Cinsel Yaşam Arkadaşlar yaşım 23 penis boyum 17. Sizce normal mi? Berkcann3535 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Arkadaşlar yaşım 23 penisimin boyu 17 cm sizce normal mi hormon bozukluğu mu? Güncellemeler+1 yıl Görenler cevaplayabilir mi lütfen Güncellemeler+1 yıl burada olanlar cevaplasın Arkadaşlar yaşım 23 penis boyum 17. Sizce normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Türkiyede ortalama 13 cm oyüzden rahat olabilirsin 😄 1 2 Yorumla Berkcann3535 +1 yıl Hormon bozukluğu olabilir mi sence Yorumla umutymw +1 yıl Hayır normal bir boy türkiyede zaten 18 cm üstü nadir doğulu erkeklerde daha büyük oluyormuş sanırım duyduğumda göre kız arkadaşlardan Yorumla
Çakırrrrr Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Benim ki de 18 cm benim gözümde küçük duruyor videoları izledikçe bende küçük diye zor kabulleniyorum 😐 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl millet büyük ister bu şikayet ediyor hahah 1 1 Yorumla Berkcann3535 +1 yıl Şikayet değil sadece endişelendim hastalığım mi var Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evet İnternetten aldığın fotoyu gördük 1 3 Yorumla Berkcann3535 +1 yıl Sen kimsn ben onu anlamadım madem yorum yapiyon niye gizliyon kendini Yorumla Berkcann3535 +1 yıl Sen yanlış kişiye yorum yapiyosn galiba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo sen attun işteİstereen çakma olduğunu itiraf ettiğin yazışmayı koyayım burayaPişkinliğin bu kadarını görmedim valla Yorumla
BeyazGay Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Normal 1 2 Yorumla Berkcann3535 +1 yıl Anladim BeyazGay +1 yıl Ok.
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Büyük bile sayılır 1 16 Yorumla Berkcann3535 +1 yıl Büyük mu Cevap sahibi +1 yıl Kocamın 12 cm birde ince Berkcann3535 +1 yıl Ciddi mi Cevap sahibi +1 yıl Normal boy bu seninki büyük Berkcann3535 +1 yıl Ben biseyin var sandım ayretsn biraz da kalın bebimki Cevap sahibi +1 yıl Kıymetini bil kaç kişide vardır öylesi 11 diyecektim 12 bile değil Berkcann3535 +1 yıl Niye eşin doyurmuyo mu Berkcann3535 +1 yıl Troll mu yapiyon yoksa gercekmisin Cevap sahibi +1 yıl Onu çok seviyorum cinsellik iyi olmasada bırakmam onu Berkcann3535 +1 yıl Hmm isteğin çok mu oluyo Cevap sahibi +1 yıl Oluyor biz yapıyoruz ama çok ince az zevk alıyorum kırılmasınıda istemem Berkcann3535 +1 yıl Anladım şu an isteklimisin Cevap sahibi +1 yıl Değilim Berkcann3535 +1 yıl Sence benimki ne kadar zevk verir Cevap sahibi +1 yıl Çığlık atarım iyi si. ersin Berkcann3535 +1 yıl Ersin mj
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Normal 1 3 Yorumla Berkcann3535 +1 yıl Hormon bozukluğu mu sence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değil. Boyutu normal Yorumla Berkcann3535 +1 yıl Saolun ☺️ Yorumla
natalieee Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Kucukmus 0 3 Yorumla Berkcann3535 +1 yıl He 35 cm olması mi lazım Yorumla natalieee +1 yıl 20 falan Yorumla Berkcann3535 +1 yıl Büyük seviyoruz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Türkiyede ortalama 13 cm oyüzden rahat olabilirsin 😄
Hormon bozukluğu olabilir mi sence
Hayır normal bir boy türkiyede zaten 18 cm üstü nadir doğulu erkeklerde daha büyük oluyormuş sanırım duyduğumda göre kız arkadaşlardan
Benim ki de 18 cm benim gözümde küçük duruyor videoları izledikçe bende küçük diye zor kabulleniyorum 😐
millet büyük ister bu şikayet ediyor hahah
Şikayet değil sadece endişelendim hastalığım mi var
Evet İnternetten aldığın fotoyu gördük
Sen kimsn ben onu anlamadım madem yorum yapiyon niye gizliyon kendini
Sen yanlış kişiye yorum yapiyosn galiba
Yoo sen attun işte
İstereen çakma olduğunu itiraf ettiğin yazışmayı koyayım buraya
Pişkinliğin bu kadarını görmedim valla
Benim de aynı. Bence normal.
çalışıyorsa boya bakma
Normal
Anladim