Kızlar Bir Adım Öne ben şahsen kız içinde erkek içinde doğru bulmuyorum olmazdım isterseniz geri kafalılık deyin benim düşüncem bu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbende olmazdım ben sevgilim sadece benim olsun istiyorum geçmişinden bile kıskanırım kaldı ki daha yaşım ne başım ne benim çıkacağım yaşta ki kız kaç yaşında ki daha dur bismillah demeden cinsel geçmişi oluyo, ve atıyorum eşcinsel erkek olsaydım bile geçmişi olmayan birini isterdim aktif pasif fark etmeksizin (değilim bu ara da yanlış anlaşılmasın) kız olsaydımda bakir erkek isterdim tecrübesine ihtiyacım yok beraber öğreniriz ne öğreneceksek ama bana dokunacağı o ellerle başkasına dokunmuş olmasından tiksinirdim nasıl bu gün başkasını öptüğü veya kim bilir ne yaptığı dudaklarla beni öpecek kızdan (alınmasın kimse bu sadece benim kendim için istediğim başkalarına karışmıyorum)
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılben bakirim, evleneceğim kişi de bakire olursa beraber öğreniriz herşeyi inşallah da olur. Ama çevremdekilere, okuduklarıma filan bakınca bakire olanlarda neler yapıyorlar neler sadece elletmedikleri vajinaları kalıyor diğer her yerlerine olan oluyor oda onların hayatı ve tercihi bir şey deme hakkımız yok, hayırlısı olsun ne diyelim yaa, uzun yazdım biraz bu konuya canım sıkılıyor da kusura bakmayın :)
12 Yorumla- +1 yıl
inşallah sende bende gönlümüze göre olanını buluruz kardeşim sen dert etme çok var kimseye kendini dokundurtmayan öyle kolayına bakma o duyduklarına kötü haberin haber değeri olur iyinin değil
Cevap sahibi+1 yıl@KartalKuzeyli İnşallah
Bekaret onemli midir onemlidir. Ancak hersey degildir. İnsanlar evlilik yasiyor bosaniyor iliski yasiyor ayriliyor. Ama guveniyor ama sebiyor ama istiyor ki bunlsri yasiyor. Evlenicegim ksdin kalbimin ritmini degistirsin bakire olmasin. Muhim degil benden sonrasi muhim olan. Bana sadakati benden sonraki bakireligi onemli anlayacsgin.
01 Yorumla- +1 yıl
katılmıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekaretimi saklıyorum
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
22Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik falan gibiyse hayir ama fb olarak takilmakik diyorsan o olabilir ama hemen kabul etmem cunku ben hic iliski yasamadim boyle cinsel gecmisi olan biri beni korkutur
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDüşüncene saygılıyım fakat bekareti kaybetmiş ve bir türlü ilişkisi devam ettirememiş çok iyi kalpli insanlar var ne yapalım bunlara tüüüü kakamı siyelim şimdi veya Çöpemi atalım sen söyle ne yapalım kardeşim
01 Yorumla- +1 yıl
Çöpe atalım veya onlara benzer insanlarla evlendirelim
Hic cinsellik yasamamis birini bulmak cok zor benim icin fark etmez
32 Yorumla- +1 yıl
Arayıp bulmaya kalksak çok zamanımızı alır bulmak.
hayır olmam arkadaşım olabilir max onların da özel hayatlarıyla ilgilenmiyorum. ama en yakın dost çevremde bile böyle bi tipleme yok
10 Yorumla
+1 yılNasıl kaybettiği önemli..
Zina ederek mi kendi kendine mi?
Gerçi buna inanmak da ciddi güven gerekir..
Zina ederek kaybetmiş biriyle olamam..
#Vesselam10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen hiç yaşamadım ama karşımdaki yaşamış olsa ona hiçbir şey demeye hakkım yok, saygı göstermeliyim çünkü. Birlikte mutlu olacaksak ve güvenilir biriyle birlikte olurdum.
00 Yorumla
+1 yılBi çocuk vardı senin sorduğun sorudan sormuştu seninle aynı düşüncedeydi, onunla tanışsaydınız keşke gül gibi geçinir gider iyi bir çift olurdunuz
01 Yorumla- +1 yıl
Hehehe beni bulsun
+1 yılÖnceliğim bakire. Çünkü ben bakirim.
30 Yorumla
+1 yılBaskasının üstünde tepindigi biriyle zor...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSene 2022 takılma bu kadar
01 Yorumla- +1 yıl
Ya defol git nawpekwps8qksl1kdkwkdkw
Olmak istemem
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet olurum karakteri benimleyken sadakati önemli
00 Yorumla Evet olurum neden olmayım bunlara takılmam ben
00 Yorumla
+1 yılYani olunur yaa ne bileğim şimdi seversem olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılHayır istemem.
10 Yorumla
+1 yılhayir olmam
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİstemem ya
20 Yorumla
+1 yılniye olmasınlar
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle hep beakireler mi evleniyor sadece
+1 yılİlişkiye girerim de evlenmem
00 YorumlaFark etmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılRuhi bakır olsun
00 Yorumla Antalyadaysa olurum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olurdum sanırım
00 Yorumla
+1 yılEvlenmem
10 YorumlaHayır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlurum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olacağız
02 Yorumla- +1 yıl
İğrenç
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında