Evet cinsellikteki rolünüz nedir itaatkar mısınız yoksa dominant mısınız?
Domine etmeyi seviyorum
Domine edilmeyi seviyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benle ilişkiye giren kız baskın olmaya çalışırsa onu duvardan duvara atarım. Samimi söylüyorum. Kızlara boyun eğdirmekten inanılmaz keyif alıyorum. Normalde de zaten yönlendirmeyi, komuta etmeyi severim ama özellikle cinsellikte en ufak bir baskınlık hissettiğim an, bak baskınlık demiyorum hea, yanlış anlama, en ufak bir baskınlık hissedersem diyorum, direk soğurum kızdan. Ki zaten buna izin vermem. Ama baktım ki kız ısrar ediyor, mızmızlanıyor, inatçılık yapıyor. İlişkiyi oracıkta bırakırım. Ama dediğim gibi buna zaten fırsat vermem. Ben o kızdan hıncımı almam lazım. İlk ilişkilerimde bunları yapmadım. Pasiftim daha çok. Ama zamanla hatalarımı buldum, keşfettim. Şimdi tam dominasyon. Küfürlü, sert, acımasızca. Bir gram acırsam namerdim! Kadın sadece fiziksel olarak değil, ruhsal olarak da si ke rim Gerçek bir fa hi şe olarak hisseder kendini. Tabi dengeyi de iyi kurarım. Psikolojisini bozacak bir şeyi de yapmam. Dengesiz davranmak başka, baskın olmak başka. Ama sözün özü, kızı evire çevire el arabası sürer gibi beceririm.
Cevap
2Cevap
Domine etmeyi severim
İtaatkar
Denemedim
hayalinde peki ya? İtaatkar erkek mi istersin yoksa dominant mı
Dominant
ne tür fantezilerin var peki ya kafanda
Normal olan ben altta o üste o kadar
Baska hayalim yok
hmm sıradan ve klasik :)
anladım