Güncellemeler
+1 yıl
Sorumu yargılamayın aşağıdaki yorumlarda 1-2 tane rahatsız olabilecek olan çıktı mesela. Ama geneliniz seviyorsunuz sanırım yani deneyip göreceğim anlaşılan
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Hosuma gider evli olsam bende direk onunkine dokunurum ve zaten oksayip direk opmekten baslar yataga gider o durum yanlislikla bile dokunsa sonunu boyle bitiririm
Üç dk da kaç erkek yazmış.. cididmi yaa... evet hoşlanırız.. ama. tabi komik değil erotik bı an olmali
Mesela diyelim ki sen koltukta oturmuş tv izliyosun bende yanına usulca yaklaşıp dokunuyorum hoşuna gider mi
Bak bundan once yapman gereknele var. erkekler gorsellikten hoşlanır.. önce ona seksi görünmelesin.. kapıyı açtım diyelim ne var üstünde?
Ya hayır öyle düşünme normal bir an birden gelip yavaşça bacaklarına sonra o kısma dokunsam
Her erkeğin hoşuna gider.. hatta biraz böyle hazırsa o gün hemen erekte olur fazlasıyla.. sonra sen düşün
Pat diye yapma yaa önce bacağına dokun
Çoğu erkek sever. Sonuçta renkli bir cinsel hayat katar. Sevmeyen de her ne kadar sevmiyorum dese o an geldiğinde anında boner moduna geçer
Bayılırım ansızın dokunan hatta daha ileri giden mesela oral yapan partnerleri çok ateşli bulurum, kadın dediğin başbaşayken utanmıcak
Evet gayet hosuma gider. İstegimi artırır Bende onunkine dokunmak isterdim. Sen yapar mısın oyle bir şey
Abla bu soruyun 99,9% evet zaten neyini soruyorsun sanki bilmiyormus gibi
Yoo güzeldir... ben bu tür aktif hareket yapan kadınları severim...
Her zaman yaptığı şey. Avuç lar böyle aslanımbe der. Biliyosun o sana emanet. İyi bak ona☺️
her erkek hoşlanır bundan ama kızlar hakkında böyle olduğunu sanmıyorum
E evlenmişiz onun olmuş o ister eller ister ellemez kendi bileceği iş rahatsız ollmam
Evet gider, bir erkek arzulanmaktan hoşlanır, bu hareket de bunu belli eder.
öyle durumum oldu şu an evli değilim ama güzel oluyor tabi kadının dikkatinide çekmeli penis büyük olucna daha çok dokunmak ister
ewlisin zati istediin kadar dokun okşa naparsan yap 😂😂 her iki tarafında hoşuna gider
hoş olmaz sadece böyle öpüşme durumlarında testislerimle ilgilenmesi büyük keyif verir
Bi tane çıktı rahatsız olan
durduk yere olduğundan söylüyorum zaten
Ama şöyle yanına oturup yavaşça bacağının iç kısmına sonra da o kısma dokunsam yine mi rahatsız olursun aslında bu binevi yatağa davet etmek gibi
ha bak o olur. Baş başaysa özellikle de. Keyif verir hatta dokunmanla beraber anında harekete de geçer penis. Haliyle bundan zevk almayacak erkek olmaz
Yani bu şekilde diyorum öylesine dokunmak değil tv izlerken mesela yavaş yavaş dokunmaktan bahsediyorum sonu cinselliğe ulaşacak olan dokunmalar
oho bunun devamında bir s-kso zaten tadından yenmez olur net. Ki öncesinde öpüşürken mastürbasyon yapman senin erkeğe. Acayip keyifli
Evet mesela bir kez salonda şortumun üstünden dokunarak kaldırmıştı sonrada sıkıca avuçlayıp yatak odasına çekerek götürmüştü beni harika bir deneyimdi avuçları sıcacıktı
Hoşuma gider tabiki. Şöyle düşün eşin arkadan gelip sana sarılsa ve boynundan öpse hoşuna gütmezmi?
Ben agdaya gidiyorum elliyor dokunuyor keyif aliyorum
Agdayi yapan erkekmi
Gider elbette canım. Peki aynısı sana olsa senin hoşuna gider mi?
:D hoşlarına gider tabi
Hiç mi rahatsız olan çıkmaz ansnsnz
Ajsjsj sanmam
Ben hoşlanırım mesela öpüşürken partnerimin elleri penisimde olması aşırı beni azdırıyor
Hoşuma gider ama kalkarda. Kalkınca da indirecek mi 🙄
Dokundurmam ilişkiye girmeden dokunsalar kaçiyorlar1😃
dokunulunca ben deliriyorum
bırak be diyeceklerini sanmıyorum kdkd
Hoşuma gider tabi neden gitmesin.
dokunmak ister misiniz
Hoşuma gider tabi hemen tahrik olurum 😋
hoşlanıyorum toplar biraz gıdıklıor ama :D güzel
Vuu huylanir tahrik olurum kalkada bilir hemen..
Bayılırım çok güzel oluyor tahrik edici
Çok hoşuma gider devamlı temas dokunmak
Yav bu da soru mu kim hoşlanmaz hanefendi 😂
Hoşlanmayan varmışş
Hayret yorumlarda da hoşlanmıyorum diyen yok hiç. Bu hoşlanmayanlar uzayda yaşıyor galiba. 🤣
Var ya 2 tane dikkatli oku
Bence sen dikkatli oku kimse olumsuz konuşmamış.
Dokunduktan sonrası gelecekse sıkıntı yok
Evet gider tabiki sen istiyor musun
Evet oral niye var yani
Tabi gitmez mi kdkdkdc
Soruya bak
Ne var soruda
Öylesine soru olsun diye sorulmuş. cevabi sende biliyorsun bal gibi
Hayır cidden merak ediyorum eşime yapmak istiyorum böyle şeyler ama belki durduk yere dokunulması hoşuna gitmez diye düşündüm
He tamam tamam
Hemde çok şu an bile?
şu an bile derken
Bu soruyu şu an yükselen libidona veriyorum
Niyeki belki rahatsız olan vardır evlenince eşime böyle planlarım var ama ya rahatsız olursa diye düşünüyorum
31 çekme den mi bahsediyorsun
Hayır öyle dokunmaktan sadece
Evet hoşuma gider
Çok güzel olur herhalde utanmada olur ben bakirim
Tabiki evet
severiz
Evet hoş bir durum
Ben hoşlanıyorum
Her yerime dokunabilir
Evet hemde çok 😂
Sen dokunsan daha zevkli olur mesela
Evet hoşuma gider severim