Cinsel Yaşam Düzenli hayatım olmasına rağmen doymuyorum, ne yapmalıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Malum konuya hiç doymuyorum Abza falan değilim sadece aşırı istekliyim doyduğumu hiç hatırlamıyorum normal mi bu Düzenli hayatım olmasına rağmen doymuyorum, ne yapmalıyım? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
evlilikarefesinde1 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Düzenli hayat derken? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Düzenli cinsel hayat yani Yorumla evlilikarefesinde1 +1 yıl Günübirlik ilişkiler mi? Yorumla Soran +1 yıl Hayır kız arkadaşım var yani takıldığım biri var Yorumla evlilikarefesinde1 +1 yıl Kanka duygusallık yoksa aşk yoksa doyumsuzlaşırsın Yorumla Soran +1 yıl Duygusallık varken de böyleydi Yorumla
Ojeliim Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Degil 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Farkındayım :)) Yorumla Ojeliim +1 yıl Begenmiyor musun acaba Yorumla Soran +1 yıl Yo birlikte olduğum kız çok güzel yatakta da çok iyi ama doymuyorum yaniHep böyleydim Yorumla
Utangaç5454 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evlimisin 0 47 Yorumla Soran +1 yıl Hayır ama evli gibi bi hayatım var Yorumla Utangaç5454 +1 yıl Ondandır sürekli farklı tat ve heyecan peşindesin Yorumla Soran +1 yıl Birlikte yaşadığım biri var nerdeyse 1 yıl oldu ama yok yani doymuyorum Yorumla Utangaç5454 +1 yıl Ya bu zaten doyulacak bişey değil ki aşırı olmasını bilmem ama buna doyulmaz yani Yorumla Soran +1 yıl Aşırı işte Yorumla Utangaç5454 +1 yıl Onu bilmem yani Yorumla Soran +1 yıl 🤷♂️ Yorumla Utangaç5454 +1 yıl 🤔🤔 Yorumla Soran +1 yıl Kızda bıktı 😂 Yorumla Utangaç5454 +1 yıl Dayanamadı demekki pert ettin 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Baya Pert oluyo hemde Yorumla Utangaç5454 +1 yıl O zamn haklı kaçmakta Yorumla Soran +1 yıl Çok kaçmıyo 😂 Yorumla Utangaç5454 +1 yıl Ha ha ha Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla Utangaç5454 +1 yıl Ne diyim artık yenilerini bulursun Yorumla Soran +1 yıl Bulurum ya sorun değil o Sen evlimisin Yorumla Utangaç5454 +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Tamam bakalım Yorumla Utangaç5454 +1 yıl Öyle işte Yorumla Soran +1 yıl Sizdede durum böylemi yoksa doymuşluk mu var Yorumla Utangaç5454 +1 yıl Doymuşluk yok ilk günkü gibi devam Yorumla Soran +1 yıl Nekadarlık evlisiniz Yorumla Utangaç5454 +1 yıl 10 yıllık Yorumla Soran +1 yıl İyiymiş Yorumla Utangaç5454 +1 yıl İyi yani Yorumla Soran +1 yıl ;) Yorumla Utangaç5454 +1 yıl , 😊😊 Yorumla Soran +1 yıl Güzel bişey doymuyo insan :)) Yorumla Utangaç5454 +1 yıl Aynen iktidarsız olmaktansa doyamamak daha iyi Yorumla Soran +1 yıl Hahaha allah korusun Yorumla Utangaç5454 +1 yıl Aynen Yorumla Soran +1 yıl Eşin de senin gibimi Yorumla Utangaç5454 +1 yıl Evet öyle Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel Yorumla Utangaç5454 +1 yıl Tabiki her şey karşılıklı olmalı Yorumla Soran +1 yıl Sınırınız var mı peki Yorumla Utangaç5454 +1 yıl Ya burdan reklam edeceksin beni Yorumla Soran +1 yıl Merak ettim 😂 Yorumla Utangaç5454 +1 yıl Yok. Yorumla Soran +1 yıl Hiçmi yok 😀 Yorumla Utangaç5454 +1 yıl Hiç mi derken Yorumla Soran +1 yıl Açıkça sorayımmı😂 Yorumla Utangaç5454 +1 yıl Burdan sorma ya Yorumla Soran +1 yıl Özeldenmi :)) Yorumla Utangaç5454 +1 yıl Sor bakalım Yorumla Utangaç5454 +1 yıl Özelden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Düzenli hayat derken?
Düzenli cinsel hayat yani
Günübirlik ilişkiler mi?
Hayır kız arkadaşım var yani takıldığım biri var
Kanka duygusallık yoksa aşk yoksa doyumsuzlaşırsın
Duygusallık varken de böyleydi
İlginç
Farkındayım:))
Degil
Farkındayım :))
Begenmiyor musun acaba
Yo birlikte olduğum kız çok güzel yatakta da çok iyi ama doymuyorum yani
Hep böyleydim
Evlimisin
Hayır ama evli gibi bi hayatım var
Ondandır sürekli farklı tat ve heyecan peşindesin
Birlikte yaşadığım biri var nerdeyse 1 yıl oldu ama yok yani doymuyorum
Ya bu zaten doyulacak bişey değil ki aşırı olmasını bilmem ama buna doyulmaz yani
Aşırı işte
Onu bilmem yani
🤷♂️
🤔🤔
Kızda bıktı 😂
Dayanamadı demekki pert ettin 🤣🤣
Baya Pert oluyo hemde
O zamn haklı kaçmakta
Çok kaçmıyo 😂
Ha ha ha
😂😂
Ne diyim artık yenilerini bulursun