Yani hepsi tuhaf açıklıkta şey gibi kızlar yani anladınız yoksa açıklığa karşı değilim. Konuştuğum kişi hep öyleleri takip ediyor bildiğin tek kapalı takip ettiği benim gözümden düştü biraz da cinsellik konuşmaya çalışıyor sizce konuşmayı kesmelimiyim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hoşlanmışsın belli ama yanlış tercih olduğu anlaşılıyor kuzum
Evet hoslanmistim ama kendimi geri çektim yanlış karar vermek istemiyorum
Doğrusunu yaparsın. Onun amaç belli, sen olmazsın başkası olur. Daha fazla üzülmemek için ilişiği kesmek mantıklı
Sevgilin, eşin vs. değilse seni ilgilendirmez. Canı öyle istiyordur.
Hic güven verici insan değiller.
Sana veya başka birine güven verme zorunluluğu yok. Seni onunla tanışmaya da zorlamıyor anladığım kadarıyla. O yüzden istediğini düşünmekle, onunla tanışmakla veya tamamen uzak durmakta özgürsün.
Sürekli buluşmak istiyor sırf bu yüzden yakınlık kuramiyorum ciddi düşünmek istediğini söylüyor hoslandigim halde uzak duruyorum
Dediğim gibi bu senin kararın, içine sinmediyse uzak dur. Bir şey hakkında bazı hislere kapıldıysan bu hisler yüzde doksan doğrudur.
Evet kesinlikle içim bir türlü rahat değil ben kolay kolay bu şeylere tepki göstermem ama aklımı fena karıştırdı gördüğüm şeyler neyse teşekkür ederim
Rica ederim.
Neden takip etmesin o tarz kızları?
Bır insan bacım kızları neden o kadar takip eder bilindik o tarz kızlar?
Tamam bende diyorum ki neden takip etmesin?
Canı istemiştir takip etmiştir yani, kara çarsaflı tiplerimi takip edecek?
Canı istemiştir aynen hadi güle güle yazık
Ağlama :)
Niye agliyim öyle karaktersiz pic bir insandan kurtuldugum için sevinirim uckuruna düşkün piclerle isim olmaz
Tamamda cinsellik ayıp bir şey değil ki.
Ayıp mı dedik sana kardeşim ama özel dimi hani heryere sacmamak lazım bokunu çıkarmamak lazım tartışmak istemiyorum saygı duyarım iyi akşamlar
O bahsettiğin kızlar influencing yapıp o şekilde para kazanıyorlar, bir nevi işleri o.
Mesela spor yaparken foto atıyor v. b. o tarz kızlardan mı bahsediyorsun?
Hayır o tarz değil daha boş beleş vücudunu teşhir eden şekiller bildiğin o modda kızlar kimle takildigi belli olmayan
Cinselligi seviyor demek ki benim gibi
İçinizde yaşayın biraz ya bu kadar da belli etmek olmaz
Ya ise bazen sinir koyamıyorsun
Olabilir
Abaza
Sapık