Cinsel Yaşam Pıttık kelimesini kullanıyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Örnek pıttığını yerim🤣komik olsada bi erkek diyince tahrik edici bence hele de pıtışını bakarım demek Güncellemeler+1 yıl Kadınların özel bölgesine verilen isim pıttık Pıttık kelimesini kullanıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Pıttık kelimesini hiç kullanmam 0 0 Yorumla
Abicimyapma Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Pıttığını yerim demek seni azdiriyor olabilir ama onu diyen çocuktan olmaz haberin olsun 0 0 Yorumla
Akrepdicaprio Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Pıttık erotik değil bence daha çok komik ve sempatik 0 0 Yorumla
Amademoiselle Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 56% +1 yıl hiç çekici değil soğurum onu diyen heriften 4 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bundan kızların tahrik olduğunu ilk defa duydum 😊 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ben herşeydenn oluom maalesef Yorumla HeadSh0t +1 yıl O zaman sen iyisin ya sevgilin ugrasmayacak tahrik etmek için 😊 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim istemiyo ztn sadece kendini düşünür bu konulr da Yorumla HeadSh0t +1 yıl Sen benliksin o zaman 😊 Yorumla Soran +1 yıl Şanssızlık işte istekli kadına isteksiz erkek düşüyor Yorumla HeadSh0t +1 yıl İstersen konuşalım 😊 Yorumla HeadSh0t +1 yıl İstemedin anlaşılan 😊 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Kullanmıyoruz ama komik bir kelime. d 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Pittigin kadar konuş em sevdiğim kelime 0 6 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hah saol Yorumla Soran +1 yıl Bende sevdim bu sözü ya😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O halde al senin olsun pittik ağızlım😂 Yorumla Soran +1 yıl Iyyy nie behen ele diyiseen gardass Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uyyysss behen saa didim ahalin sin anla cakozladin Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım ki yav Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kullanirm pittigini yerim diye 0 0 Yorumla
beratbeeyyy Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Pittik ney 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kadinlarin ozel bolgesi Yorumla beratbeeyyy +1 yıl Göğüs mü Yorumla Soran +1 yıl Hayır ya a. m Yorumla beratbeeyyy +1 yıl Hee tamam Yorumla
duygusalkaktus Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. hayıır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Pıttık kelimesini hiç kullanmam
Pıttığını yerim demek seni azdiriyor olabilir ama onu diyen çocuktan olmaz haberin olsun
Pıttık erotik değil bence daha çok komik ve sempatik
hiç çekici değil soğurum onu diyen heriften
Bundan kızların tahrik olduğunu ilk defa duydum 😊
Ben herşeydenn oluom maalesef
O zaman sen iyisin ya sevgilin ugrasmayacak tahrik etmek için 😊
Sevgilim istemiyo ztn sadece kendini düşünür bu konulr da
Sen benliksin o zaman 😊
Şanssızlık işte istekli kadına isteksiz erkek düşüyor
İstersen konuşalım 😊
İstemedin anlaşılan 😊
Kullanmıyoruz ama komik bir kelime. d
Pittigin kadar konuş em sevdiğim kelime