şimdiye kadar böyle bi şey yaşamamıştım eski sevgililerime karşı içimde pek bi his yoktu ama sevgilimi seviyorum otururken elimi tutup öpüyo falan yanaştığında bi ateş basıyo sanki ama bi şey yapmıyorum şu anlık daha 8 ay oldu:( normal mi sizce öpüşmedik bile
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- https://www.youtube.com/embed/tj5QtbS7bq4
sevgiline sulandım ıslandım desene ne tepki verecek cenk hoca gibi mi yaklaşacak sana :D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
+1 yıl8 aylık bir ilişki gayet yeterli öpüşmek için hatta iyi dayanmissiniz, seviyorsan guvenmelisin, onu arzulaman da gayet doğal
015 Yorumla
Soran+1 yılaslında 1 yıldır flörttük (benim yüzümden)
4-5 aydır tam sevgili gibiyiz biraz tuhaf oldu ama öyle yani erken değil mi sence- +1 yıl
Flört dönemini de katarsak inan geç bile
Soran+1 yılbunu konuşmuştuk aslında ben de ön yargılıydım o da tamam saçma ama saygı duymak zorundayım zaten falan dedi
Soran+1 yılsadece pişman olmak istemiyorum ayrılıcağım birini öpmek istemem hiç öpmedim çünkü
- +1 yıl
Öpüşmek gayet masum bir şey, bide şu açıdan düşün, evlendin hicbirsey yaşamadan, onun isteğini, nasıl yaklasacagini, dusuncelerini bilmeden evlenmek daha kötü
Soran+1 yılo istiyo zaten çok belli ama ben öpmeden asla öpemez o korkuyu verdim korkar yani bunu napıcam ilk adımı atamam
- +1 yıl
Sen atma zaten, sadece onu istediğini belli et
Soran+1 yılanca söylemem gerekir yoksa yanlış yapmaktan korktuğu için öpmez asla
Soran+1 yılsöyliyicek miyim:(
- +1 yıl
Söyleme, bakışlar, dokunuşlar çok şeyi anlatır, cesaret ver ona bakışlarınla, yanına yaklaştığında cekme kendini
Soran+1 yılçekmiyorum ara sıra utansam da ama yanağımı elimi falan öpüyo dudağımdan öpmez kızıcağımı bildiği için ya
- +1 yıl
Yanağını öperken hafif cevir kendini ona, dudağına yakın kısmı öpsün, devamini getirir
Soran+1 yılbu mantıklı aslında ama kimsenin olmadığı bi yerde olsun isterim
Soran+1 yılneresi olabilir sence
- +1 yıl
Detaylı konuşalım istersen fazlasını
Duygu varsa ateslenme vardir sevgi varsa heyecan vardir normal tabiki.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOfff kanka dkskskkaska bende öyleyim ya valla adım atsam yanlış düşünecek
05 Yorumla
Soran+1 yılyanlış düşünücek diye değil aslında benim bu konuda aşırı saf olduğumu biliyo ama kendime yakıştıramıyorum sanki o.. gibi kfldödşd hiç yapmadığım için ama çok istiyorum bi yandan
- +1 yıl
Yanlış düşünmek mi? Ya o yaklaşırken sizin yanlış düşüneceğinizi düşünmez
Cevap sahibi+1 yılBende bende gözünde öyle olmak istemem ama hisleri ne yapacağız dkskdksskakska kanka gizliden çıksam istek atabilir misin ilk sana bahsettim valla
Soran+1 yılatarımm cık hemen ldldmd
Cevap sahibi+1 yılHızlıııı dkskdkskdka
+1 yılGayet normal çok saçma soru
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 1 yıldır opusmedigim kişiden ayrılırdım
013 Yorumla
Soran+1 yılne alaka
Cevap sahibi+1 yıl1 yıl boyunca sevgilim ve öpüşmezsem benim normal sınıftaki işteki yakın kız arkadaşımdan ne farkı kalır? Onu da öpmüyorum bunu da. Hatta kız arkadaşımla daha yakın bile sayılırım. Sevgililiğin anlamı zaten birbirine duyulan aşk şehvet duygularıdır.
Soran+1 yılşu farkı var elini tutup sarılıyosun yanağını öpüyosun ve en önemlisi seviyosun ne alaka
Soran+1 yılsevgi varsa böyle şeyler sorun olmamalı
Cevap sahibi+1 yılArkadaşını da seviyorsun. Yanaktan öpüyorsun ateş basıyor ama o çocukla sevişmiyorsun. O çocuğun yerinde olmak istemezdim. Garibim ne acılar çekiyor
Soran+1 yılarkadaşıma aşık değilim?
Cevap sahibi+1 yılYa senin amacın ne. Aşık olduğun birinin neden sana dokunmasına izin vermiyorsun o zaman. Amacını anlayamadım
Soran+1 yıldokunuyo zaten illa başka bi yerime dokunmak zorunda değil
Cevap sahibi+1 yılSevgilinse dokunabilir. Şimdi sen kendine bakireyim de diyorsundur
Soran+1 yılbakireyim zaten ne alaka ama hiçbi önemi yok benim için
Cevap sahibi+1 yılMadem önemi yok bakireliğin neden çocuğa ve kendine bu acıyı çektiriyorsun.
Soran+1 yılbakireliğin önemi yoktan kastım sırf bakire kalabilmek için uzak durmuyorum böyle şeylerden sebep o değil yani olsan ne olmasan ne benim içimden gelmez evli olmadığım biriyle ilişki yaşamak
Cevap sahibi+1 yılKlâsik Türko kızı
Gizli Üye(25-29)+1 yılolması gereken bu zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılyani öpüşmek için zaman gerek bana sence 1 yıl fazla mı abartı
Cevap sahibi+1 yılplan dahilinde olan bişey değil
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. normal ama yavaştan öpüşün derim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Normal
01 Yorumla
Soran+1 yılyakın arkadaşım tuhaf karşılıyo mesela hala öpüşmediniz mi falan diye kendisi 2. hafta öoüştüğü için….
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kanka geç kaldınız
00 Yorumla
+1 yılSen delirmişsin
02 Yorumla
Soran+1 yılne alaka sevmek böyle bi şey çekim olmalı
- +1 yıl
Konuşabilir miyiz
+1 yılBence geç kaldin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz