Simdi söyle, ben bugüne kadar hic iliskiye girmedim, yani bakireyim. Ama birkeresinde (mastürbasyon degil) banyo yaparken yikanirken artik nasil becerdiysem baya kan geldi, acaba regl mi oldum diye düsündüm ama regl degildi. Simdi korkuyorum, zarar vermis olabilirmiyim diye.. diyelimki kendim zarar verdim ben bakire olmuyormuyum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılcinsel ilişki yaşamadıkça bakiresindir. bozulmamıştır eğer merak ettiğin buysa, ilersine gelirsek eğer ki bir ihtimal yırtıldıysa gelecekte ki eşin sevgiline kalmış inanıp inanmamak. dert edilecek bir şey yok bir doktora görünebilirsin merak ediyorsan.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1.5 cm derine inmediysen sorun yok. Sonuçta kurcalamadın kanka ahdhha ama yok kafam takıldı diyorsan kurcalayıp bakabilirsin bi şekilde ayna kamera vs. Ama sonuç olarak ilişki yaşamadığın için bakiresin. Fakat zar delindiyse bakire değil muamelesi yiyebilirsin. Oysa o zar bebekken pislikten koruması için 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakireliği iki bacak arasında ki zardan ibaret olarak düşünmek hata bakire demek birliktelik yaşamamış kızlara denir o yüzden o zar olmuş ya da olmamış diye bakmamak lazım çünkü bazı kızlarda doğuşta olmaya biliyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
21Cevap
Ha bu efsane degil miydi ya sabun gel sen bana fir vs sjdkdk. Soruna gelicek olursak sikinti yapma icine girmediyse bir sikinti olmaz tahris olmustur belki kan ondan gelmistir. Vajina esnektie ve herkezde farklilik gosterebilie kiminde ilk birliktelikte kiminde 4-5 defa yasasa dahi kan gorulebilir. Burdan fotodan belli olur demelerine inanma kendi menfaatlerindeler. Egerki icine girseydi anlardin. Hicbisey olmamistir rahat ol
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. bundan sonra söz verdim kendime. akıldan çıkan sorulara yanıt vereceğim. ap ta lca sorumlara vermeyeceğim
01 Yorumla
Soran+1 yılBen bunu gercekten kafama taktim niye apatalca olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılBundan yapsam hoşuna gider miydi 🙈
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden her soruma bunu ekliyorsun
Icine birsey sokmadiysan bozulmaz. Adet olup olmadığını da bir defa olan bir kanama degilse adettir oda
00 YorumlaKamerayla bak görebilirsin. Bir kaç santim derinlikte
04 Yorumla
Soran+1 yılNeyi görebilirim?
Soran+1 yılZar nasil gözüküyor bilmiyorum
Bakirelik zar değil ya. Böyle bir öküzle birlikte olma zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılAma öküzler maalesef kan gelmesse buna inanmiyorlar
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılOyle bir sey olduysa zarar vermis olabilirsin cok derine zorlama olduysa baya gitmistir
00 Yorumla
+1 yılAraya fazla soktun sanırım parmakları o yüzden zedelemiş olabilirsin. Bir cinsel münasebetle bekaretin bozulmadığı için bence hâla bakiresin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılParmak girmesi lazım veya bir cisim. Hemen bozulmaz zaten önce zedelenme olur..
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı.
+1 yılBüyük ihtimalle zedelenme olmuştur yırtılma olacağını sanmam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakiresin ya. Zarına suyla falan vereceğin zarar tamamen bozamaz hem seni
00 Yorumla
+1 yılBişey sokmadıysan bozulmamıştır bence, arkadan bakire olduğunu idda eden çok kız var. Bakirelik sadece kızlığın bozulmasıyla alakalı bir durum değildir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Distan oksamakla bozulmaz o kolay kolay
13 Yorumla
Soran+1 yılBen begenmedim
Cinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı. Olmasanda bunu kimse aksi şekilde yorumlayamaz.
00 YorumlaZorlamasın bir şey olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Doktora gidip öğrenirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKorkma bir şey olmaz eğer içine sokmadıysan
00 Yorumla
+1 yılİçine girdin mi parmak ile
02 Yorumla
Soran+1 yılHyr
- +1 yıl
Küçük aynan var mı peki
+1 yılArtık nasıl Bastırdıysan zedelenmiştir korkma😇
00 Yorumla
+1 yılBozulmaz öyle kolay kolay
00 Yorumla
+1 yılNasıl ki