Kız arkadaşımla sizce napmalıyım?

Öncelikle belirtmeliyim ki herkesin görüşünü dinlemeye açığım ama en çok kızların görüşünü merak ediyorum çünkü onların bakış açısı erkeklerden farklı olabilir. Yaklaşık 4-5 aydır beraberiz, ciddi düşünmüyorduk ama her şey yolunda ilerledikçe ister istemez güzel düşünmeye başlıyo insan.

Çok detaya girip sıkmak istemem, konu hassas olduğu için burası aklıma geldi (umarım silinmez), 2 haftadır zaten düşünme evresindeyiz yani devam mı tamam mı aşaması.. Geçen ay beraber alkol eşliğinde normal bir film izliyorken filmin konusu bizi daha doğrusu onu konuşma noktasına getirdi, filmi de açıkçası bunun için seçtiğini düşünmeye başladım sonrasında, her neyse, filmde bir kadının köpeğiyle yakınlaşması konu ediliyor yani bilindik sevme, öpmeden de ileri bir yakınlık.. Kız arkadaşım durduk yere pat diye açıkladı ilgisi olduğunu, dahası birkaç deneyimi olduğunu, ilk başlarda pişmanlık duyduğunu, unutmaya çalıştığını ama yine denediğini ve zamanla kabul edip bu şekilde yaşama kararı aldığını da.. Şu an köpeği yok ama tekrar edinmek istiyor ve fikrimi sordu.. Yani bu konuda ne yapabilirim bilemiyorum, hiç benzer bir durumla karşılaştınız mı? Ya da siz olsaydınız napardınız? Ben birçok konuda tercihlere oldukça saygılı biriyimdir ama bu çok farklı bir konu.. Yasal kısmını geçtim toplumca düşüncesi bile akla getirilmeyecek bir konu.. Ama gizliden gizliye bu şekilde çok yaşayan insan olduğunu araştırdıkça öğreniyorum, özellikle yurtdışında ama sanırım bizde de varlar. Lütfen düzgünce yorumlar, görüşler bekliyorum!
Güncellemeler
+1 yıl
Kız arkadaşımdan ayrılmalı mıyım?
Kız arkadaşımla sizce napmalıyım?