- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılİyide niye bu kadar korkuyorsun ki en fazla ne kadar acıyabilir yani kendini bu kadar geri çekme gerçekten normal bir şey değil eşinle birlikte git duş alın böyle iyice canınız 1000. çektikten sonra duştan çıktın birkaç kadeh bir şey için böyle kendinize iyice artık bırakmak için daha sonra da ilişkiye girdin 20 gün boyunca ilişkiye girmediği halde adam seni hala boşamamış bu arada çok şanslısın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu tek başınıza yenebileceğiniz bir durum değil. Uzman desteği şart ki vajinismus halen gelip kronik bir durum almasın. Utanmayın ve eşinizle doktora gidin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
+1 yılBu işte hep başkalarından duyma şeyler yüzünden sizde tranva olmuş. Aslında öyle bişey yok. Sen bu adamı sevip evlendin senin canını yakarmı bırak kendini ona korkma sıkma. İçeride öyle parçalancak kopacak bişey yok o acı çekenler hep kendilerini sıkıp bişey olucak korkusuyla yaptıkları için. Sen sevdiğin için gülün dikeni hiç batmadımı eline okadar başka bişey yok. Rabbim hayırlı etsin
00 YorumlaNeyden korkuyorsun. Stres yapma. Öncelikle esinin sana güzel yaklaşmasi lazım on sevismeyi uzun tutun agri acinin az olması için. Ne kadar çok ıslanırsan iliskiniz o kadar rahat olur
00 Yorumla
+1 yılEşin önemli olan yani o seni yumuşatıcı gevşeticek saldırmıcak istersen yardımcı olurum taktik veririm
00 Yorumla
+1 yılNiye evlendin ki o zaman? Babanın evinde yapmadan durabilirdin. 2 duble rakı her sorunu çözer.
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye mi evlendim eşimi seviyorum
- +1 yıl
Eşini seviyorsan vermeyide seveceksin.
+1 yılBunda korkacak ne var ki mutlu bir evlilik için kaliteli cinsel hayat şart sen korkuyorsan kendini eşine bırak bir şekilde üstesinden gelirsiniz
00 Yorumlakorkaklar evlenmesin bacım ananın evine git camları sil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMilletin canı can değil seninki mi tatlı tek ben eşinin yerinde olsam çoktan boşamıştım olmayınca olmuyor hadi eyvallah derdim
05 Yorumla- +1 yıl
Ulan sanki pazardan domates aldin okadar kolay oylemi hemen bozan oyuncakmi bu is
Soran+1 yıl@Serkan00006 Tabikide pazardan alınmış domates değilim beni seviyor eşim ve tabikide yuva bozmak kolay değil
- +1 yıl
Yani evet bunun için zaman lazim duzelir
Cevap sahibi+1 yıl@Serkan00006 Ben öyleyim oldu olmadı direkt kestirip atarım peki tersini düşün diyelimki kadın istekli bende iktidarsızlık veya başka bir cinsel problem var aynısını kadın bana yapmaz mi
- +1 yıl
Yapmaz beklemeli hemen kestirip atmak olmaz bunun dr var
Sıkıntılı eşin ne diyor yani vajinismus var o zaman yani bunu korkma sakın ol ya da doktora gidin
00 Yorumla
+1 yılIliskiye girmeye calisinca birleşme mi olmuyor hani girmiyor mu yoksa daha o noktaya bile mi gelemediniz
00 YorumlaAnlayışlı bilinçli partner aceleci olmadan seni hazırlayacak dm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOn sevişme yapın uzun uzun.. erotik bir film izleyin öncesinde
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendine güven eksiklerinden korkma tecrübesizlik herzaman korku verir ama senden küçüklerin bile yaptığını düşünüp kendine o özgüveni vermelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKasıyor musun kendini vajinismus deniyor buna hekim desteği almanız gerekebilir
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet kasılıyor olmuyor ama ben doktora gitmek istemiyorum
Soran+1 yılEvde egzersizler deneyecegim bugun
Cevap sahibi+1 yılDoktorsuz olmuyor ben eşimi neredeyse 6 ay beklemiştim
Cevap sahibi+1 yılEgzersizle olacağını sanmıyorum ama deneyin tabi
Soran+1 yılEvet aylarca bekleyenler ama ben doğuya gelin geldim ve çarşaf görmek istiyolar 20 gündür çarşaf bekliyorlar bu sabah şu an eşim bana evdekilere ne açıklama yapacaksın düşün dedi
Cevap sahibi+1 yılİşte buna çok kızdım şimdi senin derdin ne onların derdine bak sen doğuya değil cehalete gelin gitmişsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu iş eşinde bitiyor ama evli biri oalrak tavsiyelerimi dinlemek istersen aktarırım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılerotik film izleyin ıslan uzun ön sevişme yapın korkun biter
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk başta anal deneyin içine alma hissine alışma açısından iyi gelir.
00 YorumlaFiziksel bir kasinti mi psikolojik men mi izin vermiyorsun?
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Vajinismussun.. psikoloğa gidin yoksa biter evliliğiniz
00 Yorumla
+1 yılKorkulacak bir şey yok. İlk olduğu için biraz ağrıyabilir o da deneyimsizlikten.
22 Yorumla- +1 yıl
İnsan zevk almaktan korkar mı.. İnsanların boş söylemlerini kulak ardı et
+1 yılNe yönden yapamadınız
10 YorumlaKafa cekin sarhoş olun yapın geçer
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. sevişme şart ve cinsellik hakkınıda konuşman şart
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılneden korkuyorsun? yani seni korkutan şey ney?
00 Yorumla
+1 yılÇocuk istemiyor musun
00 Yorumla
+1 yılSanki canını istiyo adam vericen 250 gr
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kayganlastirici kullanirsaniz anlamazsin bile.
00 Yorumla
+1 yılYap bence p*rno falan izle sıkıntı olur
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl20 gündür yapmadınız mı oha ben patlarım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOn sevişme ile yenebilir siniz
00 Yorumla
+1 yılYapa yapa yenersin korkuyu sonra zevke dönüşü
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılSebebiniz ne korkunun ve yaşanmış bir olaymı var
00 Yorumla
+1 yılesin nasil dayaniyor yapmadan
02 Yorumla
Soran+1 yılBağırıyor çağırıyor sinirleniyor
- +1 yıl
zavalliya bari ellinle yardim et
+1 yıl🙄🙄🙄
00 Yorumlaalıştırarak
00 Yorumlaİşine iş düşüyor on sevişmeyi uzun tutacak
00 Yorumla
+1 yılAlıştırma ister misin
00 Yorumla
+1 yılBol bol sevişin bu iş zaten sevişmektir
00 YorumlaGüven kendine
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yok artık İnanılmaz
00 Yorumla
+1 yılNe kadari oldu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
+1 yılKarşındakine güven
00 Yorumla
+1 yılNeden peki ön sevişme yapmıyormusunuz
01 Yorumla- +1 yıl
Sorun ne
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılBilgilenmen gerekli.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRahat birak kendini
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. alkol alıp yapın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor bir durum
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası