Ben kokuya tav olurum, koku fetişim var :D akabinde konuşma tarzına bakarım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yalan yok dış görünüşe aldanırım hep. Bazıları iç güzellik der ama kimseyi kandırmaya gerek yok. Eğer dış güzellik cekiciyse sonra konuşma biçimi gelir. Cinsellik harici aşırı küfür sevmem ve direkt soğutur mesela.
02 Yorumla- +1 yıl
Ben küfür eden kimseyi sevmiyorum itici geliyor..
En İyi Cevaplar
Ben kadınların güçlü oluşunu seviyorum. Kadın evin içinde erkek evin dışında yönetici olmalı. Bu dediğim yanlis anlaşılmasın hayat müşterek tabiki ama cinsel yönetim ideali bu benim için.
02 Yorumla- +1 yıl
Lider ruhlu bayan seviyorsun diyelim anladım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
48Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğin erkek parfümleri neler var? Hangi kokular seni cezbeder?
04 Yorumla- +1 yıl
Baharatlı parfümleri seviyorum
- +1 yıl
Dior Fahrenheit, Armani Code gibi yani
- +1 yıl
Oo kokuları biliyorsun :) evet armani code fovorim saydıklarımdan :D
- +1 yıl
Ben farklı bir çok parfüm severim
Fahrenheit, Armani Code, Nikos Sculpture, JPG Le male, Versace Eros ve Armani Gio
Bunların hepsi var, hava durumuna göre ve bulunacagim ortama göre ne sıkacağıma karar veririm.
+1 yılvücut fetisim var benim. Tenjnin guzel olmasi. Ve koku olayinda katiliyorum sana. Sevisirken kokusu daha cok tahrik ediyor sevhetlendiriyor.
14 Yorumla- +1 yıl
Yani kisacasi cinsell olarak bir kadinin beni etkilemesi icin zekadinin karekterinjn bi knemi yoktur. Cunku cinsel olarak bi iliskide yasanacak seyler bellidir. Bir kadin zeki olsun istedigi kadar cekici etkileyici vucut hatlari yoksa asla etkilemez beni. Karekter zeka vs diyenlerin gorusu hicte samimi gelmiyor. Yatakta santranc mi oynicaz sanki. Tutkusudur vucudunun guzelligidir. Kokusudur. Bakislaridir. Ses tonudur. Kalcasidir. Gogusleridir.
- +1 yıl
Zeka etkiler ama akabinde dış görünüş olursa duble etkiler katılıyorum sana :) ama bazıları mesela güzel değildir ama cekicidir derin mevzular bunlar
- +1 yıl
Simdi guzellik farkli bir etken cekicilik farkli bir etken. Her guzel banada cekici gelmez. Cekici gelmesi biseyin birazda piskolojikdir kisinin hazzina zaafina gore degisir. En basitinden yasak bisey her zaman cez beder. Zeki olan kisi evet insanin dikkatini ceker. Sahsen ben canım insanlara hic tahamul edemem. Zeki insanlara hayranlik duyarim. Ama cinsel yonden asla cekici gelmez. Misal elon musk cok zeki bi adam. Dunya o adama hayran. Ama beckham ya da ronaldoyu koy bide muski koy dunya geneli anket yap kizlara hangisi ile yatarsin diye. Elonu sececek cok az insan olur. Cunku cinsellik farkli bir hazdir. Okulda misal zeki kizlar guzel degilse cinsel olarak hic etkilenmezdim. Kalcasi gogusu bacaklari fizigi iyiyse bakisi vs o zaman evet cinsel olarak cezbederdi beni. Kendimizi kandirmayalim bence. Unutmaki dunyanin en cok arzulanan insanlari bilim adamlari degil modellerdir. Bu bi gercek. Cunku sekste sana adamin zekasi zevk veya haz vermicektir. Ama goze guzel. hitap eden biri tabiki muhtesem zevk verecektir. Ha guzell bir kadin mi tutkulu bir kadin mi desen tutkulu derim. Cunku tutkuda gorunusun onune gecer. Ask vs dersen tabiki kisilik ve karektere onem veririm. Ama sen cinsel diyosun. Biz denklem cozmicez . Deliler gibi sevisecez bu yuzden tabiki onemli olan benim icin tutkusu ve goze hitab etmesi. Temiz bir vucudu olmasi lazim. Vucut fetisim var. Kadinimin vucudundaki her noktasinda dilimi gezdirebilmem lazim gonul rahatligi ile.
- +1 yıl
Sustun ama haksizmiykm 😊
Kibarlığa
Tatlı yüzlülüğe
Kafa dengi olmasına14 Yorumla- +1 yıl
İlk kelimenin kibarlık olmasına sevindim.:)
- +1 yıl
Erkek de öyle olmalı ne öyle kaba saba :)
Bende kokusuna çok dikkat ederim birde parmaklarına ince uzun olursa 1 adım önde olur
11 Yorumla- +1 yıl
Bakıma diyelim.
Fizik, güzel bir fizik kalça göğüs yüz ve bakımlı ve temiz ten, çekici giyim yüksek libidolu olması bana karşı ve samimiyeti
02 Yorumla- +1 yıl
Erkekler daha cok libido arıyor anlamsız bir şey anlam veremiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBeyaz ten ince bel ince bacak kucuk meme ve popo gördüğümde baya far gormus tavsan gibi baka kaliyorum
04 Yorumla- +1 yıl
iyi ama sen sorumu çok yanlış anlamışsın kardes
- +1 yıl
Bu olduktan sonra cok birseye gerek yok ki hani of efsane falan diye yukselecegim fazla bir sey yok gibi belki Galatasaray li olursa bide ustune tamam 😂
- +1 yıl
Ben sizi ne etkiler diye sormadım neye önem verirsiniz diye sormustum ama :)
- +1 yıl
Onem verdigimle etkilendigim seyler ayni oluyor benim belki sana bir cevap olarak dişler olabilir ona cok dikkat ederim önem veririm buna
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tabiki de baskıcı ve gereksiz tartışmacı olmamasiyla birlikte değişik seks fantazilerinin olmasi beni cezbeder :)
00 Yorumlakalçası çok önemli biraz da o. puluk varsa tam aradığım
04 Yorumla- +1 yıl
Yav siz bir alemsiniz. Et arıyorsunuz dana kuşbaşı falan...
- +1 yıl
Ayy üsluba bak mahalle karısı. Girme oğlum masrafa, evlen mi dedik sana paran yoksa evlenme.. Et ara
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kokudan bende çok etkileniyorum... asla kokan bir kadınla birlikte olmam...
00 YorumlaKendine bakıyor mu temiz mi ona bakarım
12 Yorumla- +1 yıl
E önemli tabi
Samimiyet incelik aranan şeyler önem görenler
14 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani insanlar tarafından sevilmesi mi gerekiyor senin için
- +1 yıl
Anladım evet bu önemli
Gizli Üye(36-45)+1 yılHijyeni saymaya bile gerek yok o sart zaten
Ama Yüz vücut ve bacaklara bakarim direkt. Hele bembeyaz tenli dolgun baldirlara bayiliyorum.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKoku derken parfüm flnmı? Yoksa ter kokusu fetişi duymuştum hkkhbbb öyle bişey mi
01 Yorumla- +1 yıl
Ay saçmalama. Benim gibi nezih bir insan..
Baharatlı parfüm kokularına düşerim
Gizli Üye(18-24)+1 yılSadece ruhuna bakıyorum desem?
212 Yorumla- +1 yıl
En iyisi👍🏻
- +1 yıl
Ruha bakan birini görmek şaşırdım açıkçası
- +1 yıl
@1adam1sensiz olm yalan bunlar zaten
Cevap sahibi+1 yıl@1adam1sensiz Fiziksel şeyler beni cekmiyor derinlik arıyorum
- +1 yıl
Anladım yaş kaç acaba senin?
Cevap sahibi+1 yıl@1adam1sensiz 18-24
- +1 yıl
🙄 onu anladık tam yaşın kaç onu sormuştum da neyse söyleyen ilkte söylerdi iyi günler
Cevap sahibi+1 yıl@1adam1sensiz 20
- +1 yıl
Niye şimdi söyledin ne oldu?
Cevap sahibi+1 yıl@1adam1sensiz 🤭
- +1 yıl
Bana yazar mısın özelden ordan yazabilirsin nedenini
Gizli Üye(25-29)+1 yılhamsi gibi kokan, ayı yogi gibi konuşan erkek severmisin 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok yapay ve yuzegel birisin demek. İkisi de çok hızlı değiştirilebilir seyler...
00 YorumlaFiziksel olarak kucuk memelere bayiliyorum ve oral yaparken kokuyu ve tadi cok seviyorum sirilsiklam olmus halini de tabii ki
00 Yorumla
+1 yılBende aynı kokuya zafım var oral yaptıkça o kokuyu dolu dolu içime çekmek beni benden alıyor
02 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik olarak düşünmedim ama etkiliyor insanı
- +1 yıl
Uyarılıp sulanmış sendeki şeyin tati aroması kokusu benim için yaşam kaynağı gibi bir şey etkilenmemek elde değil
+1 yılVucut orantıları, ve bakım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hmm iyiymiş koku önemli tabi 😊
10 Yorumla
+1 yılKonuşma tarzı, giyim, kişisel bakım.
10 YorumlaYüz güzelliği ve ayak jsnsbsbs
10 Yorumla
+1 yılKonuşmasına, genel kültürü ve zekasına
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Giyimi, kokusu, konuşması, el ve ayak bakımı ☺️
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbim mesela parfüm kokumun çok kötü olduğunu söylüyo ama ben çok beğeniyorum acaba bi erkek olarak düşüncesini önemsemeli miyim
02 Yorumla- +1 yıl
Tabiki önemse ama her kokuyu herkes beğenmez mesela ben baharatlı kokuları severim erkeklerde bazı kızlar sevmez gibi gibi
- +1 yıl
Abiler kıskanç olabiliyor bunu göz önünde bulundur bence:d
Zeka ve hijjen
11 Yorumla- +1 yıl
Zeka da önemli ya tek başına etkiliyo :)
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. koku sadece seni değil herkesi tav ediyo
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Eller gözler ve dişler
02 Yorumla- +1 yıl
Geriye ne kaldı:D
Dolgun güzel bir popo
02 Yorumla- +1 yıl
Allah hayrını versin emi, Ramazanda bile akıllanmayan bir güruh var.
- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılAğdaya. Kollarda kıl görürsem arkama bile bakmam.
02 Yorumla- +1 yıl
Aa tabi bu çok önemli bayanlarda ama senin en önem verdiğin şey buymuş
- +1 yıl
Geçmiş tecrübeler diyelim.
+1 yılKaliteye
Özgüven e
Güçlü bakislara00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. demek konuşmamı ve sesimi duysan :D
00 Yorumla
+1 yılKoku mu? Doku mu? Bence ikiside
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Kalın bacak dolgun kalca
00 YorumlaKonuşmasi tavrı
20 Yorumla
+1 yılKokusu saçı tarzı
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVücudunun güzelliği teni
02 Yorumla- +1 yıl
İç güzelliği önemseyen yok galiba :D
Cevap sahibi+1 yılYok dgfdfhgg
Gizli Üye(25-29)+1 yılşiveli konuşanları begenir misin
03 Yorumla- +1 yıl
Doğal bulurum
Cevap sahibi+1 yıloğlım adam gibi sori sordığ ne biçim cevap verisen? düzgün cevap ver beni deli etme ha ağzın burnun kıriyem ha
- +1 yıl
Pardon zekada biraz gerilik mi var sövdüm mü yani anlamadım. Tutmayın abi oruç siz. bide sen kimsin beni dövecen gı cürmün ne hayırdır :D bol keseden..
Gözler, gülüşü ve konuşması.
10 Yorumla
+1 yılLahmacun yemesi önemli
02 Yorumla- +1 yıl
Adıyaman ya da Adana galiba memlket :D
- +1 yıl
Sivas 😂
İnsanlığına :)
11 Yorumla- +1 yıl
Evet budur 👍🏻
- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılAurası gerisi hikaye
00 Yorumla
+1 yılBenimde ayaklara zaafım var
00 Yorumla
+1 yılBen guzel kokuyorum baya
00 YorumlaKilo ve göğüslere
00 Yorumla
+1 yılFizik ve giyim e bende fetiş im
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılGözleri gulumsemesi
10 Yorumla bakılmı olmasına
10 YorumlaTemizlik
00 Yorumla
+1 yılGuzel bir kalça
00 Yorumla
+1 yılMeme😀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGöğüslere
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz