer birinin
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor
- +1 yıl
Var mi Bi talip Şu an ki
Soran+1 yılNornal reel hayatımda tanıştığım biri yok. Sosyal medyamda yazan var ama hepsi abaza
- +1 yıl
Sohbet etmek ister misin insan gibi
Soran+1 yılÖzele geçmiyorum burada
- +1 yıl
Benimde içimi dökmeye ihtiyacım var diye dedem. Bide yaşlar yakin gibidir diye
+1 yılOna bağlanmışsın sanki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılunutursun. takıl
00 Yorumla Unutma ilacı versem olurdu
00 Yorumla
+1 yılAlışırsın alışırsın insan nelere alışmıyor ki
00 YorumlaBence denemelisin üstünw gitmelisin bu durumun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDirek seks için arama yakınlaşma ya calus
01 Yorumla
Soran+1 yılNornal sarılsak bile dibine giren erkekler var. Mesafeli dursak direk geçmiş muhabbeti açıyorlar bundan bana ekmek çıkar mı nasıl tavlarım anlamında. Seks seven biri değilim zaten düzenli seks hayatım olmadı hiç
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kesinlikle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. zamanla geçer
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Zamanla alisirsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem