ilk aldığınızda kaşıntı yaptımı (az/çok)?
Ağrı yapıyomuydu veya biyerinizi kestinizmi?
Biz hep agda yapiyoz ya aydinlatin bizi hahapzhaldbqk
Ağrı yapıyomuydu veya biyerinizi kestinizmi?
Biz hep agda yapiyoz ya aydinlatin bizi hahapzhaldbqk
14 yaşında mıydı neydi. Kanadı her yeri. Dedim bu nasıl çile. Sonrasında bir süre öyle devam etti, ağdayı keşfettim. O da biraz yıprattı. Şimdi sadece cinsellik zamanı üst bölgeleri ağda, onun dışında makine ile alıp geçiyorum. Haftada bir makineyle cırt cırt yapıp geçiyorum
Ortaokuldayyken herhalde hatırlamıyorum 14 15 yaşlaı filan oluyor galiba benim cildi hassas zor oluyor aşırı kanama yara oluyor traş ederken ve bir de saatlerce çok uğraştırıyor iyi yapmak için uğraşıyorum yoksa kaşıntı yapıyor ama bundan sonra tüy dökücü krem kullanacam herhade bir kere makine denedim o daha beter yaptı jiletten ona göre makine alam gerekiyor herhalde ama lazer yaptırsam en iyisi olur
Ay sen ne yasamissin be. Lazere gidicenmi cidden wldbwkdbqlwn
Düşünüyorum gidebilirsem gidecem jiletle makineye olmuyor maalesef çok sıkıntı oluyor benim için
Bekar bir hemşire arızalana traş makinesini tamire getirmişti tek başına bir evde kalıyordu, o zaman çocuktuk o mskinayı erkekler kullanıyordu, o zaman tabi bu nerede kullanıyor diye aklıma gelmişti, o zaman yeni traş oluyorduk, kesme oluyordu ve kaşıntı yapıyordu 3 gün kaşınır sonra alişirdi, peki sizlere kaşıntı oluyormu?
Yanlış hatırlamıyorsam 13 yaşımda belki 12 de olabilir kaşıntı falan olmadı da bir yerlerimi ufaktan kestim evet eskiden traştan bir iki gün sonra sivilce oluyordu yoğun şekilde çok kaşınıyordu ama şimdi olmuyor
Ayni benimgibi
Cevap
50Cevap
Hatırlamıyorum kaç yaşımda almaya başladığımı net olarak ama hayatımda asla malafatıma jilet vurmadım. Philips'in erkeklerin özel bölgeleri için traş makinesi var. Yaprak, dal dşk, koltuk altı vs hep onla alırım
knk tam makinenin ismini atar mısın bana?
@xbossredbabyx www.trendyol.com/.../bodygroom-series-1000-erkek-vucut-bakim-seti-bg105-10-p-1069759
şu an bunu kullanıyorum kanka tüm vucut kılların için kullanabiliyorsun pilli ve kuru/ıslak kullanıma uygun + suylada temizlenebilir
baya sıfırdan alıyor dimi malafatı
@xbossredbabyx evet dostum başlığıda var numaralı kesmek istersen
sağ ol
@xbossredbabyx rica ederim
14 yaşında jiletle başladım ağzı açık tek bıçaklı jiletle aldığım zaman kestim kanadı ama ağzı kapalı olunca sorun olmuyor
15 yaşında. Şimdi ya makineyle alıyorum ya da tüy dökücü ile
Nasıl alıyorsun kılları acıyor mu? Güzellik salonunda nasıl açıyor kadınlar birbirine gösteriyor ne hisseder o an mesela kadın ağda yapacak seninki önünde olduğu gibi duruyor.
Kesme yöntemi var gelişi güzel yapılırsa kaşındırır illaki oda mahveder
benim s1k1min kılı niye seni ilgilendiriyor ki bacanak
Yav susun be erkekler kızlar hakkında neler neler soru sormuş bunamı kızıyon baldız kocası
Kasıntı yapmadı yani 4-5 gün sonra çıkmaya başalrken aşırı kaşıntı yapıyor. 4-7. sınıf olabilir bu arada hatırlamıyorum
Nekadar sürüyor kaşıntı
17 yaşında almıştım pek yoktu ama şimdi her hafta alıyorum bebek teni gibi
Valla kaç kişinin başına geldi anormal bir durum muydu bilmiyorum ama 6. Sınıftaydı ya da yedi annem sakızla almıştı 😂😂😂 sonrada ben jiletle kese kanata kese kanata ögrendim.
Sunnetten sonra basladi ordaki tuyler usturayla kesilip atilana kadar oyle bi dert yoktu
İlk traş normal geçmez kimse hatırlamaz o anı. Traşlanınca testisler yumaşacık oluyor. Bir kız gelip yalasa diyorsun. Oradaki sinirler daha hassas olur.
Cok düşündün mu bu soruları:)) ilginç sorular, napcksan
Annem kesmişti 13/14 lü yaşlarda galiba çıplak hissettim
Hatirlamiyorum ki. Ama 17-18 yaslarimda baslamisimdir
Vayy be kimsenin aklına gelmeyen, sorulmayan soru... Ben kibritle yakmıştım. Sanırım orta 3 idi. Bir arkadaşa göstermiştim... Kes bunları demişti de, ben yakmıştım.
12-13 yaşında aldım ilk aldığımda aşırı kaşınıyordu ya
18 yaşındayım kalça ve genital bölge kıllarımı arada babam alıyor
Ağda yapamayız. Taştaş lara ağda yapsak koparlar :D
İlk ne zaman aldım hatırlamıyorum
2 gün önce jiletle aldım her seferinde bi yerlerde ufak kanamalar oluyor 😂😂 ağda nasıl peki? Eldivenle alıyormusun?
Agda ne? Pkazjjqslnqms
ilk olarak lisede almaya başladım tıraş makinesi ile aradan tüy dökücü kremler ile nadirende olsa alıyorum ancak penisimin yanında ben olduğu için kremde kullanmak istemiyorum şu anda kıllarım uzun durumda
13 yaşında almıştım çok kan akmıştı 😀 şimdi öyle değil tabi gayet narin titiz bir şekilde keltoşa çevirebiliyorum. 😄
Tüy dökücü ile alıyorum
tuzak soru cevap vermicem
Hahah nesi tuzak be?
bilmiyorum belli olmaz kadın milleti djfkgdf
Bu bilginin sana faydası ne 😂
İki güne bir duş alırken temizlik yaparım
Nereden hatırlayayım 😃
Çıktığında alıyorlardı sanıyorum
Kaşıntı fena oluyordu hafif uzamaya başlayınca
Jiletle ve kesşyor kaşınıyor çok kötü
Gel beraber keseriz sen benimkine ben seninkine
almaz komaz olaydım 13 yaşında