Arkadaşlar 4 yıllık ilişkim var. Bazı mecburiyetlerden ötürü bir gece rezidansta birlikte kaldık. Gece boyunca zaten uyuyamadım. Başlarda film izledik. Filmi çekyat küçük diye çift kişilik yatak da izledik. Yatakda cenin pozisyonunda uzanmıştım bana arkadan sarıldı. Onu hissetim baya. Tokat'ta hava da soğuktu ona rağmen terledim durdum. Aşırı derecede terleme sebebim neydi anlamadım ama erkek arkadaşım terime rağmen boynumu öptü aşırı derecede tuaf hissettim. . Masumane olmayan dayama, öpüşme ve dokunma gibi bir kaç şey yaşadık. Sizce beni basit olarak görmüş müdür artık. ya da bundan sonra nasıl bir tavır takınmam gerekiyor. Daha önce bunları pek yaşamamıştık.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır cinsel anlamda yakın olmanız senin basit olduğunu düşündüremez ona emin ol sen terlemişsin ona rağmen öpmüş cinsel olarak yakınlaşan birisi bunu yapmaz tiksinir ama karşıdaki kişi seni öpmüş ayrıca kaldıki ilişki zaten dört yıl olmuş dört yıldan sonra artık sana alışmıştır istese bile bırakamaz
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbence basit falan gibi bir durum yok ortada basit kız nasıl oluyor sana yazayım daha erkek bir şey demeden ona giden ve aktif olarak adam bir şey yapmadan hiç bir Naz sergilemeden rahatça tecrübe korkarcasına yatağa giren kız ve yatan kız bana göre basit olur sizin ortam gayet masum bence sevgili ile aynı evde olunca basit falan olunmaz öyle hemen şimdi nasıl bir tavır sergilemen gerek abi dersen normal her bayan gibi nazı bırakma eve gel derse hemen atlama çekingen ol her şey normal seyirde ilerler sen sevgiline sevgini göster yeter
00 Yorumla
+1 yılAçıkçası endişelenmen gerekmiyor bu yakınlaşmalar seni basit görmez.. bu bir ihtiyaç neticede ve yaşanması doğal şeyler. terlemenin sebebi heycandan kaynaklanıyor.. tavsiyeler veririm istersen
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
25Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanlış anlama erkek arkadaşının amacı baştan buymuş.
14 Yorumla
Soran+1 yılBu nereden çıktı
Cevap sahibi+1 yılOtelde koltuk olmaz odalarda. Olsa bile küçük olur. Bunları geçelim daha önce yakınlaştınız mı?
Soran+1 yılHayır yakınlaşmadık. Otelde kalmadık rezidanstı yani bir oda bir salon
Cevap sahibi+1 yılFırsattan istifade dememe kızmanızı işte bu yüzden anlamadım. Ayrıca yaşlarınız kaç. Fazla kırılgan bir insan olduğunuzu sezdim.
+1 yıliliskiye girmediyseniz iyi dayanmis demek ki ama. bir sonrakinde daha ileri gidecek cunku sesini cikarmamissin biraz heycan korku ve zevk olusmus
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılİstemiyorsan o sekilde tavirlar daha uzak sekilde dur kolay olmadigini goster
10 Yorumla
+1 yıl4 yılda sadece bunları yasadiysaniz, emin ol kötü düşünmüyordur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili aynı evde kalırsan her şey olur sarılmada öpmede olur cinsellik te olur ateşle barut hesabı ailen falan bilmiyor değilmi
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet bilmiyor
- +1 yıl
Sen aileni takmadığın için nerden bilceksin
- +1 yıl
Ailen de kaygısız sorumsuz demekki kızına karşı gizli gizli gidiyosun mervelere gidiyom ayağına sende az şeytan değilsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir kız erkeğin sertleşmesinden tahrik olur. çünkü arzulanmıştır. arzulanmak kızlara iyi gelir. arkanda sertliğini sana dayadığı an ıslanmışsındır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde basit bir kız, kolay bir kız derler yani kolayca veriyor kendini
Nadır bir durgu. Bilemedim00 Yorumla
+1 yılOrtada sorun yok tek sorun rezidansı olması bence şu an
00 Yorumla
+1 yıl4 sene sana. dokunmadiysa o zaman o adam adam. gibi adam. ne diyeyim sen o adama köle ol
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıl4 sene olmuş aş bunları artık. Ne basiti aranızda böyle saçma düşünceler olmamalı.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılçok güzel olmuş ama bundan sonrada ister devamı gelir
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi ya
- +1 yıl
aynen o güzelliği sıcaklıgı tutku dolu sarılmayı hissetmiş
Lan 4 yildir cikiyorsun ve aranizda tek olan bu mu?
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet çünkü bizim sevgimiz saf
Soran+1 yılNe ! Abartma ya
Soran+1 yılSadece uçkuru peşinde değil. Beni istiyor bunun bende o da farkında ama bazı değerler var ve tutuyor kendini
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hayır kanka artık öyle görenler kalmadi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkandan iyice dayamasına izin verdin mi yoksa o kendisi mi dayadı
06 Yorumla
Soran+1 yılO dayadı ben bir şey demedim sustum
Cevap sahibi+1 yılO anda dayamasından zevk aldığını hissettirdin mi peki?
Soran+1 yılEvet hissettim
Cevap sahibi+1 yılOna hissettirdin mi diyorum zevk aldığını
Soran+1 yılEvet zevk aldım hissettim tabiki
Cevap sahibi+1 yılArkadan dayarken memelerini elledi mi avuçladı mı
4 yıllık ilişkide az bile olmuş bunlar bence.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. cok takma 4 yıl olmuş normaldir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirdahaki sefere izin verme
01 Yorumla
Soran+1 yılBir dahası olmayacak
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yıl4 yıl olmuş knka evleneceksiniz artık neredeyse :D
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle zaten ama ne bilim ya
- +1 yıl
boş ver rahatladıysan gerisi problem değil
+1 yılYine ucuz kurtulmuş sun 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnu boş ver sen kendini basit olarak görmüşsün.
00 Yorumla
+1 yılDayarken sürtünüp boşaldı mı peki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. normal davranmaya devam et bir şey olmaz
00 Yorumla
+1 yılİslandinmi
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet fazlasıyla
- +1 yıl
Eliyle baktimi oralara
Soran+1 yılHayır kıyafet üstü dokundu
- +1 yıl
Geldinmi ne kadar devam ettiniz
Soran+1 yılBilmiyorum bir süre yaptı işte
- +1 yıl
Ne vardi üzerinde
- +1 yıl
?
+1 yılBence çok doğal olabilecek şeyler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevişmek yani?
04 Yorumla
Soran+1 yılOnun gibi bir şey oldu
Cevap sahibi+1 yılhamile msiin
Soran+1 yılSaçmalama
Cevap sahibi+1 yılevli msiin
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Az hasarla atlamışsın. Ya başka şeyler yapsaydı.
Univ mi okuyin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim ile ilk defa aynı evde kaldık, beni basit görmüş müdür?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat