Sonuçta cinsellik bir ihtiyaç. Tıpkı yemek yemek veya su içmek gibi. Yurtdışında 20 yaşına kadar bakire kalana bir sorun var gözüyle bakılırken, Türkiyede bakire olmayan kıza ihtiyacını karşıladığı için kirli gözüyle bakılıyor. Kızlar da bir canlı tıpkı diğer tüm hayvanlar ve bitkiler gibi. Peki neden bizim ülkemizde erkekler bekarete bu kadar önem verip özellikle malı gibi edinecek sahiplenilecek bakire kız arıyor? En iyi üniversitelerden mezun olan erkekler bile bu kafada. Bir kızın ilişkiye girmesi onu diğer kızlardan ayırmaz kendinize gelin. Bizim de ihtiyaçlarımız var neticede
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMantık şu:
Din ile ilgisi olmayanlar için: Bu kız nefsine sahip çıkamamış ve en değerli varlığını kaybetmiş. Yarin bununla evlensem yine nefsine yenik düşüp beni aldatabilir.
Dindar bir kişi icin: Zina etmiş bir kadın ahlaksızdır. Benim de ahlaksız biriyle isim olmaz.
İki grupta haklı. Ama sen de haklısın. Erkek yapınca sorun yok, kadın yapınca sorun. Buradaki şansızlık kadının biriyle yattığı kabak gibi ortada. Ama erkek sen benim ilkimsin derse aksın ispatlamak zor.
Bonus: Erkek bakire olmayan biriyle olursa evlilikte mutlaka sorun çıkar. Tabi çiftler sorunu başka yerlerde arar genelde. Erkek bakire olamayan karısının kaç erkeğin altından geçtiğini düşündüğü anlar olur. Bu durum canını sıkar. Ama kadın eğer eşi senden başkası olmadı derse inanır veya inanmalıdir. Bu yüzden pek sorun çıkmaz. Asıl öküzlük hem zina edip hem de bunu karısına söyleyen erkeklerdir. Bu durumda aynı şeyleri kadın düşünür ve yine problem çıkar. Sonuc:
a) Kadın ve erkek bakire ise sorun yok.
b) Kadın bakire, Erkek bakir değilse ve erkek bakır olmadığını soylemezse sorun yok.
c) Kadın bakire değilse herhalukarda sorun var.
d) Kadın ve erkek bakire değilse ve erkek bakir olmadığını söylemişse kısmı soru var.
e) kadın bakire ve erkek bakir değilse ve bu durumu söylemişse sorun var.
Burada d şıkkını düşünmeni isterim. Bu şıkkı çözebilirsen kadin cinayetlerinin sebebini de cozmussun demektir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBurada erkeklerin %60-70’i bakir doğal olarak kendi dengini arıyor çoğu erkek. Sevgilisinin bekaretine dokunmadan sürtünme oral anal gibi sevişmeyi teklif eder erkekler genelde gerdeğe kızlık zarına anlam yükleyenler açısından bu bir orta yoldur.
maalesef buradaki kızlarda bakire oranı %55-60 çıkıyor bunun nedenleri ise çoğu kızın normal yoldan istemesi ve bir erkeğin birden fazla kızın bekaretini almasıdır hakkı olmamasına rağmen.
Yabancı ülkelerde bekaretini satan kızlara milyon $ teklif edilmekte erkekler kızlık bozma deneyimini ömründe bir kez olsun deneyimleyebilmek ilk olmak ister bu bir gerçektir kızlığa değer verilmese Batılı erkekler bir zar için servet ödemezdi
Özellikle Akdeniz ülkeleri bekarete önem verir Katolik Latin ülkeleri ve uzak doğu önem verir mesela eski komünist ülkelerde önemsenmez bir de Katar BAE Suudi’ler de kızlığa bizim kadar değer verilmez ilginç şekilde.01 Yorumla- 1 yıl
Akdeniz ülkelerinde pek önem verilmez. Latin ülkelerinde'de hemen hemen öyle.
- Cinsellik konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılcanım benim kıyamam sana..
Şunu bil, elbet kızların, kadınların de seks yapmak hakkı var, dediğin gibi ( IHTIYAÇTIR)
Ama sorun... bakireliğin... bende normal bulmuyorum erkekler elden geleni bakiresiz kız kadın yapar. Ama bir kız/Kadın Bir erkeğe bile bakamaz..
Türkiye, müslüman ülkesidir , birincisi.. aile şerefı, ıkincisi gelecek eşini o ilk gece bakire olmadığın için hemen boşar
3 yolun kurtuluşun var ama burada söyleyemem !10 Yorumla
Cinsellik konusunda 503 cevap paylaştı. bu konu da sürekli gündeme geliyor ancak modası geçti yani eskiden aileler evlilik meselelerine daha çok karışırdı yok şöyle olsun böyle olsun kanlı çarşaflar falan ancak bugün büyük bir kesimin ailesi kiminle evleneceğine karışmaz. istisnalar vardır tabii
bir erkek bakire isteyebilir mi isteyebilir aynı şekilde kız da bakir isteyebilir. bunlar tercihlerdir. kimse sen niye bunu istiyorsun diyemez ki kişiye00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
28Cevap
Kanka neden böyle ciddi ciddi bunu analiz edip öfkelendin ki 😂 Sonuçta tercih yani ne yapabilirsin anlatarak, kanıtlayarak, mantığı yerleştiremezsin ki. Adam yine bildiğini okuyacak sen de bildiğini okuyacaksın hayat böyle geçip gidecek. 85 milyonluk bir ülkeyiz her tip düşünceye sahip insan mevcut. Şaşırmıyorum, sorgulamıyorum açıkcası insanın olduğu yerde mantıksızlıkta olur çünkü.
22 Yorumla
Soran+1 yılSanırım haklısın
Cinsellik konusunda 473 cevap paylaştı. Ben evlendiğim kadının bakire olmasını beklemiyorum ama düğün, ev eşyası masraflarının yarısını ödemesini bekliyorum. Türk kızları evlenirken bilezikler takılsın düğünü erkek yapsın hatta kuaför parasına kadar erkek ödesin dediği sürece erkeklerin bakire kız istemesine laf edemez Avrupa'lı gibi cinsel hayat yaşayıp Anadolu kızı gibi düğün istemeyin
315 Yorumla
Soran+1 yılZaten düğün ev eşyası masrafının erkeğe ait olmasının sebebi de "TEMİZ KIZ ALDIM" düşüncesi. Bu yüzden bakire olmayan veya kaçan kızlara düğün bile yapılmıyor anadoluda. Türk erkeğine sorsan kesinlikle bakire ister ama düğün masrafına da karşıdır göbek attırmak için neden para versindir. Hem ayranım dökülmesin misali. Normal olan cinselliği doğru yaşlarda yaşayıp tüm evlilik masraflarını paylaşmak zaten
- +1 yıl
Niye genelleme yaptın Kİ? Şahsen ben evlendiğimde nişanlıma yardım ederim. Öyle uçkur altın yapılmasını istemiyorum ama niye genelleme ihtiyacı duydun
- +1 yıl
Bende bakire bir kız aramıyorum evlenirken çevremde bakire olmasa da olur diyenler de var ama Türkiye geneli erkekler bakire kız istiyor soruyu soran da genelleme yapmış bende genelleme yaptım çünkü bakire kız olmasa da olur diyen erkeklerin sayısı ile evlenirken masrafları paylaşan kız sayısı çok az
- +1 yıl
Şahsen benim eşim daha önce yapmışsa ben yapmamışsam masrafları ona kilitlerim yok öyle dünya. Başkasını s*k gel sonra namuslu ara. Yok öyle iş. Ha eğer ikimizde de bir şeyler var ya da yoksa ben o zaman yardım ederim. Kabul etmiyorsa işine baksın. Hem başkasıyla yatsın hem bakire kız arasın hem de masrafları paylaşmak istesin yok öyle dünya
- +1 yıl
Aynı şekilde erkeklerde öyle 🥰🥰🥰 bu cinsiyet değil karakter meselesi. Ben yapmayan erkek görmedim ama yapmayan çok kız gördüm. O yüzden kadınlar hakkında genelleme yapma
- +1 yıl
Öyle düşünün herkesin Allah belasını versin şahsen ben kimseyle yatmadım sevgilim dahi olmadı sonuna kadar hak ediyorum. Ama yine de ben eşime yardım ederim ha davul diğer davulla denkse tabi
Soran+1 yıl@fantastiklady mesela sevgilinin daha önce yatmadığını nerden biliceksin ki? Kesin öğrenmen mümkünmüş gibi cevaplar vermişsin
- +1 yıl
Başlık Sahibi ben emin konuşmadım İşte bende diyorum Kİ yapmıştır illaki söyler bunu bana sonra da bakire kız arayışında ise ben düğünün masraflarına ortak olmam madem temiz kız arıyor o zaman çeksin cezasını Sefa sürüp elin başka kızını istemeye hakkı yok
- +1 yıl
Ben bekaretimi satmıyorum kanka saçma sapan konuşmayın. Her şeyin bşr düzeni kuralı var. Bizim tarafta kınayı gelim tarafı yapar düğünü erkek tarafı yapar. Takıları da hem gelin hem de damat tarafı yapar. Her şeyin kültürü farklı. Saçma sapan yerlere konuyu çekmeyin
Cinsellik konusunda 385 cevap paylaştı. Onlar genelde tek düşünceyle empoze olmuş insanlar. Dini açıdan bakmak ayrı bir durum ama bu biraz yobazlığa da giriyor. Ki ülkede bu tiplerden ne yazık ki fazlasıyla mevcut. Bekarete ben şahsen önem veren birisi değilim kendim henüz bakir bir erkek olsam da buna takılmam. Kafa yapısında bitiyor her şey tamamen.
40 Yorumla
+1 yılgeriden geliyoruz maalesef. 50 sene önce yurt dışında da vardı bu tarz tabular. ben ergenken Türkiyede şehirlerde bile sorundu şimdi merkezlerde bu konu değişiyor. 1-2 jenerasyon sonra değişir. sen başkalarına göre yaşama kendin gibi düşünen insanlarla yaşa
10 Yorumla
+1 yılTürkiyede sadakatsizlik olarak görülüyor benden önce yatmışsa benden sonra da yatar düşüncesi var. Birde benden önceki iyiyse beni beğenmez bu düşüncesi var.
17 Yorumla
Soran+1 yılEvlendikten sonra zaten kızlık zarı gidecek yani yine kadın yapsa anlaşılmaz. Bu beğenilme mevzusu ve tek erkeği benim mevzusu da erkeğin kendini tatmin etme şekli. Özgüven problemi olan erkekler "temiz" olarak gördükleri kızla evlenince kendi egosunu onarıyor
- +1 yıl
Ülkedeki tüm sistem erkekleri ezme odaklı, bir zahmet erkeklerin özgüven sorunları olsun yani. Kadınları pohpohlayan, erkeği geberten bir sistem sonuçta.
Soran+1 yılÖzgecan öldürüldüğünde tüm Türkiye ayağa kalktı hatta katili cezaevinde öldürüldü bile. Ama katile yakması için yardım eden arkadaşı ve babası indirim aldılar sadece 15 yıl yatıp çıkacaklar. Yani aradan 7 yıl geçtiğine göre 8 yıl sonra o kişiler aramızda. Anayasadaki sorunları sadece nafaka olarak görmemeliyiz bence. Hangi kadın katili doğru düzgün ceza alıyor? Ama mesela Bi kadın kendini korumak için bir erkeği öldürse ona indirim vermezler
- +1 yıl
Sadece kadın katili olarak bakarsan at gözlüğü takmış olursun hiçbir suçlu düzgün ceza almıyor ki zaten? Bu ülkenin sorunu kadın sorunu değil. Sadece nafaka olarak düşünme, sizde askerlik yok, sizde eve bakma yükümlülüğü yok, düğün masrafı sizin değil, ev almak sizin zorunluluğunuz değil, arabanız olması gerekmiyor, hatta okul okuyup çalışmanız bile gerekmiyor çünkü babanız sgklı ise ölünce sgk ve maaşı olduğu gibi size geçiyor.
Soran+1 yılKadın 9 ay karnında taşıdığı için, devlet de erkeklere sen de git 9 ay askerlik yap gel diyor. Düğün masrafı meselesi zaten ataerkil zihniyet ürünü. "kız ALDINIZ". Mesela kaçan kızlara veya bakire olmayan kızlara düğün yapmazlar neden? çünkü BOZUK. Yurtdışında bu saydıkların araba masrafı, ev masrafı, düğün masrafı erkeklere yüklenmiyor çünkü onlarda KIZI ALMAK veya BEKARET gibi kavramlar yok. Saydıklarının tamamı maddi şeyler. Ben ise "can" dan söz ediyorum. At gözlüğü demeyi bırakın da Özgecan gibi en büyük kamuoyu davasında bile verilen indirimi Bi görün
- +1 yıl
Kadının 9 ay taşımasını allah öyle istemiş, askere allah göndermiyor pardon da? ayrıca senin çocuk yapmama hakkın var benim askere gitmeme hakkım yok, ne kadar bencil bir varlıksın sen ya. olayı sadece kadın cinayetine çekip kendine ajitasyon kasıyorsun utanmadan. tecavüze uğrayıp öldürülen kadınların binlerce katı erkekler öldürülüp işkence ediliyor darp ediliyor kesilip biçiliyor kimsenin umrunda değil? Neden sadece kadın ölümlerini umursuyorsunuz? Hepiniz bencilsiniz sadece kadın egemenliği istiyorsunuz.
Soran+1 yılAynen mesela sen de otobüse binerken şoförün seni görüp beğenip tecavüz edip yakma ihtimali var. Ben sana devletin asker zihniyetini söyledim. Ama askere gideceğine kimin karar verdiğine bakarsan bütün devlet adamları erkek. Yani bahsettiğim ataerkil zihniyete "kadınlar çalışmasa da olur" "kadınlar askere gitmese de olur" zihniyetindeki kişiler. Erkek erkeğe olan cinayetlerde kimseyi kolay kolay salmıyolar geçen burada Bi çocuğu bıçaklayıp öldürdüler 36 yıl ceza almışlar. Özgecan, Münevver, Pınar bulut gibi kişiler Bi de işkenceyle haksızca öldürülmüş kamuoyu oluşmuş davalar buna rağmen indirim aldılar. Ajitasyon yapmıyorum üzülerek söylüyorum ki annene birisi otobüste tecavüz etse, arkadaşı da yaksa, o yakan kişi bugün 15 yıl ceza alıp çıkacaktı. Ama tabii yine bir kılıf bulucaksınız. Sonuçta askere gidiyorsunuz
Ben almanyada yaşıyorum burada kimse sorgulamıyor doğal bi durum yani. orada erkekler istediğini yapıcak sıra kendilerine geldimi el değmemiş birini istiyorlar öyle bi saçmalık olabilirmi
20 YorumlaSen Türkiye'de neyin yurt dışına göre kıyaslandığında düzgün olduğunu gördün? Awk ülkesinde her şey ters, her şey problem.
10 Yorumla
+1 yılBekareti, temizliği zarda arayan zihniyet hakim bizde, bunun bir nedeni dini bir nedeni kültürel yapı.
10 Yorumla
+1 yılBu sadece türkiyede degil arap ülkelerinde de böyle ama sacmalik bence
21 Yorumla- 1 yıl
Arap ülkelerinde'de pek önem verildiğini düşünmüyorum. Ama tabii bu Arap ülkelerinden ülkelerine değişir tabii.
- Cinsellik konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler olarak gecmisiinde iliski yasayan erkeklere bu lafi diyorsan evet katiliyorum ama ben hic yasamadim ilklerimi yasayacagim birini bulmak istiyorum benim icinde gecerli degildir umarim
02 Yorumla
Soran+1 yılMesela ilkleri beraber yaşamak düşüncesi mantıklı gelebilir kişisel tercih ama karşındaki kız senin daha önce yaşamadığını nerden bilebilir? Sen yalan bile söylesen sonuçta cinsel ihtiyaç senin de hakkın ama kimse bilemeyeceği için töre veya namus meselesine dönüşmez. Kadın neden baba evine geri gönderiliyor veya öldürülüyor karşımızdaki erkeği bilme şansımız olmadığı halde?
- +1 yıl
O cahillikten kaynaklaniyor geri kafalilik eski dusunceler birazda dinsel olaylar aile baskisi bunu yapiyor ama keske boyle bir sorun olmasa herkes rahatca konusup teklif edebilse arzuladigi kisiye
Gizli Üye(30-35)+1 yılToplum ve din baskısı, bu böyle öğretilmiş. Salla Türkiye'yi. Ve o oğlanlara sorsan her haltı yerler, yemek isterler ama namus bekçiliği yaparlar.
20 Yorumlakimse kimseye güvnmiyor güven yok edildiğinde alakasız şeyler ile güven sağlanıyor
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet özellikle bekareti Bi güven unsuru olarak görüyorlar. Bi de "el değmemiş" diyerek evlendikleri kız üzerinden kendi egolarını tatmin ediyorlar.
Soran+1 yılAynen Bi de o var mesela ben bakirim karşımdakini de bakire istemek hakkım diyor ama gizlice birsürü kişiyle yatmış bile olabilir kız nerden anlayacak ki erkeğin bakir olduğunu. İşte bu yüzden bekaret kavramı saçma
+1 yılKesinlikle katılıyorum haklısın ama bunu bilen çok az. Bana göre bir önemi yok.
10 Yorumla
+1 yılKültürel bir problem ama ben öyle düşünmüyorum bir nesil sonra yavaş yavaş anlaşılacak bunlar diye umuyorum.
00 YorumlaCinsellik konusunda 961 cevap paylaştı. Mesle su performansin iyi degil diyip cekip gider cunku bu konuda bilgisi var bunun hastaligi var susu var busu var bu yuzden cok samimi gelmiyor bana
00 Yorumla
+1 yılKendisi temiz ise temiz istemeye sonuna kadar hakkı var
04 Yorumla
Soran+1 yılİşte buradaki mesele "temiz" kavramı. İlişkiye giren erkek veya kadın ilişkiden sonra kirli olmaz. Bu insanın doğasında olan bir ihtiyaç. Şu anki evlenme yaşı 28-30. Bir insanın cinsel isteği 12-13 yaşında başlıyor. 15-20 sene boyunca bu ihtiyacı giderememek ve kendini bir insana saklama psikolojisi bile toplum baskısını gösteriyor
- +1 yıl
Ya zaten kirli olmaz evet ihtiyaç doğru , temiz derken dokunulmamış bakir, bakire anlamında dedim ama sen bakire olmadığın halde bakir isteyemezsin aynı şey erkek tarafı için de geçerli aslında ayıp bir şey değil ihtiyaç ama toplumun geneli bi tık fazla yobaz olduğu için ayıplıyorlar
Soran+1 yılBi de şey var mesela bakirse bakire isteyebilir hakkıdır diyorlar ama ben onun bakir olduğunu nerden anlayacağım? Mesela açlık hormonu salgılandığında yemek yersin. İnsan hormonal bir canlı. Cinsellik hormonları da cinsellik ihtiyacını doğuruyor bu iki cinsiyet için de geçerli ve ulusal tabu haline gelmesi kadar saçma bir şey yok
- +1 yıl
Evet öyle bizim akrabalar da gelin geldiği zaman sanki Tesla almışlar gibi herkes durumunda paylaşıyor
+1 yılbekaret onemli evlilik icin flort ya da sevgili olmak iicn gerekmez bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen istediğini yaz toplum böyle ve kimse de değişmeyecek 50 yıl sonra hayat olursa da aynı kalacak. Ha böyle olduğundan ortalık çakma bakireden geçilmiyor. Tek kötü yanı o. Sadece zar kalıyor kalan her haltı yapmış oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİçinde tut zehrini bağrı çok normal bişeymis gibi ahlaksızlığın birde milleti zehirlemeye calisma...
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılherkes ile yatan bir kızı bir çok istemez de ondan knka
10 Yorumla - Cinsellik konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani eskiden gelen bir gelenek ve öyle de sürüyor ama
00 Yorumla
+1 yılSosyokültürel bir hâle bürünmüş yıkılması güç tabu
20 Yorumla
+1 yılDüşün ki restauranta gittin ve sana başkasının artık yemeğini getirip önüne koydular yermisin?
15 Yorumla
Soran+1 yılKadın yemek mi ki artık olsun?
- +1 yıl
Mantık açısından bak onla bunla olmuş biri ile birlikte olacaksın başkaları ile kimbilir neler yaşamış
Soran+1 yılBunu yaşaması doğası gereği normal. Ayrıca biz evlendiğimiz erkeklerin kimlerle neler yaşadığını bilme imkanına bile sahip değiliz. Cinsellik gibi yaratılıştan gelen Bi ihtiyaçla yemek artığını bağdaştırıp mantıktan mı söz ediyorsun? Hahaha
- +1 yıl
Bence sen normalleştiriyorsun ayrıca ben erkeklerin yapmasını da doğru bulmuyorum eşin olan insanla yapmak mantıklı sen şu an sadece kendi yanlış görüşünü meşrulaştırma derdindesin.
- +1 yıl
Yaratan zaten diyor zina etme. Evlen kurtul.
Gizli Üye(18-24)+1 yılCinsellik yemek yemek su içmek gibi ihtiyaç değil ve bugüne kadar cinsellik yapmadan ölen kimsede olmadı yanlış olan şeyi normalleştirmeyin. Türkiye müslüman bir ülke zinaya karşı gelmeleri çok normal
05 Yorumla
Soran+1 yılİhtiyaç kardeşim nasıl ki nasıl ki yemek yemediğin zaman beynin düzgün çalışmaz, ihtiyaç duyduğun an seks yapmadığında da düzgün çalışmıyor aşırı sinirli oluyorsun ve mastürbasyon yapmak zorunda kalıyorsun yani beyne yalancı orgazm hissi göndermek bu. Nasıl yemek yediğin zaman beyin tokluk hormonu salgılıyor doyduğunu anlıyorsun orgazm sonrasında da hormon salgılanıyor öfke ve sinir halin geçiyor mantıklı düşünmeye başlıyorsun. Git bilim öğren
Cevap sahibi+1 yılBen ve çevremdekilerde niye olmuyo bu😅 biz bilimi biliyoruz ihtiyaç altına sığınıp ülkeyi s*kmiyoruz en azından
Soran+1 yılEğer ergenliğe girdiysen ve cinsel isteğin yoksa git doktora sor bakalım normal mi diye. Ben ve çevremdekilere niye olmuyor gibi mantık dışı cevaplar verme. Yazık kafana
Cevap sahibi+1 yılAbla 20 yaşındayım bu dediğiniz şeyleri tek siz yaşamadınız asırlardır insanlık var son senelerde normalleştirdiniz. Biraz evleneceğiniz insana ve çocuklarınıza saygınız olsun
- 1 yıl
Yanlış demeyelimde haram olan ve kültürümüzce ters olan diyelim. Şimdi sen bir yabancıya bunu böyle diyemezsin.
Dersaadet falan filan işte
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Normal gayet Ortadoğu'dayiz
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. Din ile alakalı bu
10 Yorumla
+1 yılBenim için önemli olmayanı istemem
00 YorumlaOnun bunun altına yatmak medenilik mi
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır "ihtiyaç". Mesela nasıl acıktığın zaman vücudun açlık hormonu salgılıyorsa yemek yemen için, cinsellik hormonu da salgılıyor. "Altına yatmak" deyimini tıpkı bir erkek gibi cinselliği aşağılamak için kullanmışsın ama bu her normal kız için ihtiyaç. Eğer normalsen senin de cinsel isteğin var ve senin için de bir İHTİYAÇ.
Soran+1 yılEğer 26 yıldır hiç ihtiyaç hissetmediyseniz normal değilsiniz. Çünkü cinsel istek 12 yaşında başlar genelde ve tam 14 yıl geçmiş aradan. Gidin istediğiniz doktora sorun cinsel istek hiç duymuyorum bu normal mi diye. Size ev araba gibi maddi ve sonradan ortaya çıkan ihtiyaçtan bahsetmiyorum. Tıpkı acıkmak gibi bir vücut ihtiyacından bahsediyorum her canlıda olan bir ihtiyaçtır cinsellik. Düzenli cinsel ilişkiye girmemek de sağlık açısından normal değildir sırf insanlar rahatlamak için mastürbasyon yaparak beyne yalancı cinsellik komutu veriyor umarım ihtiyaç olduğunu anlatabilmişimdir
Ortadoğu böyledir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka din izin vermiyor
10 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?