+1 yılBU YAZIMDA BAZI SİTEMLER VARDIR BÖYLE OLMAYANLAR ÜSTÜNE LÜTFEN ALINMASIN BAHSETTİKLERİM KENDİLERİNİ BİLİYORLAR ONLAR ÜSTLERİNE LÜTFEN ALINSINDA BELKİ BİR UMUT DERS ÇIKARIRLAR (ÇIKARMASALARDA BİR UMUTTUR YAŞAMAK BEN NOTUMU GEÇEYİM DE)
e tabi aşksız zaten olmasın evlilik mevlilik, kaldı ki şu monoton lafına da ayrı ayar olmaya başladım şu siteye girdim gireli, la gören de sanır herkes seks tanrısı tanrıçası anasını satayım herkes eşinden sevgisinden şikayetçi la tamam harbi tek düze ön sevişme falan olmadan işe girişen denyolar barbi bebek gibi yatanlar da var da onlar zaten defolu mal, da gayet normal, düzgün ve sağlıklı olan cinsel hayatlarında bile zırt pırt bişeyler arayanlara şu lafım arkadaş hiç düşündünüz asıl sorun belki de sizde belki de siz doyumsuzsunuz (kadın erkek fark etmez) ya da sizin bir sıkıntınız var ki hiç bir şey size yetmiyo sürekli yenilik istiyosunuz, sorunu olan partner zaten gitsin ama psikolojik ama cinsel mana da tedavisini olsun ama doymak bilmeyen sürekli yenilik isteyen partnerde yaka silktirir adama yıllarca biz çocuklar duymasında melteme kızmadık mı zırt pırt monotonluktan şikayet edip ergen gibi sürekli bi fantezi bi olay peşinde haluğu darladığı için niye şimdi millet de aynısına başladı arkadaş evlilikte seks tabi ki önemli hem de çok ama bu kadar büyüttüğünüz kadar değil inanın değil yaa, evlilik ti aşktı ilişkiydi bunlar sürekli eğlence, yenilik, gezme tozma, kahkaha ve gökkuşaklarından ibaret değil arkadaş bunun işi var gücü var çoluğu çocuğu onların okulu sağlığı geleceği ev geçindirmesi falan bir ton nanesi var senin seks dediğin taş çatlasın bi kaç saat sürüyor onun derdiyle kendi kafalarınızı yakana kadar bi kendinizi sorgulayın azcık deyin ki ben artık ergen değilim ben artık evliyim sorumluluklarım var yetişkin bir insanım ve vaktimin tamamını eğlencelerime, gezmelerime, zevklerime, harcayamam istesem bile hayat bu en az iyi gün kadar kötü gün de göreceksiniz kaldı ki neydi İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE değilmiy di? e ama kötü gün gören ya kaçıyo bırakıp gidiyo (ki diğerini yapana kadar bunu yapmasına can feda) ya da aldatıyo (kadın erkek fark etmeksizin) ya arkadaş siz niye hiç dert çekmeye gelemiyosunuz niye sizin hayatta her şey istediğiniz gibi gitmek zorunda kaldı ki öyle bir dünya var sanıyorsanız GERÇEKLERDEN çok uzaklarda yaşıyorsunuz demektir hayatta her şey istediğin gibi gidemez ve gitmeyecekte karıştırmayın o dediğiniz yer cennet burası değil burası sınav dünyası ve siz azıcık zorluk veya sıkıntı gördüğünüz yerde kolayı veya hileyi seçenler acıklı şekilde o sınavdan her seferinde kalıyorsunuz haberiniz yok.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evet tabiki öyledir. Şimdi şöyle açıklamaya çalışayım. Ortada bir aşk evliliği varsa, evlilikte çıkan sorunlar; her iki taraf bakımından da daha kolay tolore edilebilir hâle gelir. Yani iki taraf da yeri geldiğinde diğerine hoşgörüyle davranabilir. Ama ortada aşk yoksa evlendiğin insanın gözüne batan her huyu seni rahatsız edebilir. Tabiki cinsellik esnasında da bunun etkileri görülür. Aşkın olmadığı bir cinsellik, tutkudan uzak; tabiri caizse yavan ekmek gibi gelir insana.. Oysa aşkla yaşanan cinsellik kaymaklı ekmek kadayıfı tadı bırakır.. Yedikçe yiyesin gelir..
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılYoktur bence cinsel hayat ben zannetmiyorum aşk olmadan olmuyor ya yani gidemiyorsun anlatabiliyor muyum yol var ama gidemiyorsun aşk yok duygu yok kilidi açamıyorsun anahtar yok aşk olarak yaşayan mesela diyelim ki aşık oluyorsun yaşıyorsun ya insan bir kere aşık olup yaşadıktan sonra bir daha duygusuz cinsellik yaşayamaz aşk olunca çok başka oluyor çünkü duygusuzluk midem almaz benim zannetmiyorum
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılAynen öyledir. Aşk yoksa, kültürel, mental, cinsel uyum yoksa, ortak zaman geçirmekten alınan mutluluk yoksa cinsel hayat da hem monoton hem sıkıcı hem de zevksiz, tatsız tuzsuz bir mekanik eylem olur.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılEvliliklerde bir süre sonra aşk yerini sevgiye bırakıyor. İlerleyen zamanlarda cinsellikde monotonlaşmaya başlıyor. Fakat çiftlerin libidoları yüksekse cinselliği etkilemiyor. Aksine farklı fanteziler yaşayarak ilişkiyi ve cinselliği canlı tutmak mümkün. Aşk yoksa seks yok diye bir şey yok. O zaman herkes cinselliği aşkla mı yaşıyor? Tabii ki hayır çoğu erkek ve istisnai olarak kadın bunu cinsel ihtiyaçlarını karşılamak için yapıyor. Libido varsa seks vardır. Evliliklerde monotonlaşma cinselliği etkilemez her zaman, libodosu düşük kişilerde bu durum monotonlaşmaya gider.
20 Yorumla Tutku başka bir seviye katar. Ancak cinselliğin tüm konulardan bağımsız olduğunu düşünüyorum. İstekli zamanlarda kişiler pek aşkı aramaz sanırım.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılDümdüz bir şey oluyor. Sevişmek öpüşmek hiçbir şey zevk vermiyor. Sadece s•x yapmış oluyorsun.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılGören duyan da aşk her seyın ılacı sanacak. Yok oyle bır sey
10 Yorumla
+1 yılAşk evliliğin tuzu biberidir, bununla beraber aşk yoksa cinsel hayat daha monoton geçer
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bence ikiside çok önemli ikisinden biri eksik olursa o evlilik monoton olur ikiside en önemlisi
10 YorumlaŞart değil. İkisi de farklı konular.
50 Yorumla
+1 yılCinsel hayata renk veren ask degildir. Tutkudur...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 851 cevap paylaştı.
+1 yılGözümü kaparım vazifemi yaparım
10 Yorumla
+1 yılAynen öyle duygusuz hiç bir şey güzel olmaz
10 Yorumlaaynen tamda öyledir tecrübeyle sabit
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBayramdan bayrama filandır
10 Yorumla
+1 yılOlabilir
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılAynen oyle
10 Yorumla
+1 yılEvet öyle
10 Yorumla
+1 yılEvet öyledir
10 Yorumlaseks şart
10 YorumlaHayir da
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem