Lütfen sorunu cevabını buraya yazın
Sevgilim grup istiyor aşk ve seks çok ayrı konular sana olan sevgimi sorgulama diyor
Sevgilim grup istiyor aşk ve seks çok ayrı konular sana olan sevgimi sorgulama diyor
sen bu g*vata hala sevgilim diyorsan bende sana geçmiş olsun diyorum seven erkek bırak bu günü geçmişinden kıskanır seni aşk seks başka demiş ya bir numaralı ele veren yer olmuş o zaten bir de sorgulama diyerek emir vermiş bak bacım bu herif hadi sevgiyi s1ktir et ruh hastası herşeyden önce parafilik bozukluğu var bunla bırak sebgili olunmayı aynı ortamda durulmaz bile be g*vatlık ruhuna işlemiş resmen. p*rno mu la gerçek hayat (kaldı ki p*rno bile gerçek değil kurgulanmış bi hayal ürünü ) bu çocukla 5 saniye dursan kendine en büyük kötülüğü yapmış olursun.
Senin başka biriyle zevk almanı görmek istiyor aynı şekilde senin de onun başka bir kadınla birlikte olurken izlemeni istiyor swinger konusu çok değişik bir tecrübedir herkes kabul edemez istemiyorsan grup çalışması sevmiyorum bireysel başarı en güzeli dersin
Erkekler böyle düşünür... doğru söylüyor... sevgi farklı, aşk farklı ama cinsellik daha farklı... grup istemesi sizi sevmediği anlamına gelmez.. takıntıları ve merakı olduğu için isteyebilir... ama senide sonsuz sevebilir...
Kıskançlık duygusu Türklerde daha farklı işliyor tabi ama bunu zevkli bulan da var. Eğer siz istemiyorsanız kararınızı net olarak vurgulayın. İlişkide sizin düşüncelerinizi önemsemek zorunda. Önemsemiyor ise sevmiyordur.
Sınırları sen belirle diyor
Haklısınız sanırım teşekkür ederim
Cevap
55Cevap
Grup derken 2-3 erkekle grup mu, 2-3 kadınla grup mu, yoksa daha fazlasını mı istiyor?
2 erkek 1 kadın
Teklif ettiği şey ona göre doğru, sana göre yanlış olabilir. Eğer sıcak bakmıyorsan kesin bir dille hayır demeyi bilmelisin.
Nötr bakıyorsan denenebilir ama devam edeceğine dair söz veremem dersin. Sıcak bakıyorsan diyemeyeceğim. Sıcak bakıyor olsan bu soruyu açmazdın.
Ne yaparsan yap beni seviyor vs diyerek istemediğin birşeyi sırf onu mutlu edeyim diye yapma. Kendin gerçekten istiyorsan yap.
Soruyu ciddi olarak mı sordunuz bilmiyorum ama ciddiye alarak cevap verebilirim. İnsan anlam yaratır ve bunu narsisizmini besleyecek şekilde yapar. Narsisizm öz saygı ile birleştiğinde ise kendini çok değerli hisseden bir varlık ortaya çıkar. Burada kilit nokta sevgiyle birlikte gelen değer hissidir. Özel ve dolayısıyla sevilmeye değer kişisinizdir. Aşk ilişkileri size bunu hissettirir. Sevgililerin birbirini bir diğerinden sakınması da bu yüzden aşıklar tarafından beklenilen tavırdır. Ancak her şey gibi insan aşk ilişkileri de ideallerde var olandan farklı olabilir. Herkes sevgisini farklı yaşayabilir ve gösterebilir. Burada önemli olan bunun sizin anlam dünyanıza uygun olup olmamasıdır. Böyle bir uyumsuzluk size daha sonra kendinizi değersiz hissettirebilir. Bu sizin içinizde dişiliğinizin bir parçası olarak da anlam dünyanızla uyumlu ise yaşayacağınız ilişki biçimi sizin için bir sorun olmaz.. Özü, sizin kendinizi kadın olarak tanımanız, kendi içinizde değerlendirme yapmanızdır. Bu teklifi o kişinin sizi sevip sevmediği üzerinden değerlendirmemenizi tavsiye edebilirim. Diğer bir tavsiyede cinsel kimliğinizi geliştirirken mekanik olmayan daha çok bir çift kültürü olarak benimsenen bir yaşamı tercih etmeniz. Bu sizin yaşadığınız deneyimi daha özel kılacak bilgileri ve nasıl davranmanız gerektiğini; hayatınızdaki kişiyi daha iyi anlamanızı sağlar. İnsan hayaller kuran, anlam yaratan ama bu ideal anlamları yıkmayı da seven bir canlı. Önemli olan sizin konunun neresinde olduğunuz ve yaşanan şeyin hayatınıza katacağı tattır. Öz saygınızı azaltacaksa tercih etmemelisiniz; tersine dişiliğinizi yüceltecek bir ritüel gibi görüyorsanız ve o kişinin karakterine güveniyorsanız keyifli bir deneyim olacaktır.
Çok teşekkür ederim 🥰
Grup seks aslinda guzel bence 2 kadin bir erkek hos olabilir veya cift seklinde sonra degisim falan ama ben bu fantezileri cok ileri iliski de isterdim farklilik olsun diye sevgiyle alakali mi bilmiyorum sevgilim oldu ama sevmemistim biraz kiskanilmasi gereken bir durum gibi gelebilir ama dedigim gibi cok ilerlemis iliski de cunku ilk zamanlarda yapilan seks zaten cok zevk verir sonradan farklilik istenebilirr
Henüz erken yani
Erken daha 18 yasindaymissin yeni fark ettim bir de 2 erkek senin icin zor olur
Nazik davranırız diyor
Sen istiyor musun diger erkeği
Hayır
Kabul etme o zaman sevgisinden de suphen varsa ayrıl
Olum siz manyak mısınız ak insanın sevdiğini yatakta paylaşmak nasıl bir sevgi türü olabilir. Böyle sapkınlığı düşünen biriyle nasıl sevgili olacak kadar midesiz oluyorsunuz anlam veremiyorum. Sıfatınızı skiyim sizn
Askla seks ayri olur mu. Sevgilinin oyle bir fantezisi var onu istiyor dupe duz. Büyük ihtimalle de digeri de bayan olmasini istiyor. Sende ona su teklifte bulun yaparsak 2 erkek olsun gibisinden bakalım ne diyecek
2 erkek istiyor
İcindeki bir fantezi demek ki bu yasamak istiyorsan bask bir teni sevgilin varken opmek ve onunla cinsellik yasayip zevk alma fikri kulagina guzel geliyorsa yap gelmiyorsa kabul etme onun kadar senin icinde var bu cinsellik
Ya bunca şeyden sonra ayrılırsa benden
Yapacak bir sey yok sen zamaninda ilk iliskiyi yasadiginda sonu ne olursa olsun ben pişman olmam diye iliski yasadiysan sorunda etmezsin gecmisi ama sadece sevdiginden mutlu olsun diye altina yattiysan o iste ayrilik vakti tek seni üzer
Ama birde bu grup konusu kolay kolay kimsenin kabuk edecegi seyler degil yani ornek ben bile kabul etmem
Bakireyim ben
Bakire olup bu grup isini nasil yapacak ya biri anal biri oral mi olacakmis ya da elle mi olacak her turlu bence igrenc ama yine de karar senin
2 kadınla olacaksa olabilir çok yaptım doğal bir durum ama 2 erkek olayı tek sınır çizgim ayrıca sevgilim olmasınada gerek yok normal partnerlerim bile teklif etmez bunu bana gerçi önce beni bi doyursunlarda sonra başka erkek istesinler🙂
Bazen sadece biri seni korusun sarıp sarmalasın istersin O adam diyecem haketmiyor adam olan degil el sürdürmek el sürmeye bile kıyamaz o seni sevmiyor seni cinsel obje olarak göruyor terket gitsin seven sevdigine dokunmaya bile kıyamaz bil yol ver ayrıl
grup seks güzeldir lakin iki kadın bir ben olur isem ama eğer grup seks istiyor ise sevgilin sende bir iki kadın ile değil iki kadın iki erkek olacak de
aslında yarı şeylerdir.. ancak bunu herkes birbirinden ayrıamaz.. bu güzel bir şey açıkcası.. eğer eğilimin merakın varsa tabi.. yoksa bir anlamı yok..
Seven aşkını paylaşmaz. Güle başka eller değerse, bülbülün aşkı biter güle.
Aşkla seks ayrımını yapabiliyorsa ve seni gerçekten sevdiğine inanıyorsan bu iş sizi daha da yakınlaştırıp bağlar birbirinize
Değişlik bir ilişki istiyor , acaba sen bunu kabul ediyormusun?
Grup dediğin, siz ile 2. ci bir kız ya da erkek !
Nasil bir insanla birliktesin ya gerçekten sevgilim derken bile igrenmen lazım
Neden
Sevgilim dediğin insan seni başkasıyla paylaşmaz paylaşamaz benimsin der
Yine benimsin sadece denemek istiyorum diyor
Gitsin bu işi meslek edinmiş kadınlarla yapsın. Uyan lütfen resmen seni kullanmak istiyor
sevgilen şunu söyle "ben senin f*ck badyin değilim sevgilinim s*ktir git kendine fuvk bady bul" de
peki sen ne düşünüyorsun bu konuda? ve bu cesareti sen mi verdin ona?
Ben kabul etmeyi düşünüyorum
Ben onu seviyorum
sevgilinin gurup istemesi sevgisi ile alakası yok ama senin gurup isteip istemediğin daha önemli ,
Ben aşık olduğum ciddi bir gelecek düşündüğüm bir kız ile böyle bir şey yapmam
Sevgilin ile aranda olan bir durum. İlişkinize bağlı bir şey.
Sevgili dediğin sevgilisini vaka etmekle paylaşmaz... Bu işte bir tuhaflık var🙄🙄🙄
Saçmalama ya olur mu öyle şeyy sen bunu bide düşünüp soruyo musun 🙄
Öyle çok seviyor ki başkasıyla da paylaşmak istiyor çok düşünceli sevgilin hshs
Seviyorsa böyle bir şey istemezdi.
Seninle sadece cinsel ilişki için takılıyor.. Sevmiyor demektir.
Ama hayaller kuruyoruz
Sevdiğine inandırmak için kuruyordur. Klasiktir bu. Yeme bu numaraları.
Profil fotoğrafı ve soruya bakılınca daha çok troll bir soru gibi geliyor.
Trol değil ama seni inandırmak zorunda da değilim
Fotoğraf teşhirci ruhlu bir kadıni anlatıyor sen isen tabi:) böyle bir kadın iki erkek konusunda bir merak duyar ve bilinçli olur. Soruds bu bilinç yok gibi. Ayrıca bakire olduğunu ve sevgilinin bu durumda iki erkek ile sevişme konusunu açtığını söylüyorsun bazı noktalar çelişiyor yani.
Fotoğraf bana ait değil
Ve evet bakireyim bunu sana kanıtlamak zorunda da değilim
Sevgilim grup istiyor ve benim kafam gerçekten karışık
Kafan neden karışık mesela?
Seven insan sevdiğini gözünden sakınır be başkasıyla grup yapmak ne ya o çocuk seni cinsellik için kullanıyor yarın bir gün bırakırsa görürsün
Deneyimlemek istiyor, ama dikkatli olmalısın başlangıç için kötü denebilir, bunu 35 yaş üzeri evli çocuklu çiftler yapıyor renk katmak için, şu an erken
Sizin daha yaşınız kaç daha şimdiden bu arzular hayirdir siz
senin yas kucuk daha bakıre degılmısın ne zaman bozdurdunda group yapıyorsunuz vay arkadaş
Bazı erkekler partnerinin öutluluğunu zevk aldıklarını görmek ister bu sevmediği anlaöıma gelmez
sevmiyor
Sevilmeyi hak etmiyor muyum
O zaman hep yanlış kişilere denk geliyorum
Yarana su serptin 😂 teşekkür ederim
😂😂
Evet. Seviyor cidden ayrı şeyler
Şüphe etmemeli miyim
Şüphe etme sevgisinden. Bu konuyla alakalı nasıl ayrıntı verilir bilemedim de şüphe etmeyin işte
Nasıl yani
Ne anlatıyım burada sana ben şimdi ki
Kafam karışık sadece
Ne diyim aklına yatıyorsa kabul et. Yatmıyorsa etme
Bence saçmalamış. Uzak dur.
Sadece fantezi olabilir seviyor olabilir.
Bunada güldük o nasıl bı sapiklik
Her ilişkide fanteziler olabilir
Ama senin farklı bir erkekle seks yapmanı istemesi saçma gibi bunu senin istemen daha doğru olurdu o sen ve başka bir kadınla yapmayı isterse doğal
Ben yaptim cok zevkli oluyor tabi 2 k 1 e di bizimkisi başka erkek olmaz.
Grup taki cogunluk erkekmi yoksa esit sayımı
Artık değil seni hiç sevmemiş
evett boynuzlanmak hoşuna gidiyor deyysnn heralde
Kendi arkadaşı ile istiyor yani iki erkek bir kadın
heyecan arıyor olabilir
İnsan aşkını paylaşmaz
Kim hortlatti bunu 1ay sonra 😁
bu adama hala sevgilim mi diyorsun yani?
Öyle sevgiye başlarım o ne la
Al sana bir fake soru daha kendi gibi
Okey mi bu dördüncü arıyor
Bunu senden istiyor ve sevgilim diyon yazık
Fantezi sonuçta isteyebilir sen peki
Bilmiyorum
Bir kız daha mı eklensin istiyor
Erkek
Senin onunla sevişmeni izlemek istiyor demekki
İkimiz aynı anda yapalım diyor
Hmm belirlemiş o zmn o katılacak kişyi
Evet yakın arkadaşı olsun istiyor