Cinsel Yaşam Yabancı ırktan biriyle beraber olur musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Mesela siyahi biriyle 😜 Yabancı ırktan biriyle beraber olur musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
nedenlazım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Bizim kızlarımız dururken elin gavuruyla olmam 🤭😅 1 0 Yorumla
rsttt48 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 49% +1 yıl Aaa ayipsin nasıl heyecanlı oluyor biliyor musun turizm de çalışanlar anlar ☺️ 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Hemen zenci konusu acildi ahahahha benim icin fark etmez ya olunabilir 1 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. o benle olmak istedikten sonra benim için sorun yok :) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Zenci kadınlar çekici oluyor büyük sert popo büyük kocaman memeler 😋😂 ama zenci erkek sizin için tehlikeli olabilir kanka 😂 1 0 Yorumla
AmagitmeLavinia_ Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Siyahi kızlarla da yattım. Birçok ırktan kadınla yattım 1 0 Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yok inan ben istemem harman da olsan onsuz da kalsam elimle idare ederim ☺️ kızları sevmem siyahi ☺️☺️ 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Siyahi bir kiz arkadasim oldu. Ama bu kadar buyutecek veya geyigini yapacak bisey yok 🤷🏼♂️ 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl dini , dinime uygun olsun renk farketmez. yeşil bile olsa oluruz yani. 1 0 Yorumla
Secretzone Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Bir siyahi kadınla birlikte olmayı çok istiyorum ama etrafımda hiç yok ☺️ 0 0 Yorumla
bad_man_81 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl evet olurum.. temiz biri olmali mutlaka tek sart bu 1 0 Yorumla
Biber10dawisky Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Neden olmasın mesele zevk almak değilmi. ırkçı değiliz 1 0 Yorumla
antaLyali_meLez Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Niye bizimle olmasınlar. Kötü insanmiyiz sizden tek farkımız ten rengimiz 0 0 Yorumla
hakan_uykusuz Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Evet olurum olmuslugum da var 1 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Seksin, dili, dini, ırkı, rengi olmaz☺️ 1 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Latinlerle kesinlikle olmak isterdim 1 0 Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Amacin farkli tabi :) 1 0 Yorumla
AgaogluBora Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl gerek yok çok siyahiiii özelliği olan beyaziii var 1 0 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. bir zenci fabtazisi daha :D 0 0 Yorumla
murattiii Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Nedir bu siyahi merakı sizde😄 1 0 Yorumla
budahaneki Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Düşman popon düşman popon ☺️ 0 1 Yorumla budahaneki +1 yıl Popon nedir ya bu nasıl bi otomatik düzeltme Yorumla
cicimxs Takip Et Xper 1 Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Hayirr 2 5 Yorumla antaLyali_meLez +1 yıl Sebeb? Yorumla cicimxs +1 yıl @antaLyali_meLez ben sarisinim kendim gibi beyaz isterim Yorumla antaLyali_meLez +1 yıl Teşekkür ederim biz siyahilerde iyi insanlarız ama onuda söylemek istiyorum Yorumla cicimxs +1 yıl @antaLyali_meLez ben insan değil mi dedim bu da benim tercihimm isteğim siyahi ile olmak zorunlugum yok Yorumla antaLyali_meLez +1 yıl Öyle bişey dedim demedim. şu an gereksiz gerildik. Yinede teşekkür ederim 🙏 Yorumla
Tuygun_M34 Takip Et Xper 5 Yaş: 53 +1 yıl Büyük seviyor sun galiba 😂 1 1 Yorumla Tuygun_M34 +1 yıl İstanbul damisin Yorumla
serseri_yüreğim Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olurum 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. ırk ayrımı yapmam. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Oldum Bi kaç kere 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Amaçikolota, renkliler daha iyi oluyor Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. olurum knka :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Bizim kızlarımız dururken elin gavuruyla olmam 🤭😅
Aaa ayipsin nasıl heyecanlı oluyor biliyor musun turizm de çalışanlar anlar ☺️
Hemen zenci konusu acildi ahahahha benim icin fark etmez ya olunabilir
o benle olmak istedikten sonra benim için sorun yok :)
Zenci kadınlar çekici oluyor büyük sert popo büyük kocaman memeler 😋😂 ama zenci erkek sizin için tehlikeli olabilir kanka 😂
Siyahi kızlarla da yattım. Birçok ırktan kadınla yattım
Yok inan ben istemem harman da olsan onsuz da kalsam elimle idare ederim ☺️ kızları sevmem siyahi ☺️☺️
Siyahi bir kiz arkadasim oldu. Ama bu kadar buyutecek veya geyigini yapacak bisey yok 🤷🏼♂️
dini , dinime uygun olsun renk farketmez. yeşil bile olsa oluruz yani.
Bir siyahi kadınla birlikte olmayı çok istiyorum ama etrafımda hiç yok ☺️
evet olurum.. temiz biri olmali mutlaka tek sart bu
Neden olmasın mesele zevk almak değilmi. ırkçı değiliz
Niye bizimle olmasınlar. Kötü insanmiyiz sizden tek farkımız ten rengimiz
Hömm yani bilemedim ki
Evet olurum olmuslugum da var
Seksin, dili, dini, ırkı, rengi olmaz☺️
Latinlerle kesinlikle olmak isterdim
Amacin farkli tabi :)
gerek yok çok siyahiiii özelliği olan beyaziii var
beğendiysem dil din ırk ayırt etmem ki
Oldum ve Türk bir kadınla yatmak istemiyorum artık
Rus olabilir ama siyahi olmaz
bir zenci fabtazisi daha :D
Yok olmazdım diye düşünüyorum
zenci seviyorsun her halde
fiziği güzelse olurum
Nedir bu siyahi merakı sizde😄
evet
Düşman popon düşman popon ☺️
Popon nedir ya bu nasıl bi otomatik düzeltme
Neden olmasın
oldum
Hayirr
Sebeb?
@antaLyali_meLez ben sarisinim kendim gibi beyaz isterim
Teşekkür ederim biz siyahilerde iyi insanlarız ama onuda söylemek istiyorum
@antaLyali_meLez ben insan değil mi dedim bu da benim tercihimm isteğim siyahi ile olmak zorunlugum yok
Öyle bişey dedim demedim. şu an gereksiz gerildik. Yinede teşekkür ederim 🙏
Farketmez
Büyük seviyor sun galiba 😂
İstanbul damisin
Ne farkeder ya 😂
Hayir
Belki
Olurum
ırk ayrımı yapmam.
Olurum
Evet oldum
Tabisi
Beyaz zenciyim olur mu
Offf incir gibi şeyi
Süt gibi beyaz tenliyse neden olmasın :)
Oldum Bi kaç kere
Amaçikolota, renkliler daha iyi oluyor
evet olurum neden olmasın
Latinler hoş oluyor
Seni seniiii😄
Dogfart izle de gör
Güzel ise evet
Hayır
olurum knka :D