Cinsel Yaşam Erkekler beğenmediği kızla yatar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Beğenmediği kızla yatarlar mı? Erkekler beğenmediği kızla yatar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Amac sacede zevk alip ayrilmak gibi ya da fb gibi tek yatakta birliktelik olacaksa olur yani neden olmasin 0 0 Yorumla
myRedline Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Şurada profilini gizlemesen sana 500 kişi yazacak. Hepsi de imkanları olsa senle yatar. Senin kadın olman yeterli bunun için 0 0 Yorumla
değişik111 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Normalde hayır ama şu son zamanlar anlamadığım bir şekilde libidom tavan kimi buldum yatıyorum😀 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Açken sen, sen değilsin. Bir anlık galeyanla yapıp , işim bitince pişman olduğum zamanlar oldu. 1 0 Yorumla
cicibebe06 Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Köpeğe bile nefsi uyanan erkekler var sen neyden bahsediyorsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Üzülmeyin, bayıldığınız badboylar bir kaç estetik ameliyat kadar yakınınızda... 0 0 Yorumla
Biber10dawisky Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Beğenilmeyen insanlar zor bir araya gelir ama isteniyorsa yatabilirler 0 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Beğenmediği birine nasıl kalksın? 2 1 Yorumla istanbul34-34 +1 yıl kalkar :D Yorumla
trttddyy Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl damacanayla yatanı var mk bunlara fark eder mi 2 1 Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl 😄😄😄 Yorumla
Buseelif3501 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Fark etmez onlar için 1 2 Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl @buseelif3501 cok acımasız bir yorum Yorumla izmirsevdalisiiii +1 yıl Bazı erkekler için Farkediyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Neyini beğenmediğime bağlı bu. Fiziği güzelse sorun yok doggy severim. 0 0 Yorumla
istanbul34-34 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 54% +1 yıl sen beğenilmediğini mi düşünüyorsun 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. yatabilir yoklukta ise 0 0 Yorumla
Caniyaniky Takip Et Xper 5 Yaş: 69 , eic 82% +1 yıl Ben yatmam ama abazalar için nefes alsın yeter 0 0 Yorumla
Harbigençç Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Poşet geçirip gene yatanlar vardır emin ol 0 0 Yorumla
ansızınsessizce07 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yatmaz yatması için çok iyi abaza olması lazım 😂 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Cinsel ihtiyaç için yapan olur 0 0 Yorumla
Azathoth Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yatar bu götelekler. 1 2 Yorumla Sualin +1 yıl Ahahha bu iyiydi Yorumla Azathoth +1 yıl Allah razı olsun. Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yatar 0 0 Yorumla
_asli Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yatarlar 0 3 Yorumla Caniyaniky +1 yıl Aynen Yorumla _asli +1 yıl Yorumuma atlama canım mısın nesin ya of defol Yorumla Caniyaniky +1 yıl Teyzecim görüşünde yorum yazma diye bir şey yazmıyor ister yazarım ister yazmam bu seni alakadar ediyor mu Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. yatan cok 0 0 Yorumla
cnozzgll Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı. Fiziğine bağlı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Amac sacede zevk alip ayrilmak gibi ya da fb gibi tek yatakta birliktelik olacaksa olur yani neden olmasin
Şurada profilini gizlemesen sana 500 kişi yazacak. Hepsi de imkanları olsa senle yatar. Senin kadın olman yeterli bunun için
Normalde hayır ama şu son zamanlar anlamadığım bir şekilde libidom tavan kimi buldum yatıyorum😀
Açken sen, sen değilsin.
Bir anlık galeyanla yapıp , işim bitince pişman olduğum zamanlar oldu.
Köpeğe bile nefsi uyanan erkekler var sen neyden bahsediyorsun
Üzülmeyin, bayıldığınız badboylar bir kaç estetik ameliyat kadar yakınınızda...
özellikle fiziğini beğenirse ne yapar biliyor musun
Beğenilmeyen insanlar zor bir araya gelir ama isteniyorsa yatabilirler
Yatmışlığım var ve sonra bir süre kendimden tiksindim
Beğenmediği birine nasıl kalksın?
kalkar :D
damacanayla yatanı var mk bunlara fark eder mi
😄😄😄
Fark etmez onlar için
@buseelif3501 cok acımasız bir yorum
Bazı erkekler için Farkediyor
Neyini beğenmediğime bağlı bu. Fiziği güzelse sorun yok doggy severim.
Beğenmediğim bir kızla beraber olmam
Yokluktan yatar herhalde 🤷🏻♀️
Yatabilirler ama hepsi değil.
sen beğenilmediğini mi düşünüyorsun
yatabilir yoklukta ise
kimseyi bulamazsa yatarlar
Ben yatmam ama abazalar için nefes alsın yeter
Poşet geçirip gene yatanlar vardır emin ol
Yatmaz yatması için çok iyi abaza olması lazım 😂
Yatar onlara a m olsun yeter
evet tabi kişiye göre değişebilir fikir
vajina olsun yatarlar eminim
Beğenilecek illaki bir yeri, özelliği vardır
Cinsel ihtiyaç için yapan olur
Evet yatar rahatlamak içim
Nefes alsın yeter onlar icin
evet anlayın artık şunu
onlara nefes alsın yeter
Yatar bu götelekler.
Ahahha bu iyiydi
Allah razı olsun.
Yatar
Evet
Ben yatmam
yataaarrrrr
Yatar
verseler yatrız
Yararız
ben yatmam
Yatmam
Yatarlar
Aynen
Yorumuma atlama canım mısın nesin ya of defol
Teyzecim görüşünde yorum yazma diye bir şey yazmıyor ister yazarım ister yazmam bu seni alakadar ediyor mu
Olabilir
Maksat cinsellik olsun yatarlar
Yatar
yatan cok
Fiziğine bağlı
Yatar
Evet var öyle tipler
Evet hemde hemen