Gerçekten seven cinselliği geri plana iten erkek kaldı mı acaba? Karşıma çıkan her erkek böyle
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBak erkekler yanlarına kanka ya da asker arkadaşı aramiyor doğa kanunu bu üremek neslini devam ettirmeye programlı erkeklerin sürekli cinsellik düşünmesin bilimsel nedenleri var ve içgüdüsel olarak neslini dev ettirmek tohumlarını dağıtmak yani spermlerini nesli devam etsin diye dağıtma peşinde bu içgüdüsel bir durum. Bilimsel. olarak nedenleri de var. Tabi ki seni seveni senin sevdiğini bulmalısın herkes sevmek sevilmek ister. Ama cinsellikte hayatın bir parçası onu yoksayamazsin. Adam seninle sürekli günlük konuşmalar yapamaz ki o zaman onun kankasi arkadaşı olursun sıradan bir kız olursun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak ben sana kendimi anlatayım. Duygusal biriyim, düşünceliyimdir çünkü empatim var, dindar sayılmasamda temellerini mantığını iyi anladığım için hassasiyetlerim var. Bunlara rağmen bunların hepsi yokmuş gibi bir cinsel isteğim de var. Keşke olmasaydı, olmasaydı ben kendimi çok seviyorum çünkü gayet normal bir insanım ama bu her şeyi bir anda unutturabiliyor. Pipin mi var derdin var diyorum bitirirken 😂
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Türkiye için böyle. Çünkü ülkemizde cinsellik çok kıyıda köşede yaşanıyor. Birine selam desen konuyu direkt cinselliğe çekiyor bu yüzden. Çünkü suçlar her zaman insanları tahrik eder. Sevişmek de toplumumuzda suç gibi nedense
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılBu dönemin ilişkileri hep menfaat üstüne kurulu zaten. İşleri güçleri bel altı olmuş adamların. Adam gibi sevenler azınlıkta
11 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten öyle
Belki takıldığın ortamlar arkadaşlar seni sürüklüyor
15 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir ortamım yok
Soran+1 yılBen hep masum düşünüyorum buluşunca isler değişiyor amacı ortaya çıkıyor
Soran+1 yılEvet öyle
+1 yıldini bütün, vecibelerine hassasiyet gösteren bir erkek bul
12 Yorumla
Soran+1 yılKaldı mı ki
- +1 yıl
mutlaka vardır, arayacaksın
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBunun icin belli bir yasa kadar beklemen lazım. Ve erkeğin yas sraligi da çok önemli
17 Yorumla
Soran+1 yılHangi yaşlarda olgun olurlar
- +1 yıl
Erkekten cinsellik duygusunu hiçbir yasta atamazsın. Ama erkek sevince akan sular durur. Baska bir adam olur sahiplenir. Az çok karakterinden sana bakışından davranisindan her seyden onu cozumleyebilirsin
Soran+1 yılHiç sevilmemişim 😐
Soran+1 yılOlur
- +1 yıl
Tamam bekliyorum
Soran+1 yılŞarkının adını yazarsan dinlerim
- +1 yıl
Sana özel bir şarkıyı herkes dinlesin istemedim. Hemde senle sorunun üzerine bir kaç analiz yapacaktım, sonra yine anonim kalırsın sıkıntı yok arkadasim
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçekten ciddi düşünen erkekler cinselliği çok açmıyor ama o olgunluğa ulaşmış olması gerek umarım öyle biri karşına çıkar
15 Yorumla
Soran+1 yılOlgunluğa erişmiş birini bulamıyorum. Hepsinin tek derdi bu
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın
Soran+1 yıl20 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yıl25-25 yaş altı maalesef ciddi olmuyor ama ara sıra düzgüleri de çıkabiliyor. Ben de 22 yaşına kadar doğru düzgün birine denk gelmemiştim
Soran+1 yılDaha zamanım var demek😅
Gizli Üye(18-24)+1 yılBiraz bende öyleyim ama gerçekten sevdiğim bir kız çıkmadı karşıma çıksa ona dokunmaya kıyamam:))
14 Yorumla
Soran+1 yılBeni gerçekten seven biri çıkmamış demek😅
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum belki de tanırsam severim, tanışmak ister misin 👀
Soran+1 yılTanışalım bakalım 😅
Soran+1 yılOlur
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılYani senin sevdigin degil sana uzaktan bakip sevdigini hissettigin kisiye sans verirsen ( varsa oyle biri) o zaman o dedigin olabilir yoksa yok
00 Yorumla
+1 yılHele bir de bakire değilsen kızarmış piliç gibi görünürsün erkeğin gözüne. Isi bitince sana yine yanlizlik...
00 YorumlaŞöyle bir söz var: Bir erkeği bin kişi ister bini de alır. Tek derdi cinselliktir erkeklerin. Aksini söyleyen yalan söyler
00 Yorumla
+1 yılAkillandilar en sonunda
13 Yorumla
Soran+1 yılKimler
- +1 yıl
Kusura bakma gerçekleri söyleyeceğim, kaldiramiyorsan umursama. Seveni s*kiyorlar, o yüzden direk s*kümeye basladilar ayıptır söylemesi. Ya da sen seviyorsun ama sana vermiyor ama başkası gelip s*kiyor ve terk ediyor. E bunu gören kişi artık sevmemeye başlıyor.
Soran+1 yılSen de haklısın
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet neden kalmasın ki
17 Yorumla
Soran+1 yılKarşıma çıkmadılar
- +1 yıl
Herkes bir değil
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Niye gizlisin
Soran+1 yılBöyle sormak istedim
- +1 yıl
Hımm 😞
Soran+1 yılNeye üzüldün 😂
+1 yılzorla mı veriyorlar? uzak dur
00 Yorumla
+1 yılİkisi bir arada olmalı bence
00 YorumlaDemek ki sana denk gelmemiş 😊
00 Yorumla
+1 yılilk selamda
gell yapalım diyen kim dirr00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 768 cevap paylaştı. Onu isteyen adam zaten ciddi değildir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılkalmadı. zaten kadınlarda sever böyle şeyleri
14 Yorumla
Soran+1 yılBen sevmiyorum
Cevap sahibi+1 yılyani olabilir. olgun bi erkek öyle olmayabilid tabi bulabilirsen :)
Soran+1 yılÖyle biri olduğuna dair inancım kalmadı 😂
Cevap sahibi+1 yılo zaman süüüü
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen ağla hadi knk jausu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBuradakilerin cogu oyle
00 Yorumla
+1 yılSeven erkek neden cinselliği geri plana atsın ki?
00 YorumlaCiddi düşünen erkekler geri plana iter
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bu zamanda zor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBennnn
00 Yorumla
+1 yılmaalesef kalmadı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Gerçekten seven, cinselliği geri plana iten erkek kaldı mı acaba?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat