Cinsel Yaşam Penis boyumu nasıl uzatabilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Penis boyu mu nasıl uzatabilirim gerçekten gözüme küçük geliyor fikir ya da öneri veren var mı Penis boyumu nasıl uzatabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
expectopatronumm1 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Lan 22 cm daha ne istiyosun biraz daha uzasa kimlik çıkarıcaksın 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Vallahi küçük geliyor gözüme keşke biraz daha büyük olsa Yorumla expectopatronumm1 +1 yıl 19 dan fazlasi şov bence cok abartma Yorumla Soran +1 yıl Abartı değil cidden daha da büyük olmasını isterdim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 22 cm diyorsun daha ne kadar uzasın ama illa fikir istersen git taşıma ruhsatı çıkarttır 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yaw iyi güldüm ama yemin ederim küçük geliyor gözüme evet gerçekten 22 cm uzunluğu da keşke şöyle dahada uzun olaydı yoklugun gözü kör olsun 😏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 18 bile fazlasıyla büyük 22 ye nası küçük diyebilirsin Yorumla Soran +1 yıl Yaw atalarımız boşuna mı mal canin yoncasıdır fazla mal göz çıkarmaz diye daha da olaydı keşke ne olacaktı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İnebilir ileri-geri hareketlerle 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Boy uzamasına yardımcı olur mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanka her gün böyle yapman boy uzamasına birebir fayda Yorumla Soran +1 yıl Kesin mi kanka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kesin 30n santime dayanır Yorumla Soran +1 yıl Yok ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet senin ki şimdi küçük dimi 22 cm filan Yorumla Soran +1 yıl 22 cm uzunluğu evet o hareket ile ne kadar sürede 30 olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Azimle bir iki aya Yorumla Soran +1 yıl 30 u geçmez demi başkan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onu bilemem Yorumla
Makinecamee Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tamam troll 1 13 Yorumla Soran +1 yıl Trol değil kardeş atabilirim sana fotosunu 🤣🤣 Yorumla Makinecamee +1 yıl At lan Yorumla Soran +1 yıl Özden atarim Yorumla Makinecamee +1 yıl Tamam gel özele Yorumla Makinecamee +1 yıl Çıkıyorum gizliden gel Yorumla Makinecamee +1 yıl Trollerinizden bıktım artık a*k Yorumla Soran +1 yıl Geç öze Yorumla Makinecamee +1 yıl Arkadaşlar yalan çıktı atamıyor troll olduğu belliydi zaten Yorumla Soran +1 yıl Tabi tabi Yorumla Makinecamee +1 yıl Ne tabi attın mı? Yorumla Soran +1 yıl Görmek istiyorum at dersen atarim Yorumla Makinecamee +1 yıl Yine atmadı ahhahaah Yorumla Soran +1 yıl Atttim ve gördün 23 dedin ama ben ne dedim 22 cm uzunluğu dedim 😁 Yorumla
BeyazGay Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Önemli olan işlev 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Islev çok iyi problem yok o konuda BeyazGay +1 yıl O zaman hiç problem yok demektir Soran +1 yıl Biraz daha büyük olsa diyorum BeyazGay +1 yıl İşlev iyi olduktan sonra gerek yok bence. Soran +1 yıl Valla kanka değnek niyetine de kullanırım hani söyle 1 ya da 1.20 olaydı keşke 😄 BeyazGay +1 yıl Tövbe tövbe :-D Soran +1 yıl 😄😄 fena mı olurdu yaw dostum adres tarif ederken parmak niyetine uzatıp işaret ederdim BeyazGay +1 yıl Tabi tabi Soran +1 yıl 😂😂😂
SsuǝɹdʞnɔnʞK Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Sündür belki uzar :D 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Fikir yok diyon yani 😆 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl kilo vererek 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Zaten zayıfım 65 kilo 180 boy Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kc cm Yorumla Soran +1 yıl 22 cm uzunluğu da küçük geliyor gözüme Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yaşın kaç ve penisin boyu kaç cm 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yaş 28 penis boyu da 22 cm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Normal Yorumla Soran +1 yıl Daha büyük olsun istiyorum Yorumla
MrFunny Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Büyük penis çok dezavantaj 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Ben nasıl uzatacam 22 cm uzunluğu bi türlü uzamadı 😏 Yorumla MrFunny +1 yıl Ne bileyim yani. Senin ki kaç cm ki. Gerçi benim ki erekte iken 17 cm ama küçük seviyorum ben penisimi. Yorumla Soran +1 yıl Erekte boyu 22 cm uzunluğu küçük geliyor gözüme keşke biraz daha büyük olsa Yorumla MrFunny +1 yıl Yok artık yani pantolon giydiğinde çok belli olmaz mı. Mesela ben 17 cm olduğundan bile büyük geliyor. Yorumla Soran +1 yıl Belli oluyor da vallaha daha büyük olsa diyorum 22 cm gözüme küçük geliyor 1 ya da 1.20 olaydı keşke baston niyetine de kullanırım hani problem olmaz 😊 Yorumla MrFunny +1 yıl En fazla erekte iken 10 cm olmalı. Erekte olmamış iken 4 en fazla. Yorumla Soran +1 yıl O ne yaa bamya gibi uyku modunda iken bile 8 cm altı değil Yorumla MrFunny +1 yıl Olsun ben sevmekteyim çok küçük penis Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Lan 22 cm daha ne istiyosun biraz daha uzasa kimlik çıkarıcaksın
Vallahi küçük geliyor gözüme keşke biraz daha büyük olsa
19 dan fazlasi şov bence cok abartma
Abartı değil cidden daha da büyük olmasını isterdim
22 cm diyorsun daha ne kadar uzasın ama illa fikir istersen git taşıma ruhsatı çıkarttır
Yaw iyi güldüm ama yemin ederim küçük geliyor gözüme evet gerçekten 22 cm uzunluğu da keşke şöyle dahada uzun olaydı yoklugun gözü kör olsun 😏
18 bile fazlasıyla büyük 22 ye nası küçük diyebilirsin
Yaw atalarımız boşuna mı mal canin yoncasıdır fazla mal göz çıkarmaz diye daha da olaydı keşke ne olacaktı
İnebilir ileri-geri hareketlerle
Boy uzamasına yardımcı olur mu
Kanka her gün böyle yapman boy uzamasına birebir fayda
Kesin mi kanka
Kesin 30n santime dayanır
Yok ya
Evet senin ki şimdi küçük dimi 22 cm filan
22 cm uzunluğu evet o hareket ile ne kadar sürede 30 olur
Azimle bir iki aya
30 u geçmez demi başkan
Onu bilemem
Tamam troll
Trol değil kardeş atabilirim sana fotosunu 🤣🤣
At lan
Özden atarim
Tamam gel özele
Çıkıyorum gizliden gel
Trollerinizden bıktım artık a*k
Geç öze
Arkadaşlar yalan çıktı atamıyor troll olduğu belliydi zaten
Tabi tabi
Ne tabi attın mı?
Görmek istiyorum at dersen atarim
Yine atmadı ahhahaah
Atttim ve gördün 23 dedin ama ben ne dedim 22 cm uzunluğu dedim 😁
Önemli olan işlev
Islev çok iyi problem yok o konuda
O zaman hiç problem yok demektir
Biraz daha büyük olsa diyorum
İşlev iyi olduktan sonra gerek yok bence.
Valla kanka değnek niyetine de kullanırım hani söyle 1 ya da 1.20 olaydı keşke 😄
Tövbe tövbe :-D
😄😄 fena mı olurdu yaw dostum adres tarif ederken parmak niyetine uzatıp işaret ederdim
Tabi tabi
😂😂😂
Sündür belki uzar :D
Fikir yok diyon yani 😆
kilo vererek
Zaten zayıfım 65 kilo 180 boy
kc cm
22 cm uzunluğu da küçük geliyor gözüme
Yaşın kaç ve penisin boyu kaç cm
Yaş 28 penis boyu da 22 cm
Normal
Daha büyük olsun istiyorum
Büyük penis çok dezavantaj
Ben nasıl uzatacam 22 cm uzunluğu bi türlü uzamadı 😏
Ne bileyim yani. Senin ki kaç cm ki. Gerçi benim ki erekte iken 17 cm ama küçük seviyorum ben penisimi.
Erekte boyu 22 cm uzunluğu küçük geliyor gözüme keşke biraz daha büyük olsa
Yok artık yani pantolon giydiğinde çok belli olmaz mı. Mesela ben 17 cm olduğundan bile büyük geliyor.
Belli oluyor da vallaha daha büyük olsa diyorum 22 cm gözüme küçük geliyor 1 ya da 1.20 olaydı keşke baston niyetine de kullanırım hani problem olmaz 😊
En fazla erekte iken 10 cm olmalı. Erekte olmamış iken 4 en fazla.
O ne yaa bamya gibi uyku modunda iken bile 8 cm altı değil
Olsun ben sevmekteyim çok küçük penis
Anladım
tut çek
Olmuyor öyle