Arkadaşlar çok çok büyük bir merak duygusuna kapıldım yetişin?

Benim yaklaşık 7 8 yıl önceki sevgilimin ifşası çıkmış olabilir. ya da benzetiyorum bilmiyorum kızın sosyal medyası yok ya da varsa bile zamanında beni engelledi bilmiyorum zaten çıktıgımız dönemde de sadece face vardı sosyal medya olarak orada tanıştık sonra kendiliginden kapattı prk sosyal medya ile arası o zamanlarda yoktu vardıysa bile fake bir hesaptan aldatmıştır beni bilemem ki beni severdi aldattıysa bile çok iyi taklit yapıyordu kaşar bilemiyorum. Dogal olarak kıza bu sen misin diye sormak için ulaşamıyorum ulaşsamda direk sorulmaz kızın benle çıkarken dövmedi yoktu ulaşabilirsem fark ettirmeden dövmesinin oldugu yeri göstermesini isteyecegim lakin eger ifşası olan kız benim bu kızsa cidden cok canım yanar. Kızı sevdiğimden veya bir beklentim onla alakalı bir gelecek hayalım oldugundan değil. Sadece güzel anıllarla masum olarak hatırlıyorum içinden bacım çıkması canımı acıtır ( bacım deme sebebim grup seks ifşası olması) benimle iken de ortalama libidolu bir kızdı yani bazı kızlar vardır libido sıfırdır biliyorsunuz bu tam yeterli libidoda bir kızdı mutluyduk yani neyse sorusturup ögrensem çok canım yanacak ama arkadını bıraksam da geceleri meraktan uyuyamıyorum 2 3 gündür. Napam ben simdi?
Arkadaşlar çok çok büyük bir merak duygusuna kapıldım yetişin?