Hayır canım sanırım senin malca bir anlayışın var. Sorduğun soruda ilgini çeken fizikten bahsediyorsun. Bu durumda o fizikte ilgini çeken bir kadın ister mutfakta olsun ister iş yerinde olsun isterse de masaj salonunda olsun fizik aynı fizik olucak. Ama sen ne tür bir zekaya sahipsen bunu anlamak istemiyorsun
Bahsettiğim hayat kadını değil ve kadın olsun ne olırsa olsun demedim. Tamamen senin beğendiğin vüvut tipinde bir kadın nerde olursa olsun beğenirsin dedim. Ama belli ki sen aynı kadını bi cafede görsen beğenirsin ama masaj salonunda görsen beğenmeyecek tipte birisin yani ne istediğini bilmeyen birisi
Birilerinin söylemesine gerek yok sence böyle giyinmesi normal mi yani kendisi düşünemiyor mu göze sokmanın bi anlamı var mı var ki gösteriyorum gösteriyorum ki bakın diyor işte
Kanka sen söyle kocaman memesi kalçası olup çevrende çok dar veya baya dekolteli taytlı alenen giyinen kadın tiplemesi var mı varsa biliyorsun onlar baksın diye öyle giyiniyor zaten ben usturuplu giyinen açık kapalı kadınlardan bahsetmedim yani bu soruda zaten
Yav burada görmedim yok. Ama bende diyorum Kİ sen kendine ve ailene olan saygından bakma yüzünü çevir geç bir şey kaybetmezsin ama saygı ve sevgi kazanırsın
Bence kim masum karşılaştırmayalım ona bakarsan evli erkeklere göz diken kızlarda var ama ben uzak duruyorum kimsenin ne giydiğine bakıp yükselmiyorum Yani bu masumluk değil karıştırma masumluğu