kadınlar, erkeklerden duygusal olarak etkilenirken erkekler neden cinsel olarak etkileniyor? Örneğin üstsüz bir erkek gördüğümde cinsel olarak hiçbir şey hissetmem vücudu şahane olsa bile fakat bir kadın aşırı güzel olmasa dahi biraz dekolte açınca çevredeki erkeklerin gözü full orada oluyor. Bir de kadınların kriterleri var mesela yeryüzünün en yakışıklı erkeği gelip birliktelik teklif etse duygu geçmemişse kabul etmeyiz. Fakat erkeklerin çoğu karşılarında bir kadın soyunsa kendilerini tutamayacaklarını söylüyorlar? Neden böyle yahu bu erkek milleti için cinsellik niye bu kadar önemli?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bunun temel sebebi mahremiyat. Ergenlikten bu yana bizim toplumda cinsellik konusu hep saklandı. İnsan duygusu olarak da suç kavramı gibi hissediyoruz. Cinsellik konuşmak bir suç ve suça karşı zevk duyuyoruz sanki. O yüzden bu açlık asla bitmiyor. Başka toplumlarda ise bu durumlar ergenlikten halledildiği için ilerleyen yaşlarda muhabbetleri pek olmuyor. Buna yapılabilecek bir şey yok. Üzgünüm :(
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkekler böyle yaratılmış maalesef. Kadınlar bizlere göre çok daha duygusal yaklaşıyorlar cinsellik konusuna. Biz daha hayvani dürtülerle hareket ediyoruz.
08 Yorumla
Soran+1 yılSırf bu yüzden hiç tipiniz olmayan bi kadın bile gelip karşınızda soyunsa birlikte olur musunuz mesela?
- +1 yıl
Ben olmam kendimi dizginleyebilirim ama herkes bir değil bazıları olmak isteyecektir
Soran+1 yılDizginlemek bile o anda aslında olmayı istemek demek yani? Çok ilginç gerçekten anlayamıyorum sizi 😁
Soran+1 yılTersini düşünelim çıplak bi erkek görünce hazza ulaşmadım hiç hormonlar epey farklı demek ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
13Cevap
Sorunda dogru cevaba ulasmak zor nedeni ise bu cografyada amsalak olmayan erkek bulmak oldukca zor. Kadın nufusun baskın oldugu yerlerde de aslında dediğinin tam tersi durumlar mevcut
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCok yakisikli biri soyunsa karsimda aşık dahi olurum manyk misin shzhzjzj zaten yillardir sevgili yapmıyorum evlenmeyi beklerken kurudum
133 Yorumla
Soran+1 yılTamam üst kısmı yine bi derece iyi de alt takımı da soyunsa etkilenir misin cidden?
Cevap sahibi+1 yılEtkilenme degilde direkt sevisilir o durumda ben mi soyliyim bunu da.
Cevap sahibi+1 yıl@eaasln yakisikli bir aday adayi dahi yok ki Şu an
Cevap sahibi+1 yıl@eaasln bulunmuyor ansizin oluyor cinim o mevzular kader kismet nasil
Cevap sahibi+1 yıl@PARS1910 sen çirkn ve kartsin k. bakma
Cevap sahibi+1 yıl@eaasln 22 amca
Soran+1 yılYakışıklı gerçekten bulunmuyor bu arada özellikle bu ülkede dkdkdkd
Cevap sahibi+1 yıl@eaasln bilmiyorum ki ya gorucu usulu sevmiyorun ve aşık olmadan olmaz.
Cevap sahibi+1 yılEvettt... bulunsa ya capkin guvenilmez oluyor ya cok ickici kizlarla dolasan aldatan bir tip oluyo yani kisaca bulunmaz hint kumasi yakisikli guvenilir sadik sevgi dolu biri
Cevap sahibi+1 yıl@eaasln asik oldugum 2 kisi oldu bu zamana kadar ama biri brnden buyuktu ve sevmedi beni olmadi ayrildik. Digeriyle yasittik hic baslamadan bitti cunku baska okula gecmistim imkansiz askti o. Ama hala sonuncuyla icimde bir ukte kaldi keske evlenseydik demiyorum ama en azindan karsilikli hoslaniyoken neden kactim kabul etmedim pismanim biraz
Soran+1 yılHeh aynen işte yakışıklı erkekler de bunun ekmeğini yiyerek 48385848 tane kızı götürüyolar yoksa kadıköy dolu bu tiplerle tavlarsın ama sabah yanında olmazlar :d
- +1 yıl
Buyrun benim
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle knka
Cevap sahibi+1 yıl@eırkrkfkfk bebesin sen daha sutunu ic uyu kuzum
- +1 yıl
😂 Yaş 26
Cevap sahibi+1 yıl@eaasln ben mi
Cevap sahibi+1 yıl@eırkrkfkfk bebeksi duruyosun fake degilsen.
- +1 yıl
Yok orijinalim
+1 yılÇünkü bizde libido artışı sizinkinden daha hızlı ve fazla lanet olası bünye
00 Yorumla
+1 yılErkekten erkeğe değişir bende beğenmedim bir kasın isterse çıplak gezsin umrumda olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelleme yapmasak iyi olur bence şahsen ilgi mi çekmeyen insan önümde ne yaparsa yapsın umrumda olmaz 😏
00 YorumlaBence sen söylenenlere çok takma kendinin tecrübe ettiklerine bak
00 Yorumla
+1 yılYapını böyle maalesef sizler gibi duygularımızı kontrol edemiyoruz
00 YorumlaKabul etmezmisiniz ironi demi
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır etmem
Soran+1 yılNiye kendimi kandırayım? Birliktelik derken cinsel manada söyledim etmem işte bakın siz anlam dahi veremiyorsunuz her şeyin cinsellik olmadığına dkskdks
Soran+1 yılKarşıma çıkan her yakışıklı erkekle çekim gücü hissetmeyince sığ bakış açısı mı oluyor?
Abaza olanlar böyle işte
02 Yorumla
Soran+1 yılBence tüm erkekler böyle
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellige ac oldugumuz icin
00 Yorumla
+1 yılÇünkü erkek mantığı düz mantık
00 Yorumla
+1 yılErkek gördüğünden kadın duyduğundan demişler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaska erkek bul sende
00 YorumlaGaliba genler yüzünden
00 YorumlaO anki libo ya bağlı
00 Yorumla
+1 yılİlla ki oluyo
00 Yorumla