Evet soru açık, yorumlarınızı bekliyorum.
İster
İstemez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Seven erkek de sevişmek ister buna asla bir lafım yok.. Fakat ben şunu saçma buluyorum daha bir merhaba demeden hop direkt foto atsana muhabbetine bağlayan mı dersiniz, seks muhabbeti için telefon numarası isteyen mi dersiniz.. Bence kimse kendisine telekız muamelesi yaptırmamalı.. Bana ters bu durumlar.. Hadi belirli bir paylaşım olduktan sonra yakınlaşmak gayet normal de, yani arada duygu yokken, sadece menfaat için bu toplara girmek aşırı itici.. Keyifli günler.
Seven erkek nude ister ama kesinlikle göndermenizi tavsiye etmem. Sebepleri gayet açıktır. Resimleri saklamak istediğinde ve bunu beceremediğinde başkalarının görme ihtimalı olacaktır. Bir diğeri ise, telefon çalındığında veya hacklendiğinde başınıza gelecekleri siz düşünün. Bu arada, telefonun online olarak yedekleme yaptığını da unutmayalım. Yine de göndermek isterseniz Snapchat gibi güvendiğiniz uygulamalar üzerinden göndermenizi tavsiye ederim. Ama ne olursa olsun siz yine de göndermeyin ve hayatınızı durduk yere karartmayın.
Seven erkeklerin çükü yoktur
Ahahah neden buna bu kadar güldüm 😂 EİG
Eyvallah
İster niye istemesin ki sen bir adamı sevince aşık olunca ondan fotoğraf istemiyor musun istiyorsundur eminim istiyorsundur sizi gerçekten seven insan Ya da senin gerçekten sevdiğin insana artık herneyse eğer ki bir insan gerçekten seviyorsa istiyorsa onun fotoğraflarını görmek ister onun her ayrıntısını görmek ister bilmek ister bu normal bir şey
Cevap
76Cevap
Neden sevdiğinin nude fotoğrafını istersinki dijital bir platforma neden taşımak isteyesin. Taraflı yaklaşmıyorum ama bence etik değil ve olumsuz bir davranış sevdiğin bir insanın mahremiyetini dijital bir ortama taşımasını istemek düşününce çok da sevdiğin olmuyor bunu karşı taraf istemeden yapıyorsa bir şey diyemem ama karşı taraf böyle bir istekte bulunmadan kişinin ondan istemesi dediğim gibi etik değil ve olumsuz bir davranış. Mahremiyet olarakda fikrimce aykırı.
Bir kıza nude atsana diyorsanız üzgünüm beyler ama Etkilenen, seven, güvenen ve cinsel çekim hisseden kızlar zaten erkeğine kendini kendine nude atıyor ve seks için yaklaşıyor 😀
nude akilli erkeklerin s. alak kizlari kandirma teknigidir elde tutulur sonrada koz olarak kullanilir insanlar kendini kullandirmayi seviyor iste napcan
İster ya da istemez demeyeceğim ama istediğinde sen atmak istemediğin an sana saygı duyar. Saçma sapan kılıflar uydurup ayrılmaz.
Valla bunun sevmesi sevmemesi yok bence. Seven, sevmeyen, ciddi düşünen, düşünmeyen, gören, görmeyen, bilen bilmeyen her erkek ister. Atmayın kızlar onlar atsın 😂
Genelde ister ama saygı duyup istemeyebilir de tabi. Asıl önemli olan onun istemesi değil. Sen ona atmak istiyor musun ve gerçekten güveniyor musun? Hele küçük kızlara sesleniyorum burdan özellikle liselilere siz sakın atmayın.
Aranızdaki bağa bağlı.
Senin kuralların varsa, ödün vermezsen kimse isteyemez.
Atmak zorunda değilsin.
Mesele bide istemek değil. Mesele nudeyi paylaşmamak. O kadar şerefsiz var ki nudeyi paylaşıyor heryerde.
Sevdigi kızı kendine özel kilmissa sadece onu istiyorsa onu seviyorsa ister.
