Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(25-29)+1 yılOna sormanız daha sağlıklı sonuçlar verir.
Neden isteksiz olduğunu ve ilk adımı atmadığı konusunda konuşun, sorunlar konuşarak çözülür.
Eğer ki geçerli ve mantıklı bir nedeni var ise o nedeni beraber ortadan kaldırırsınız.
Üşeniyor olabilir, duş almak zor geliyor olabilir
Yorgun olabilir çalışıyor ise
Fiziki açıdan kendini çirkin hissediyor olabilir
Sizden ilgi bekliyor ve bu ilgisini de sizin cinsellik teklif etmeniz ile karşılıyor olabilir vs vs bir sürü sebep olabilir.
Eşinizle konuşun.018 Yorumla
Soran+1 yılYa aslında bunları konuştum yorgun vs olduğu zamanlar oluyor eveet ama örneğün gün içerisinde konuşup anlaştığımızda bile uyaşamadığımız oluyor sordum da bir şey yok diyor
Cevap sahibi+1 yılBelki de sıklık olarak farklı düşünüyorsunuz. Siz haftada 2-3 isterken belki de eşinize 1 yetiyordur. Konuşun bunları, cevabı o bilir.
Belki biraz sevildiğini görmek istiyordur, ne bileyim bir gün yemeğe çıkarın bir çiçek alın vs vs. Değişme olur belki
Soran+1 yılBakın 10 yıl oldu evleneli bu dediklerinizi yaptıım devam da ediyorum yapmaya konuştuğumda tamam ama sonra aynı devam bu sure zarfında hala yapamadığımız bir çok şey var
Cevap sahibi+1 yılO zaman maddi imkanınız var ise cinsel terapi alabilirsiniz. Sizin görmediğiniz bir sorun vardır belki. Belki çocuğunuz varsa ona yönelmiş olabilir.
Bazı kadınlarda çocuk olduktan sonra cinsellikten uzaklaşma vs olabiliyor çünkü. Her insan farklı ve özeldir. En kötü terapi ile çözüme ulaşırsınız.
Soran+1 yılYa bunu dedim yok istemedi sanki yapmıyormuyuz gibi söylemler askında anlayıs vs de var durumuzda da iyi yani bir sıkıntımız yok şükür ama ne bileyim ben 10 yıl oldu çok iyi zamanlar cinsellikte iyiydi ama hane nasıl diyeyim bazı tapuları vardı yapmadığı hala aynı
Cevap sahibi+1 yılCinsel terapiye gidin, cinsel terapinin iyi geleceğini ve daha mutlu olup daha da tatmin olmanız için gerekli olduğunu söyleyin kırmaz sizi..
hep aynı şey zevk vermiyor olabilir, her iki taraf için de yenilik ve kendini geliştirme konusunda ben kendimi de desteklemek ve seni daha mutlu etmek istiyorum deyin, ona yüklemeyin suç gibi kendinizi de öne sürerek teklif edin. İlla ki kıracaktır ördüğü duvarları.
Bahsettiğiniz tabular ise öyle istekle ve zorlama ile kırılmaz aksine ters teper. İsteklerinizi söyleyin ve zamana bırakıp ona da yaparak alıştırmayı deneyin derim ben ve destek alın.
Soran+1 yılYa yok ısrarcı değilimdir tabiki her erkeğin sevdiği şeyler vardır ben bunları istiyorum okadar ama bakın gerçekten sekste çok iyidir mutlu etmeden bırakmaz ama bazı şeylere pek yanaşmıyor
Cevap sahibi+1 yılİşte konuşarak, telkin vererek ya da en son terapi ile çözümlemeye çalışın. Başka bir şey gelmedi aklıma
Soran+1 yılBunları ilişki sırasında sürekli söylüyorum aslında biraz nahoş olduğunda bir tık yumuşama oluyor ama sanki ilk evkendiğimiz zaman gibi çok kasıyor
Cevap sahibi+1 yılHayrılısı olsun yani öyle ise de kabullenmek gerek en son çare.
Soran+1 yılİşte ben bunu kabul etmek istemiyorum.. Bir insan kasılıpta bir noktaya gelip bundan zevk alıyorsa neden devamlılığını istemez
Cevap sahibi+1 yılİşte bunu eşinize sorarak, terapi alarak ya da ona telkin vererek sonuca ulaştırabilirsiniz.
Soran+1 yılBunu dedi istemsizce oluyır sürekli ayaklarını kapatıyor elimde değil diyorama bakın bunu kendisi yapabiliyor
Cevap sahibi+1 yılSorununuz ve beklentileriniz nedir bilemiyorum, ben de cinsel terapist ya da bu konuda bir uzman değilim bu nedenle başka bir görüşe/bilgiye sahip değilim maalesef. Umarım düzelir cinsel yaşamınız
Soran+1 yılTabiki bakın dinlemeniz için bile tesekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, iyi geceler
Soran+1 yılAslında sorum ben ona oral yaptımda sğtekli kasılması fantaziyr değişikliğe hep benden beklemesi
Soran+1 yılher şey için sağolun dinlediğiniz için iyi geceler
Kızlar Ne Diyor
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer