+1 yılFilmlerde seks ciddi mi? Hiç dikkat etmedim doğrusu. Seksin ciddi/ciddiyetsiz ya da eğlence amaçlı yapılan bir şey olduğunu zannetmiyorum. En azından bu zamana dek birçok cinsel birliktelik yaşadım hiçbirinde bu amaçla gitmedim.
Seks, beynin saldırganlık bölümüyle aynı bölgede yer alıyor ve çok ilkel bir dürtü. Bu bile bize aslında her şeyi anlatıyor.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılinan hiç alakası yok filmlerle kendim yaşamadım ama o kadar duyduğum doğruysa yeri geliyor mevzunun ortasında birbirleriyle eğlencesine güreşen bile var ya da gıdıklayan espri yapan güldüren hem kadınlar hem erkekler sanıldığı gibi ciddiye alınacak ölüm kalım meselesi erkeklik kadınlık kanıtlanacak yüksek beklentili bir yer değil dikkat et cinsel hayatında en mutsuz kişiler hep yüksek beklentileri olanlar.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılFilmler de ki sadece mastürbasyon yapanlara destek amacıyla çekilmiş bir şey.
Pek ciddi bir şey yok.
Bazı anlarda gülüyoruz. Hep ciddi bir şey olmaz.
Biraz daha detaylandırırım da gerek yok. 😏10 Yorumla
+1 yılMaalesef filmlerin gerçekle yakından uzaktan ilgisi yok
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Rica ederim💃🏻🥳
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Filmlerde gördüğümüz hemen herşeyin kurgu olduğunu biliyoruz. Gerçek ilişkilerde eğlenceli anlar oldukça fazla olur.20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılFilmlerde zaten eğlenceli görüyorum. cinsel ilişki zevk ve zevkte eğlence zaten
10 Yorumla Eğer beraber eğlenmiyorsak, gülmüyorsak, konuşmuyor, neşelenmiyor, şakalaşmıyorsak hiç zevk almak isteyebileceğim bir şey olmazdı benim için. O nedenle bunun eğlenceli ve keyifli olmasını dileyip isterdim. Ciddi ciddi bir şeyler bana göre değil. Bu iki tarafı da hiç mutlu etmezdi diye düşünüyorum. Birbirimizi seviyorsak eğlenmeliyiz de..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılSeks eğlenceli bir şey ama sorumluluğu çok fazla olan bir aktivite sadece kendini düşünemezsin ilk önce karşı tarafın hem eğlenmesi hemde bu eğlencenin sonunun iyi bitmesi için çaba göstermelisin. Çok şükür mutsuz ayrılan sayısı çok azdır. Kimse demesin ki ben her seferinde süpermenim illaki stop anları olmuştur herkesin
11 Yorumla- +1 yıl
Seninle şu konu üzerine konuşmayı o kadar çok istiyorum ki
Filmlerin hepsi yapmacık. Gerçekte elbette farklı kişinin ruh haline bağlı diye düşünüyorum bugün daha farklıysa yarın daha bir değişik anlatamadım şimdi 😅
30 YorumlaFilmlerde zaten seks yapmıyorlar ki 😂 gerçekte de de eğlencelidir sanırım ciddi olduğunu sanmıyorum nacizane fikrim bu
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılTadını çıkarmasını bilene oldukça zevklidir işini ciddiyetle yapan trafik polisi gibi dur devam et diyen yaptığı isi gorevmis gibi gören arkadaşlara duyurulur
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. Tabi daha skor odaklı olmadığın için daha eğlenceli oluyo, ritim filmlerde gerçek hayattaki gibi değil bi de
10 YorumlaKesinlikle eğlencelidir. Kimi zamanlards partnerimi hasmım gibi görsemde bebek gibi sevdigimde oluyor 😅
10 YorumlaKomik tarafı çok oluor 🤣 osuranimi ararsın her türlü olay oluor filmler sahte hayat filmde yaşanmaz orjinaller yüz kizartir
10 YorumlaTutkuludur, eğlenmek yerine yanmak ve yakmaya önem verilir
20 Yorumla
+1 yılSeksin olayi zaten eglencesidir. Toplanti mi bu ciddiyet arayalim?
20 Yorumlaseksi eğlenceli hale getirmek partnerlerin elindedir iki kişi seksin zevkini sınırsız yaşamalı
23 Yorumla- +1 yıl
@Redamancy-4 güncellemene belli bir yere kadar katılıyorum katılmadığım yer ten uyumu olmadığında keşke film olsaydı diyorsun veya keşke şansım olsaydı diyorsun
+1 yılÇok ciddidir öncelikle imzalı kaşeli belge ile başvuru yaparsınız.
20 YorumlaGenelde eğlenceli komik tabi duruma göre değişir 😂😂😂
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılPara için Film çevirdikleri için göründüyü gibi gercek deyildir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılİki tarafinda libidosu tavan yaptiysa birbirini arzuluyorsa her yapilan hareket zevk mutluluk verir
10 Yorumla
+1 yılKomik gelmediği kesin ama aldığın haz seni ciddileşmeye itiyo
10 Yorumla
+1 yılHer an bir olmaz bazen eğlenceli bazen ciddi bazen ateşli yeterki uyum yakalansın gerisini aramazsın
10 Yorumla
+1 yılBen karıyla şakalaşacaksam neden çıplağım şu an? 😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılBakış açısına göre değişiyor. Seksi çeşitli fanteziler geliştirerek eğlenceli hale getirebilirsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel filmlerden kamera arkası bilmek istiyorsun dimi?
13 Yorumla- +1 yıl
Soruydu @Redamancy-4 !
- +1 yıl
Emoji beklemoyordum acikcasi
- +1 yıl
...
Yüzde 90 yalan, yüzde 10 gerçek mesela
Cinsel filmlerden, milletin eğlenceli göruntusudur, eğer gerçekten öyle olsaydı hepimiz yapardık
Film yapmadan önce erkeklere seçiyorlar, çoğu üzün ve kalın ve de ıyi tutan seçiyorlar
Normal olanları de eğer boşaldıktan sonra penisi inmiyorsa seçerler, diğerleri almazlar
Kızları dersen hepsini alıyorlar.
Diyelim seni seçti, seni deneyecek, bir kız geliyor, kiz de erkeği deniyor acaba bu erkek tutyormu
Eğer tutmadıysa ve de penisi inse, atar seni
Ilginç bir şey olan patronu der ki , film çekince 6 saat tutmalısın, (Bir kız ile çalışmıyor, ama iki kız ile bazı 3
Erkek oyuncu de hab kullanıyor...
Cinsel ilişki başlamadan önce hastalık raporu başvuruyorlar, ikisi hasta değilseler
Kondomsuz seks başlar, uzun uzun sürüyor, evet erkekler içinde boşaltıyorlar bitmemiş olsun diye, fark etmedin mi kamera hep kesiyor başka pozisyona geçer film devam
Kamera bir saat çektiği zaman en sonu çeker ve oyuncuları son bir cinsel ilişkiye girerler
Kadınlar de gerçek bağırmıyorlar yalandan bağrirlar ama orgazm olunca ya da fışkıran bir kız o zamanda gerçek bağrirlar
Bir kadın regl olduğu zamanda de meçburlen çalışıyorlar
Paraları de küçük bir şirket az bışı veriyorlar
Büyük şirketlerde miliyonlar alıyorlar
Ha hasta olanları de kondom takarlar
Fanteziler kısmı eğlenceli oluyor tabi ki veya daha romantik olununca
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılEğlenceli yanı olmak zorundadır, görev değil sonuçta, zevk işi.
10 Yorumla
+1 yılCiddi değil eğlencelidir bence en yalın halindesin eğlen coş ama ciddi olunması gereken yer korunmak
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı. seks her zaman ciddidir.. dunyanin vazgecilmezidir🔥🔥🔥
10 Yorumla
+1 yılFilmlerde eğlenceli tarafı yok mu? 🤭 Seks eğlence işi değil, zevk meselesidir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. Vurdun mu ses gelecek ondan iyi eğlence mi olur mk 😂
10 Yorumla
+1 yılGörünenler hiç birzaman olduğu gibi değildir, perde arkasında dönenler herzaman farklıdır
10 Yorumla
+1 yılher türlüsüne varız ya...
100 Yorumlaseks aşkı duyguyu hissi içerir ne kadar zevkle sevgiyle yaparsan o kadar çok haz ve his oluşur hissedersin
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCiddi denmez bence, tutkulu ve argo konuşmalıdır yani öyle olmalı bence
93 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSeks arası eğlenceni yine yap😂
Cevap sahibi+1 yılAzgınca, hayvansı bi eylem olmalı seks😍
Cevap sahibi+1 yılTürk dizilerinde evet gülme olmaz, vampir günlükleri gibi dizilerde sevişmelerde komik bişey olur spontane ve gülerler, biz çünkü bu işi güzel yapamıyoruz onlar kadar, dizi ve film yani...
Gizli Üye(18-24)+1 yılBi ara sevgılıme oral cekıyordum en son gelmesine yakın elımle devam etmıstım hızlı hızlı o da uzanır vazıyette kafası hafıf yüksekteydi ve geldıgı an hepsını kendı yuzune fıskırttı yanlısıkla, cok komıktı onu kendı yuzune bosalttırmıstım resmen dkdk
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenim eskortlarla saatlik ücret karşılığı yaptıklarım bile eğlenceli oluyor.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTam görüşü paylaşırken oluyordu demem gerektiği aklıma geldi, son zamanlardaki yaşadığım psikolojik olumsuz şeylerden. fiziki sorun yok
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılEğlence için yapılmaz zaten ilişki esnasında gülünülmesi ambiyansı bitirir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSonra yanlış şeyler öğretiyorlar gerçek sanıyor millet 😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılBir keresinde kız arkadaşıma geliyorum dedim ve üzerine işedim sıfır şaka
10 Yorumla
+1 yılBence hepsi yalandır gorulenlerin
Hepsi..
Gercek sadrce yasadıgın veya yaşayacağındır10 Yorumla
+1 yılGüzel yapana filmden daha guzel
40 Yorumlaİçinden geldiği gibi olmalı
30 Yorumla
+1 yılGerçek te hcjdjdjfjfdj
20 Yorumla
+1 yılNasıl yani ya ciddi derken
20 YorumlaEğlenceli tarafı çok fazla
20 Yorumla
+1 yılEğlenceli tarafı olmalı
20 Yorumla
+1 yılO filmlerde gercegi baska tabi ki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılSeksin her türlüsüne sonuna kadar varım
10 Yorumla
+1 yılKeşke öyle olsa valla
10 Yorumla
+1 yılFilmlerden daha ateşli geçtiğine eminim.
10 Yorumla
+1 yılEğlenceli ve zevkli yaşayanlar bilir bunu 😊👍
10 Yorumla
+1 yılciddi değil de tutkuludur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılEğlencesi daha çok kank.
10 Yorumla
+1 yılTamamen yalan
Seks öyle bir şey degil10 Yorumla
+1 yılDeğil tabi ya eğlenceli tarafı da var bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılKomedi filmlerinde olduğu gibidir
10 Yorumla eğlencelidir
50 YorumlaYalan
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Filmde ne goruyorsun ki
10 Yorumla
+1 yılCiddi olmadan da eğlenerek yapılabilir
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence eğlenceli ve zevk dolu
10 YorumlaŞakasına * görmedim 😃
40 Yorumla- Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri