Eşime hediye kalpli plug aldım sevdi kullandı yine de analı kabul etmiyor bu normal mi?

Uzun süredir içimde kalan eskiden beri denemek istediğim bir fantezi vardı eşime bu konuyu üstü kapalı evlendiğimizde farkettirmeye çalıştım fakat ters ilişki konusunda aşırı katıydı ben de evlilik yıldönümümüzde kalpli anal plug aldım sürpriz yaptım belki anal ilişkiye ısınabilir diye düşündüm

Beğendi hiç sorun etmedi şimdilik kullanıyor sevdi dün gece bundan cesaret alıp anal ilişki teklif ettim çok sert tepki verdi ha bunu arkana almışsın ha penis ne fark var dedim penis girince ters ilişki oluyor farkı bu arkadan yapılması çok gurur kırıcı bir daha anal konusunu açarsan ağır konuşurum iğrençleşme dedi şakaya vurdum toparladım artık

Kadınlar için arkadan yapılmak neden gurur meselesi olur bu normal mi?
Eşime hediye kalpli plug aldım sevdi kullandı yine de analı kabul etmiyor bu normal mi?
Severek Plug kullanmışsa anal da yapar ne farkı var
Zevkle Plug kullanıyor olsa da anal yapmaz ters ilişki gurur kırıcı
Plug kullanması bile iğrenç gurur kırıcı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Her ilişkide takıyor ben istemeden hiç acıdı falan demedi orta boy olanı bile iri sayılır yanında jeli de var ama penisi arkada kesinlikle istemiyor kadınlar neden gurur meselesi yapar?
Güncellemeler
+1 yıl
Kalpli pırlantalı anal plug’lar kadına gerçekten çok yakışıyor kalçalara kattığı güzellik kışkırtıcı efsane eşim de beğendi ve çok zevk aldığını yürürken tahrik ettiğini söyledi bir yararı da ilişki esnasında vajinayı sıkıştırıyor içeriden daralmış gibi hissettim arkada sert bir cisim olduğu vajinadan hissediliyor faydalı müthiş seksi bir takı bence.