+1 yılHayır bşrşey söylemene gerek yok. Sen gerekenleri yap oda o esnada öğrenir. Fsrkermez bile bildiğini. Kırma. İyide alıştıktan sonra sohbet ernasınsa diyebilirsin
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızların bakir erkekle uğraşmak istememesi yüzünden çoğu erkek yapıyor bunu. Milli olma durumu bile kızlar yüzünden bir oranda.
10 YorumlaTecrübesizsin de ne olacak )) Bir kere yapmıştır 2 kere yapmıştır, sırf yaptı diye tecrübeli sayılmıyor.
00 Yorumla
+1 yılseçmek senin elindeyken elimde değil demen ne kadar doğru sanırsın anne baba gibi yahu
02 Yorumla
Soran+1 yılaşık olunca öyle olmuyo
- +1 yıl
hayatta her zaman kriteri olan insan her zaman nerede ne olacağını bilir zaman insanı olgunlaştırır unutma bunu
Gurur yapmıştir belkide. Simdi tecrübesiz olduğunu öğrenirsen garipsersin diye
07 Yorumla
Soran+1 yıltecrübesiz olmasını fazlasıyla isterdim. başkasına girmiş bir penisi istemezdim sonuçta, ben bakireysem o da bakir olsun ne önemi var tecrübenin
Soran+1 yılseviyorum elbette
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılbilmem
+1 yılİnsan sevgilisiyle bu kadar iğrenç muhabbet çevirir mi ya 🤮
02 Yorumla
Soran+1 yılmadem öyle ne işin var cinsellik sorusunda?
- +1 yıl
Makata vazelin sürmek mi cinsellik? Sen kedi köpek misin makattan ilişkiye gireceksin. İğrenç olma.
+1 yılKendini bilgili gösterip hava atıyor anlaşılan ve çok saçma. Her zaman dürüstlükten yanayım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. Yani ozguven kasıyor işte. Simdi yalan soyleyen ileride daha cok söyler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. o zaman açıkça söyle deneyimsiz olsaydın daha iyi olurdu gibilerinden
00 Yorumla
+1 yılsen tecrübeliysen senden utanıyordur.
02 Yorumla
Soran+1 yıltecrübeli değilim, o da biliyor.
- +1 yıl
hm. ya belli bir yaşa gelip de yaşamamış olan erkeklerde böyle bir eğilim olabiliyor. ttecrübesiz olduğunu öğrenirsen onu küçümseeceğnii dikkate almayyacağını falan sanar. senin yapman gereken çaktırmadan yönlendirmek. gururunu kırma kırarsan o zaman ilişkiniz zarar görür.
Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. sen ondan tecrübelisin yani, bildiğine göre
03 Yorumla
Soran+1 yıltecrübeli değilim, internet diye bir şey var
+1 yılTut elinden öğret işi
00 Yorumla
+1 yılSen nerden biliyon adam belki noal yapmis
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki sen tecrübeli misin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbunu farkettiğini belli etme utanmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakmadan sokmuştur öyle deme gelişi güzel
00 YorumlaErkek övünüyor bırak ovunsun boş ver yaşlar kac
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSallamışş
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar