hormonlarınız ve libidonuzun tavan olduğunu varsayarsak partneriniz çok bakımsız ise yine de birlikteliğe girer misiniz yoksa manuel olarak mı halledersiniz
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(25-29)+1 yılGirdim leş gibi ter kokuyordu. Günlerce yıkanmamış ve birlikte olacagımızı bildigi halde o şekilde gelmiş tüyü tamam sorun etmiyorumda duş önemli şey ya
122 Yorumla
Soran+1 yılbile bile nasıl girdin peki sen çok istekli olduğun için mi o bozulmasın diye mi
Cevap sahibi+1 yılÇok seviyorum. Çok kötü kokuyorsun diyemedim. Oralde zaten midem kalktı fark etti. Ama bozulmasın kırılmasın diye kökledigin için oldu felan dedim çaktırmamaya çalıştım. Çok kötü bi durum tabiki ama üzülmesini göze alamadım
Soran+1 yılçok yazık gerçekten sen sevginden iğrene iğrene katlanıyorsun bi duş almak zor geliyo adama
Cevap sahibi+1 yılİşte kötü olan bu ya bide madem öylesin oral isteme en azından burnumun dibinde olmasın
Soran+1 yılya düşündükçe benim bile midem kalktı sen nasıl katlandın aklım almıyor keşke reglim diyip bıraksaydın böyleleri insanı seksten soğutur
Cevap sahibi+1 yılKırılmasın üzülmesin diye bişey diyemedim ki. Hasta olmadıgımı biliyordu sevişmek için buluştuk zaten baştan biliniyordu ikimiz tarafındanda
Soran+1 yılsenin adına çok üzüldüm ya sen içinden bambaşka şeyler düşünmüş hayal etmişsindir büyük yıkım olmuştur kendini zorlaya zorlaya yaparak aslında kendine kötülük etmişsin
Cevap sahibi+1 yılYani zorunda kalarak yapmıştım cidden iğrençti bi süre cinsellikten sogumuştum hatta
Soran+1 yılçok normal yani ben aynısını tersten yaşasam muhtemelen devam etmezdim halbuki temiz olsa bakımlı olsa belki baştan aşağı yalıyıp karşılıklı keyif alıcaktınız
Cevap sahibi+1 yılYa kılları uzun okey tamam ama ter ya ne bileyim of
Cevap sahibi+1 yılGiderken o kadar istekliydim ki ve o kadar özen gösterdim ki
Soran+1 yılhayır canım kılın da çözümü var bu seks öylesine yapılan bir şey değil ki sen biraz bakımsız gitsen hemen suratı düşer
Soran+1 yılseni çok iyi anlıyorum berbat bi deneyim yaşamışsın
Cevap sahibi+1 yılŞöyle düşün sadece bakım ürünlerine (ağda epilasyon tarzı düşünme sadece güzel koku için) her bölgeye ayrı bakım ürünü alıp 3 4 bin civarı harcama yaptım gelene bak
Soran+1 yılya zaten olay da bu erkeğin yapacağı şey belli duşunu alıcak kıl tüy temizleyip dişini fırçalayacak bunlar temel seyler yani hiç sevişmeyen birinin bile yapması gerekenler ama kadınlar o kadar özen gösterip heves edip para harcayıp bu hazırlığı hak etmeyenler ile birlikte oluyor
Cevap sahibi+1 yılPeki bunları ona kırmadan üstü kapalı nasıl söyleyebilirim
Soran+1 yılonu seviyorsun ama bence o sana hak ettiğin değeri vermiyor yani afedersin ama bi erkeğin sevişmesi icin tek şart penisi olması değil karşılıklı saygı yok bi kere sevdiğin adam sana saygı duymuyor üstü kapalı şöyle yaparsın fantezi olsun diye duşta yapalım dersin duşa sokarsın anca öyle
Cevap sahibi+1 yılGerçekten o kadar haklısın ki
Soran+1 yılne denir ki bu duruma gerçekten üzüldüm senin için bir kadın olarak bunları hak etmediğini söyleyebilirim ve hala bunu düzeltmek için çabalayan kişinin sen olması da işin bir başka boyutu
Cevap sahibi+1 yılBilemiyorum ya yogun sevgiden sanırım
Cevap sahibi+1 yılAma artık alıştım çok yakın oldugumuz da burnumdan nefes almıyorum idare ediliyor😂
Soran+1 yılsevgi gözünü kör etmiş dedikleri bu olsa gerek günün birinde gerçekten sana saygı duyan ve olması gerektiği gibi bakımına dikkat eden biri ile beraber olursan bu yaptıklarını hatırlayıp kendi kendine ne kadar haksızlık ettiğini düşüneceksin
+1 yılyok.
22 Yorumla
Soran+1 yıltebriks 👏🏻
Soran+1 yılfazla bakımlı biriyse ilgini çeker mi peki
Kızlar Ne Diyor
0
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne