Sevgilim bunun her gün olacağını iddia ediyor. Ve onun aşırı istekli biri oluşu beni bazen ürkütüyor. Doğru mu bu ya fjfjfjfhxh
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbaşlarda günde 2-3 belki 4 kere falan da olur zaman geçtikçe daha düzenli bir şekilde olmaya başlar dert etmeyin zaten belli bir süre sonra gün aşırı hafta da bir kaç kere ye falan da dönüşebiliyo kimse libido bombası değil o atıp tutanlara gecede 5 posta diyenlere gülün geçin bi çeşit özgüvensizliği saklama çabasıdır genelde.
03 Yorumla
Soran+1 yılCidden öyle midir acaba ya
Soran+1 yılKendisi 28 yaşında hiç birliktelik yaşamamış, ben de aynı şekilde. Bu bizim burclarimizin cinsel uyumuna kadar bakmış manyak, önemli bu mevzu da hayatım vs diyor
- +1 yıl
o o kadar zaman beklemenin açgözlülüğü biraz da merak etme diner daha düzenli ve sağlıklı bir boyut alır dedim ya zamana kalmış bişey.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBunu zaman gösterir hiç kimse hergun yaşayamaz yaşamaya kalkanda artık sıradan günlük rutin bir durumumuz gibi zevk alamadan yaşıyordur şöyle düşün hergun yemek yeriz ama bazen canımız istemediginde yemeyiz değil mi buda öyle bir durum iş stresi ev stresi hayat stresi kadınlara özel durumlar hergun yasanilmasina engel teşkil edecektir
00 Yorumla
+1 yılHalk arasında ona dibini aramak diyorlar. İlk başlarda günde 5 bile yaparsanız. Zaman geçtikce düzene girer. Haftada 2-3 ideal
00 Yorumla
+1 yılaç kendisini buğday ambarında zannedermiş 😂😂 sevgilin öyle işte atıyor
38 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öyledir valla ama kızın biri yorum atmış benim eski eşim de Her gün öyleydi diye bir tirstim
- +1 yıl
bu çok nadir bir şey o kişi muhtemelen deli gibi sürekli şeyini düşünüyordur
gerçek hayatta özellikle evlilikte seni yoran şeyler olacak öyle hergün ona odaklanmak sanmıyorum bu çok saçma olurdu.. yemek yemek gibi düşün hergün aynı yemeği yiyebilir misin? ya da acıkmadan sürekli yiyebilir misin hayır işte tıpkı onun gibi düşün
sevgilin muhtemelen küçük ve zannediyor ki keban barajına sahipmiş gibi her gün her gece sürekli yapacaksınız 😀
Soran+1 yılYok ya 28 yaşında dhddhdh ben de 23 yaşındayım kismetse 1 seneye evleneceğiz de ikimizin de ilk birlikteliği olacak, o bakımdan yani. Bana karşı da bazen arzu dolu olduğunu hissediyorum ama işte bir sormak istedim
- +1 yıl
evlenince görürsün o halde 😀 ona dersin ki hani tüfek gibi olacaktın hani hani dersin der yorgunum 😂😂😂😂 gül geç gerçekten de hayal kuruyor işte kursun 😂
Soran+1 yılAhahahha valla bu boşalma hissini falan hiç bilmiyorum ne olur ne biter
- +1 yıl
bilip bilmemenle alakalı değil ki erkekler abartıcıdır ve bu kadar abartıyorsa ki gerçek dışı muhtemelen yalan işte 😀
Soran+1 yılDhdhdjdj vallahi var ya evlenince dediğinin tam tersi çıkarsa öyle bir gülerim ki
- +1 yıl
😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
27Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılİlk zamanlar evet ama daha sonra düzene oturur
00 Yorumla
+1 yılEvliliğin ilk zamanlari evet, hatta günde birden fazla bile olur. Ama zamanla bu azalmya başlar, ilk başta fazla oluşundan şikayet ettiğin günleri özlemeye basalarsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliki sene evliligim surdu, adam sabah aksam, buldugu yerde saldiriyordu. Ben de minyondum. Ayrildim bu sebepten
16 Yorumla
Soran+1 yılYani doğru olabilir bu şey öyle mi, 2 sene boyunca sürdü bu?
Cevap sahibi+1 yılaynen.. ve gercekten yoruluyor insan, eski esim 190 civariydi ben 155, 45 kilo.. Ölecektim az kalsin bosanmasaydim
Cevap sahibi+1 yılhamile kalinca dusuk tehlikesinden sonra yapmadi, o arada toparlandim omur boyunca bir daha erkek gormek istemiyorum ciddiyim
- +1 yıl
193 85 kg..
Soran+1 yılOha ya... baya üzüldüm senin adına travma gibi bir sey olmuş. Evlilik öncesi konuşmamış miydiniz hiç cinsel hayata bakışınizı?
Cevap sahibi+1 yılEvlilik oncesi cok saygiliydi, flort donemimizde konusmustuk , bana doyumsuzum, damizlik gibiyim gibi seyler soylemisti afedrrsin ama ben anlayamamisim. Yasayinca gordum.. Annem kizimi öldürecek diye zor kurtardi elinden
+1 yılöyle bısey yok ılerde gunden haftaya haftadan aya dusersınız zamanla
00 YorumlaBen olsam yaşarım ki daha evlenmeden neler neler yaşadım 😅
00 Yorumla
+1 yılİlk birkaç ayda günde birkaç kez olabilir. Sonra sayı düşer. Ayda iki de karar kilarsiniz...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelde böyle konuşanların cinsel bir sorunu oluyor ve o yüzden böyle konuşuyorlar.
Evlendikleri zaman kadınlar genelde pişman oluyor.
Umdukları ve gerçekler farklı olunca00 Yorumla
+1 yılİlk zamanlar baya sık oluyor diye duydum ama kişiden kişiye değişir tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHızlı giden atın b. ku seyrek düşer derler.
Öyle atıp tutana bakma.
Ama kadının libidosu yüksekse erkeğin onu doyurması gerekli bu yüzden güçlü bir erkekle evlenmeli.00 Yorumla
+1 yılAlakasi yok ay4ica hergun yapilmasi cokta dogru degil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmaalesef ilerleyen zamanlarda ayda 1 e kadar düşüyor. Ben de hergün yapmak isterdim 🙄
02 Yorumla
Soran+1 yılHer gün?
Cevap sahibi+1 yılİstek var ama maalesef karşılık bulamıyorum. Ayda 1 de çok az ama
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet dogru hergun yapiyoruz biz. 2 ciyi bile dusunuyorum bayan olarak partner
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerak etme haftada bir belki verir bizim memleketin kadinlari sende o kulube uye ol rahat et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen her gün isterim seni dedim adama bana demez mi sıkılırız her gün yapmayalım 💆🏻♀️
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖlülerde zannediyor ki diriler her gün helva yiyor...
00 YorumlaIlk zamanlar belki o heyecanla olabilir ama ileriki zamanlar da öyle hergun olmaz. Ama sevgilinin libidosu fazla yuksek kudurmus biraz 😄
00 YorumlaEvli olmadigim için bir şey diyemiyorum ama istek olursa hergun olabilir olmaya bilir bu size bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKişiden kişiye değişiyor. Her gün isteyen de olur. Gün de 2-3 isteyen de. Haftada bir isteyen de olur
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKendimi gizleyim de açık açık yazayım
Ben hiç kimseyle birlikte olmadna önce günde 4-5 kere istiyordum. Sonra düzenli bir ilişkim olduğunda günde 1-2 arasında değişir hale geldi. 8-9 aydır ilişkim yok. Eğer 3 gün boşalmazsam testislerde ağrı oluyor. Fazla spoermin atılması gerekiyor. 2 gün boşalmazsam huzursuz oluyorum gece uyuyamıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılIlk yıllarda yaşanır hemde günde 3..4 kez
00 Yorumla
+1 yılErkeler alti bos ovunmeyi cok sever
00 YorumlaJWJSHCLVMCLFKFJF sanmıyorum
00 Yorumlaİmkansız evli çiftler bile haftada 1 zor yapıyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBaşta öyle atar gider yapilir da imkansiz maalesef
00 Yorumla Demir olsa dayanmaz :))
Abartıyor00 Yorumlaİlk 6 ay böyle sonrası rutine döner
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapan vardır ama ilişkiye zarar verebilir
04 Yorumla
Soran+1 yılYa acaba ilk aylarda falan mı böyle olur, ikimiz de ilk birlikteligimizi yaşayacağız evlenince. Ondan mı bir istek var acaba bunun içinde havadan atıyor
Cevap sahibi+1 yılEvet olabilir ama sen korkuyor musun
Soran+1 yılBeni korkutan birliktelikten ziyade, ne zaman ne yapacağını kestirememem. Evlilik için gün sayıyor adam
Cevap sahibi+1 yılCnmm
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşlarda öyle denir ama neticeye bakmak lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı. İlk zamanlar sık olur fakat sonra düzene girer
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılzevkten mest olana kadar devam edersin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Olmuyor aga
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Hayır be
00 Yorumla
+1 yılİlk 3 ay.
00 Yorumla
+1 yılumarım haldhaldj
00 Yorumla
+1 yılGünde 2-3:olur ilk zamanlar
00 YorumlaOlmaz 😂😂
00 Yorumla
+1 yıl4 5 defa boşaln ben bunu beğendim
00 YorumlaDoğru değil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKülliyen yalan
04 Yorumla
Soran+1 yılAy bana da asiri komik geliyor, herhalde ilk aylarda falan olur ama sonra olmaz diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılBi kere biyolojik olarak olmaz yani sperm üretemez, boşalamaz, erekte olamaz, olsa bile hemen geçer, ayrıca gebelik için de uygun değil, sperm kalitesini artırmak için cinsel ilişki sıklığı 3 4 günde bir olması gerekiyor. Bu aç kalmış ondan öyle konuşuyor jsıaks
Soran+1 yılHiç birliktelik yaşamadı beyefendi de ben de keza öyle dhdhdhdh sabahlar olmasın modunda hayali
Cevap sahibi+1 yılİlk 1 2 ay olur öyle, 1 seneye kadar da yine iyi gider, sonra çok sıradan gelir artık.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne