Cinsel Yaşam Kocan düt ben düt erkeği hakkında ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Size böyle bir şey dense ne düşünürdünüz Güncellemeler+1 yıl Kocan s... Mezse ben s... Kerim erkeği hakkında ne düşünüyorsunuz Kocan düt ben düt erkeği hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. O da sana direk teklif etmis yani hani beni hep cebinde tut lazim olursa gelirim gibi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ee evlenme teklifi daha kolay Yorumla samedjackson +1 yıl E kocan varsa nasil etsin kocanin ustune kuma mi yapacan 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Evli değilim 😏 Yorumla samedjackson +1 yıl E o oyle demis ama o bilmiyorsa onun sorunu bildigi halde demesi fazladan bir sorun Yorumla samedjackson +1 yıl Peki Yorumla
Mrtcn021 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bunu sana kim dedi peki. Eşinle ilgili bir şey mi varda böyle bir şey dedi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evli değilim ilerde gibisine Yorumla Mrtcn021 +1 yıl Bunu diyene sen ne dedin peki kimdi bu kişi Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Ben öyle çok kadın düttüm. 0 0 Yorumla
serdar_521983 Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl o lafı yiceğeime direk allah ne verdiyse köküne kadar sevişme olur 0 0 Yorumla
fitnıss07kop Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Eki samimiyet ne bunu söyledi ve sen ne dedin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Soruya spruyala cevap verilmez Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Seni düşünüyor işte mahrum kalma diye 🤣 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. O zaman seninle evlensin 0 0 Yorumla
kirkhmt Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl yapamıyor mu neden? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evlenirsen yapamazsa ben yaparım diyen kişi hakkındaki yorumları merak ediyorum Yorumla kirkhmt +1 yıl belli cinsellik manyağı sorsaydın yapsada yaparmsn diye Yorumla
Daredevil39 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kocasından yapamazsada vazgeömeyen kadın ne güzel 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Düt ne 0 0 Yorumla
KᴜʀᴜᴍᴜşOk Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl sen ne diyon bacım 0 1 Yorumla KᴜʀᴜᴍᴜşOk +1 yıl ocdur askim Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Nece konuşuyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Uygulama çevirme yaptı s. K. Emzse demek istedim Yorumla Delibirisi1 +1 yıl Hmmm Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. o ne demek bee😂😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Açıklama da yazdım Yorumla zirkonn +1 yıl düşüncek bişi yok alan razı veren razıysa yapacak bişi yok hayat böyledir mikmeyenin avradını mikerler Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Diye ne 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
O da sana direk teklif etmis yani hani beni hep cebinde tut lazim olursa gelirim gibi
Ee evlenme teklifi daha kolay
E kocan varsa nasil etsin kocanin ustune kuma mi yapacan 😅😅
Evli değilim 😏
E o oyle demis ama o bilmiyorsa onun sorunu bildigi halde demesi fazladan bir sorun
Peki
Bunu sana kim dedi peki. Eşinle ilgili bir şey mi varda böyle bir şey dedi
Evli değilim ilerde gibisine
Bunu diyene sen ne dedin peki kimdi bu kişi
Ben öyle çok kadın düttüm.
Ne düşünmemiz lazim. Neticede s... emeyenin malıni s... kerler
o lafı yiceğeime direk allah ne verdiyse köküne kadar sevişme olur
Eki samimiyet ne bunu söyledi ve sen ne dedin
Soruya spruyala cevap verilmez
Seni düşünüyor işte mahrum kalma diye 🤣
Karaktersiz olduğunu düşünürüm bunu söyleyen kim.
O zaman seninle evlensin
bunu diyen abazandır uzak dur
yapamıyor mu neden?
Evlenirsen yapamazsa ben yaparım diyen kişi hakkındaki yorumları merak ediyorum
belli cinsellik manyağı sorsaydın yapsada yaparmsn diye
Kocasından yapamazsada vazgeömeyen kadın ne güzel
Düt ne
sen ne diyon bacım
ocdur askim
Nece konuşuyorsun
Uygulama çevirme yaptı s. K. Emzse demek istedim
Hmmm
o ne demek bee😂😂
Açıklama da yazdım
düşüncek bişi yok alan razı veren razıysa yapacak bişi yok hayat böyledir mikmeyenin avradını mikerler
Dütduru dutdut
Diye ne