Nude istemesi sevgiye bağlı değildir. Burdan anlayamazsın. ama sen atmak istemiyorsan sana duyarsa seviyordur
Seven istemez isteyen başka şey seviyordur, "ister"e basan erkek sayısına bak adam diye geziyorlar
evlenince ya da evlenmeden z2keceğim yeri bilmeye hakkım var :D deyse neden sevgili olayım ki
Neden istemesin ki? İstiyor ki elalemin karısına kızına bakmamak için
Seven sevmeyen meselesi değil. Her istekli erkek nude ister
İster elbette
İnsan ruh ve bedenden oluşur
Beden nude ister ruh engeller
Zevk için ister insan sevdiği insanın çıplak fotolarını ister mi ayıptır.
Bu bir akım ve millet akım delisi. Bu konuda çekimserim
Sevmekle alakası yok, kültürüne varsa inaçlarına bağlı
İstemez. Sadece ilgi duyuyor, merak duyuyor , sevdiği falan yok
İster de diyemem istemez de diyemem. Ben şahsen istemem.
Normalde istemez yani bu sevgi dedigimiz olay asik olmaksa
Seven sevmeyen isteyebilir isteyen kendine bu hakkı nasıl görüyorsa istediği kişide atmak veya atmamak gibi bir hakka sahip isteyen atar istemeyen atmaz
cinselliğin ya da karşındakini arzulamanın sevmekle alakalı olduğunu sanmıyorum istiyorsa sevmez diye bişe yok
bırak seven erkeği, elbise alırken bile içine bakıyosunuz biz niye bakmayalım, sevgili yapıyoruz sonuçta:)
sevenide sevmeyinide ister sen kime atmak istiyorsun ben sevdiğine inandıüğım bütün sevgililerime atmıştım. sanırım çoğu hala saklıyordur :D
Fiziğin güzelse saklarlar
İstemez. Çünkü sevenin işi kalb iledir, ten ile degil
İster niye istemesin ki? Sevdiğinin bedenini görmek istiyordur. Arzuluyordur.
Bırak sevmeyi neden nude istersin resimlemi tatmin oluyo şimdiki gençlik😂
Kendine has ister... ama reel yasamak daha harika 😍😍😍
İsteyebilirde , istemeyebilirde bu olay bir sevgi belirleyicisi degil bence
İster. nudenin sevmekle veya sevmemekle bir alakası yok
Seven erkek herşeyi ister😇
İster elbet. Seven kız da ister. Karşılıklı olur. Güzel olur. Özlem giderici olur. Rahatlatıcı ve heycan verici olur.
Açık , net ve doğru yorum.
Nude isteyen erkek sevmez seni obje olarak görmüştür
Seven adam sevdiğinden nude istemez yarın bir gün tehdit amaçlı o nudeyi kullanır
Herkes aynı değil hanım
Herkes aynı
Gerçekten seviyorsa amacı sadece seks değilse istememesi gerekir
Nüde ne arkadaş nüde isteyen uçkurunu düşünür sadece
İster. Sevgi ayrı, libido ayrı
Seven erkek cinsellik düşünmez düşünür tabi ki ama nudeymiş seksmiş bunları bekleyen de seviyorum demesin bir zahmet
neden istemesin ARZULAMAK sevmeye dahildir
İster tabi ki
Hayır asla isteyenin niyeti seni kullanıp atmaktır
Nude direk istenmez öncesinde sen ona o rahatlığı verirsen ister
İstemez kaybetmekten korkar
Yok ya Ciddi misin
?
Sevgi cinselliğe engel mi?
İstemez var mı başka soru.
Sevmesiyle ya da sevmemesiyle alakası yok
İster istedik zamanında.
Seven erkeğin S2 yokmu
Sevdiğini görmek istemesi kötü mü
İstenir, yeşilçam filmleri gerçek değildir kızlar
Seven erkek cinsellikte ister, normal değil mi?
seven kız nude atar mı?
istemez, sever çünkü.
seven insan sevdiğini ister ama resmini ama cismini illa ki onunla ilgili bir şey ister
İleride kavga ettiğiniz zaman şantaj yapabilir. Babana bile güvenme demişler
seven erkek nude değil sevişmek ister
istemez bence de, sevgi saygı ile gelir.
İster neden istemesin
İster
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?