Seven ba (ğ) zı erkeğin seks ikinci planı olur. Dahası onunla paylaşmak ve yaşamak. Belki birbirlerini keşfetmekle vakit harcamak ister. Bu bir bakıma aşktır. Aşk hiç kapınızı çalmamış ya da sizin kriterlerinize uymamış kapıdan dönmüş. Çevredeki insanların çoğunu ben kalitesiz görüyorum. Onun için dert etmiyorum bu durumu. Olmazsa olmaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Günümüz ilişkilerinin temel sorunu bu. Sizden kaynaklı değil, sadece yanlış döneme denk geldiniz. Günümüz ilişkilerini f*ck tarzında. Uzun birliktelik arayışınız devam etsin. Yılmayın ve asla da taviz vermeyin. Elbet bulunur böyle biri
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
Acele etmemek gerek bende 25 yasındayım bişeylerin kaygısına girmeden doğru kişinin doğru zamanda geleceğine inanıyorumm :) seçilmiş kiişileriz miğdesiz olmadıgımız için biraz gecikiyo ama geçiktikce güzelleşiyo inan bana :)
11 Yorumla
Soran+1 yılIçimdeki ses tesekkurler
En azından sana kimin ne için yaklaştığını çözebiliyomuşsun. Zaten birini tanımak istiyosan ona taviz vermelisin ki nasıl değerlendirdiğine bakasın. Gönlünden geçtiği gibi birine denk gelmen ümidiyle 😉
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
İnan cogunluk o tarz gozuksede senin gibi dusunen nice insanlar var. Yorumlarada da bu insanlar gelicketie kimisi gercekten boyle dusunen kimisi degil. Sadece bu soru olarak dusunme baska soru paska platform baska kafe baska avm gordugun hosuna giden insanla konusucaksin illa mantia olmaya sartlama kendini dost ol dusman ol sev nefret et deneye deneye. O zihnindeki profile yakin birisi cikicaktir ona yapis iste ama fazla baglanma.
10 YorumlaBen koç burcuyum üniversite de sizin bahsettiğiniz gibi bende çok seciciydim aradığım kişiyi bulduğumu zannettim ve açıldım 1 hafta sonra Koç burcuyum diye terkedildim. Böyle birini bulurmuyum bilemiyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılBen de koç burcuyum
Soran+1 yılNerde yasiyorsunuz
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeçicilikten kaybediyorsun bende aşırın seciciyim tipe cok önem göstertirim bu yüzden hep kaybediyorum
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çok şey istemiyosun taabiki ama bukursun inş istediğin şekilde birini 😊
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir kere sevmek sevilmek ask denilen duyguyu sectim dogrusu o olur diye baktim olmuyor artik bende sadece cinsellik olan bir yolu sectim boyle daha iyi
00 Yorumla
+1 yılÇekici bi kadınsan cinsellik için yaklaşılması doğal bi durum. İsteklerin de gayet haklı fakat bunları tek bir kişide bulmak zaman alabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabildi aslında bunu hiç dusunmedim
- +1 yıl
Farklı ortamlarda bulunmaya çalış sosyalleşebileceğin kültürel ortamlarda bulunman senin için daha iyi olabilir.
+1 yılTipe bakıyor olman biraz kaybettirebilir. Ciddi ve düzgün bir ilişkinin sonu da evlilik olmalı. Neden bu kadar karşı çıktın ki 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılBiri yazmış evlilik meraklısı diye. Alakası yok zamanla evlilik olur olmaz demedim ama evlilik istiyorum diye yola çıkılmaz. çünkü evlilik ciddi mesele ve evleneceğim kişiyi gelişi güzel seçemem belli bir zaman geçmesi lazim
- +1 yıl
Karşılıklı anlaşma şart
+1 yılBende seninle aynı şeyi düşünüyorum ve istiyorum ama karşıma çıkmadı hala
13 Yorumla- +1 yıl
Bu düşünceye sahip birini tanımak güzel olurdu ama nerde
Soran+1 yılYaş?
- +1 yıl
24
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlgun bir bey bul hayatını yaşa kocam mükemmel bir insan iyi ki evlenmişim çok seks istiyor yapıyoruz hoşuma da gidiyor
40 Yorumla
+1 yılBakım, kültür, seçicilik, tip, dostluk, aradaşlık konusunda sıkıntı yokta sevgili olayı beni boğuyo😉
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 837 cevap paylaştı.
+1 yılTıp hariç diğer özellikleri senden buyuklerde bulabilirsin maalsef o yüzden o tarafa doğru yönel bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Benimde böyle bir arayışım vardı ve bir kız arkadaş edindim şimdi son zamanlarda konuşuyoruz umarım her şey olumlu iken tersine dönmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar evlilik delisi olursan karşına hep dolandırıcılar çıkar
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik dedim mı Ben? Evlilik diyen sizsiniz
- +1 yıl
İlişkinin ciddi olanı evliliktir.
Soran+1 yılSiz ve sizin gibile böyle düşündüğü için evlilik kurumu bu kadar zedelenmiş durumda.
- +1 yıl
Sen evde kalmaya devam et.
+1 yılYani kim istemez ki gerçekten seni seven bir sevgili.
Ki bir kadının sevgisini kazanmak demek hayatın boyu mutlu olmak demek.. Kaybetmezsen değerini bilirsen10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlması gereken ilişki tarif ettiğndir zate. Sana çok kötü örnekler denk gelmiş.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim gibi düşünen birini buldum
Olmasını bilmek bile umut verici10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinselligi yaasmayi istedigini söyledigin sürece seni gercekten seven insani hicbirzaman bulamazsin. Her önüne cikan seni seviyorum der ama tek derdi seni Becermek olacaktir bunu bil.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik olmadan bunları istiyosan eğer, çok şey istiyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurcun ne kanka. Kafalar aynı. Ben birisini sevemiyorum böyle bir sorunum var. Ne olacak bu halim.
02 Yorumla
Soran+1 yılKoc
Cevap sahibi+1 yılKova bende. Kadınlara güvenmiyorum. Hiç aşık olmadım dedim inanmıyorlar.
Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. ne desem bilemedim yani hepsi bi arada zor hem yakısıklı olsun hem kulturlu bakımlı vs
00 YorumlaBende uzun ve tek eşlilik severim. Bur kişi olsun benim olsun.
05 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca çok şey değil gayet olması gerekeni istiyorsun.
Soran+1 yılNe guzel
- +1 yıl
Sana cinsellik için yaklaşıyorlar ise bu cesareti nereden buluyorlar?
- +1 yıl
Bende 28 yaşındayım, istersen tanışabiliriz. En azından arkadaş olarak konuşabiliriz istersen.
- +1 yıl
Olmaz mi?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAkışına bıraksan , kasmasan bulursun bence
20 Yorumla
+1 yılAslında çok şey istemiyorsun ama cinsellik için geliyorsa sadece sorunu kendinde ara biraz
02 Yorumla
Soran+1 yılErkekler ağaca bile yükseliyor. Kadın olduğum için kendimi suçlu hissedemem.
- +1 yıl
Peki neden herkesi zan altında bırakıyorsun senin gibi bı ego yükselene zaten
+1 yılBizim de isteğimiz o. Ama çok zor gibi işimiz.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılsamanlıkta iğne aramak gibi bisey bu
10 Yorumla
+1 yılHayır çok değil de denk gelmeyince napabilirsin ki şans bazen?
00 Yorumla
+1 yılDoğru söylüyorsun bende istiyorum ama karşı taraf genelde ne fikirde çözemedim
00 YorumlaTam aradığın kriterler cesaretin varsa ilk adımı at
00 Yorumla
+1 yılÖyle adamlar benim gibi cirkinlerSiz de bizi begenmiyorsunuz :)) Bekle ki öyle adamlar olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen tipe vs bakarsan o erkeklerde bel altına bakar. Karşılıklı menfaat
00 YorumlaNormal şeyler bunlar ama cinsellik de çok önemli
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet Ama hicbirbzaman ilk başta gelmemeli
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe güzel yazmışsın sevgilin olasım geldi
10 Yorumla
+1 yılSeni tanımak isterim.
00 Yorumla
+1 yılSen ne iş yapıyorsun peki
00 Yorumla
+1 yılBen de oyleyim ama ben de bulamadım 😔😔
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Demekki güzel vücudun vqr
00 YorumlaMenfaat için yakinlasanlarla birliktelik sağlama
00 Yorumla
+1 yılTavrını koyarsan böyle sorunlar olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. seks hariç bir şey istemiyorum yoksa işim olmaz
00 Yorumla
+1 yılKaç erkek ile beraberlik yaşadın
02 Yorumla
Soran+1 yıl1
- +1 yıl
E peki neden herkesi aynı kıyaslıuorsyn
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTanışmak isterim seninle
00 Yorumla
+1 yılÇağımızın derdi bu
11 Yorumlaçok sey istiyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılArtık evlilik zor sevgiler uzun soluklu degil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. bende çok istiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAradigini bulmak zor
00 Yorumla
+1 yılerkekler maldır
01 Yorumla