Sevgilim dışında burada aklımı çelen bir adam var tek düşündüğüm o oldu. Reelde onla görüşmek istiyorum ama korkarım adamla bir gece geçirmek bana yetmeyecek. Hayatımı mahfedeceğim bu sefer. Siz yerimde olsanız bir kere olsun yapmayı düşünür müydünüz yoksa bu hatayı yapmamayı mı tercih ederdiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYapmazsan içinde ukde kalacak.. Yaparsan pişmanlık duyma ihtimalin var.. Bu durumda tartışmalı kısım adamla olan ilişkine ve onun sana bakış açısına kalıyor.. Adama ne kadar güvendiğin ve sana olan ilgisi önemli.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sevgilin haketmiyorsa ayrıl? Ne bu yüzsüzlük ya. Ne kadar @di insansın, bir insanı aldatmak duygularıyla oynamak hoş bir şey mi? Kendimize yapılsa kıyameti koparırsınız. Keşke seni sevgiline ifşalayabilsem.
08 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bsey demiyorum. Tam tersi olsa belki yazdıklarını diyecem ama bende hastalık var sanki. İhtşyaçlarım fazla ve sevgilim karşılamak istemiyor. Kendi çerçevesi var ve dışına çıkmam beni zorlama diyor. Benimde isteklerim çok baskın olduğu için birileriyle konuşuyorum. Geçsin diye. Bu adam çok fazla dikkatimi çekti işte bende bu korkunç şeyi düşünmeye başladım.
Soran+1 yılAyrılamam işte evlilik yoluna girdim. Aileler işin içinde olan oldu
Soran+1 yılEvet doğrusu bu. Umarım yeltensem bile Bi engel çıkar
Soran+1 yılBunu yapmak cidden zor. Onunla konuşmayla yetinebilirim belki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
21Cevap
+1 yılBu hatayı yapmalısın ama kimseyle paylaşmamak kaydıyla
06 Yorumla- +1 yıl
Soran arkadaşım yorumları okudum ve etkilendim, bende sohbet seven biriyim , benim mantıkda her şey seks değil dertleşmekte gerekli mantığındayım, takibe gelmek ister misin
Soran+1 yılNeyden etkilendin?
- +1 yıl
Yaşamış olduğun olaylardan etkilendim bende bir kere yaşadım, ve başka yaşayan bayan tanıdıklarım var, yap ama kimseyle paylaşma
Soran+1 yılBu anlatılacak bsey değil ki. Sen görüştün mü peki
- +1 yıl
Görüştüm farkl durumlar olduğu için bir şeyler yaşamadık
Soran+1 yılAnladım
- Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılMutlu bir cinsel hayatınız var ise yapmayın. Mutsuz bir cinsel hayatınız var ve defalarca konuşmanıza rağmen değişiklik yok ise gidin keyfinize bakın.
00 Yorumla Ya artık bakirelik vs pek manası yok bence istediğini yapmanı engelleniyor resmen içinden yapmak geliyorsa yap
00 YorumlaHayatında biri varken, nasıl bir başkasını düşünebiliyorsun?
10 Yorumla
+1 yılOha sen hala soru mu soruyorsun o adamla ilgili Besyocu 😂😂😂
00 Yorumlaben olsam yapmazdım sonuç olarak hayatında biri var.. tabi karar senin..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadar korkmana gerek yok. iradene sahip çıkmak senin elinde
022 Yorumla
Soran+1 yılBenim elimde de karşı koymak çok zor
Cevap sahibi+1 yılÖnce iraden önemli. gevsek biriysen sadece ihtiyacını düşünürsen zararlı hep sen çıkarsın. kontrol senin elinde. hersey sende biter. burdan biri ya da dışardan biri fark etmez. kendini yeri gelince durdurabilecegine inanmıyorsan hiç ise kalkışma. ya da karşındakinin karakteri sağlamsa önce konuş anlaş. ilerde başına bela olmayacak. sende kendinden emin olmadan o yola girme.
Soran+1 yılTamam kötü olabilirim doğru şeyler yapmıyor olabilirim ama o adama dürüst oldum biliyor zaten sevglimi durumumu ve cidden bana hiç ihtiyacı yok bendekinden bir dolu var dışarıda ama etkilendik işte. Çok berbat bir durum
Cevap sahibi+1 yılŞimdi sen sevgin var diye hayatını kısıtlı tutman doğru degil. aldatmis sayılmıyor sun. kari koca degilsiniz. sadece arkadaş. sizde bunu sevgili diye biliyorsunuz. kendini kötü biri gibi görmen doğru değil. gönül bu. yanlis bir şey değil. ayrilirsin onunla birlikte olursun. ayni anda iki kişiyi sevemezsin. onun adı sevmek değil. bence sen karar veremiyorsun sende irade yok. olmasi gerekeni yapamıyorsun. bence senin burcun terazi gibi geldi bana. berbat bir durum olarak görme. kendini özgürlüğünü kisitlama
Soran+1 yılEvlilik yoluna girdim. Yıllardır beraberim. Düz sevgili diyemem daha fazlasıyız artık. Belki de bundan gözüm dışarı kaydı bilmiyorum inan. Bildiğim tek şey sevgilimden ayrılmayacağım.
Cevap sahibi+1 yılO zaman sorduğun sorunun hiçbir önemi yok. soruyu silmelisin. hem buradan hem kafandan. sakin değişme yolundan şaşma. onunla bir gece geçirmek diyorsun. afedersinde 5 dakikalık zevk için hiç değmez.
Soran+1 yılHayatım boyunca pişman olurum değil mi yakalanmasam bile
Cevap sahibi+1 yılYakalanmazsin o senin elinde. pisman olacagini sanmıyorum. kafanda oluşturabilmişsin. netice belli seninde biraz meyilin var o yöne doğru. pisman olacağını sanmiyorum. ama kendini durduramayacaksin sürekli isteyeceksin. sende onu gördüm.
Soran+1 yılSürekli aklımı kurcalayan bir mermi gibi olacak hiç unutamayacağımı biliyorum
Cevap sahibi+1 yılBence sen sitedeki onadamla bulusacaksin eminim
Cevap sahibi+1 yılO adamla bulusacaksin
Soran+1 yılYapmam yaaa. Yapmamalıyım. Gemileri yakamam
Cevap sahibi+1 yılYapacaksın gibi geliyor.🙂 Kolay gelsin
Cevap sahibi+1 yılAklını başından almış gitmiş adam. yapinca haber ver bu yoruma
Soran+1 yılDeme yaa. 5 dkka için değmez haklısın ama
Cevap sahibi+1 yılGöreceğiz. olduda bitti maşallah dicez. hafi hayırlısı bakalım. seninle konuşmak güzeldi teşekkürler. gene bekleriz
Soran+1 yılBana da iyi geldi sağol
Soran+1 yılAma öyle demeyeydin iyiydi
Cevap sahibi+1 yılAma öyle maalesef.. kusura bakma. seni çözdüm
Cevap sahibi+1 yılNeden gizlisin. seni takip etmek isterdim
Soran+1 yılBok Bi konu diye 😅😅😅
Cevap sahibi+1 yıl👍🤝
Gizli Üye(30-35)+1 yılkafi yemişsiniz. umarim hayatindaki kişi seninle ömür geçmeyeceğini anlar. evlenirsen de aldatirsin
00 YorumlaPeki o adamda seni etkileyen ne. Sevgilinden olmayıp onda olan
013 Yorumla
Soran+1 yılÇok dumur edici bir soru gerçekten.
Soran+1 yılO adam benim sevgilimin yapmak istemeyeceği her şeyi yapmak istiyor.
Soran+1 yılHayır inan uç şeyler değil. Komik olacak kadar normal şeyler ve sevgilim bunları yapmak istemiyor ya da yapmama izin vermiyor. Birde libido mevzusu var. Az istiyor. Çok az istiyor. Beni mas a itiyor bu durum
Soran+1 yılNe önemi var yahu normal ilişkide olan şeyler diyorum işte
Soran+1 yılBilemiyorum öyle gibi ama belli olmaz. Beni çok fazla istiyor yanii bunu yapacak olsam bile - ki yorumlarda yeterince taşlandım yapmamam gerektiğini biliyorum- uzunca bir süre msjda görüşürüm
Soran+1 yılO zaman senin söylediğine göre bu bir kere yaşanırsa geçer öyle mi
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir defa yaparsan devamı gelir
02 Yorumla
Soran+1 yılBu da beni cidden kötü kadın yapar
+1 yılYapmayı düşünme bile çok büyük hata olur
04 Yorumla
Soran+1 yılPişmanlık ukdeden kötü değil mi
- +1 yıl
Sen bilirsin tabi ama yaptıktan sonrada pişman olabilirsin
Soran+1 yılZaten olurum muhtemelen
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılVericen ver mk bizeme
10 Yorumla
+1 yılSevgilinle yap madem yapacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır ihanet etme ayıp ve ahlaksizlik
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu hatayı yapmak o zevke değer
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNe derece güvenilir sana gore
00 Yorumla
+1 yılsevgilinden ayrıl sonra ne yapıyorsan yap
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılVer gitsin boş ver
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılTadını çıkar bence
00 Yorumla
+1 yılYapardım hayatı bir kere yaşıyoruz sonuçta
00 Yorumla
+1 yılİstediğin şeyleri yapmalısın boşuna kısıtlanma
00 YorumlaBi kre yp rhtla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden buradan biri
126 Yorumla
Soran+1 yılBilerek olmadı sadece konuştuk ve etkilendim. Planlamamıştım
Cevap sahibi+1 yılSenden büyük mü
Soran+1 yılBir yaş
Cevap sahibi+1 yılEvlimisiniz ikinizde
Soran+1 yılHayır bekar o benimde yıllardır sevgilim var. Evli gibiyiz
Cevap sahibi+1 yılFiziksel birliktelik mi isyorsun
Soran+1 yılEvet aynen bir kere de olsa burdaki adamla.
Cevap sahibi+1 yılPlan yaptınız mı
İstersen özelde konuşabiliriz
Soran+1 yılHayır yapmadık sadece istiyor ben bilmiyorum. Sevgilim haketmiyor ama bilmiyorum işte yakıcı bir arzu duyuyorum adama. Belki yuzyuze gelsek naptım ben dicem
Cevap sahibi+1 yılSesini duydun mu
Soran+1 yılDuydum
Cevap sahibi+1 yılGördün mü
Soran+1 yılFoto evet
Soran+1 yılNeden sordun bu kadar soruyu bir yere bağlayacak mıısn
Cevap sahibi+1 yılAçıkcası merak ettim
Soran+1 yılNeyi adamın beni nasıl etkilediğini mi
Cevap sahibi+1 yılAdamın seni nasıl yatağa bu kadar arzulu çektiğini
Soran+1 yılO dili yok mu o dili. Yılanı deliğinden çıkarır abla. Her istediğimi şak diye söylüyor. Kullanma kılavuzum elinde sanki. Ve beni çok arzuluyor. Yanımdaki dokunmuyor bile ama o çıldırıyor onun olayım diye. Ayrıca çekici bir adam gördüm bana ihtiyacı falan yok istediğiyle yatabilir.
Cevap sahibi+1 yılYakınmısınız
Soran+1 yılUzak bir ilde. Gelirim diyor
Cevap sahibi+1 yılSenin ilin ufak mı büyük mü
Soran+1 yılUfak
Cevap sahibi+1 yılOnu ne zaman davet edeceksin
Soran+1 yılYapmicam şu an öyle bsey karar vermedim ki. Sinsi bir düşünce gibi aklımı kurcalıyor sadece
Soran+1 yılNiye bu kadar soru sorduğunu hala anlamadım
Cevap sahibi+1 yılSadece merak
+1 yılBence yapma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Senin kararın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026