Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarda koreli seni mi ekliyor falan yazmışsınız tipimi bile bilmeden aşırı begeniyorlwr evet ekleyip duruyirlst ben de karşılık veriyorum ilk onlar yapıyor hep neden bu kadar kudursun sizin tipiniz bozuk diye Türkiye genelinin bozuk değil görseniz dibiniz düşer burada kız erkek havlamissiniz herkesi kendiniz gibi yamuk mu sandiniz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
koreli erkeklere yine de yuz ver bence belki kıza olan ilgin kaybolunca kafamı shiyim niye reddettim diye aglarsin
Hem erkekler hemde kızlardan mi hoşlanıyorsun ya da sadece kizlar mi anlayamadm
Sadece erkeklerden hoslaniyordum ama 1 aydır erkekleri hiç sevmiyorum
Peki kızları hayal ediyor musun +18
Sadece kısa saçlı olanladi
Koreli sana istek mi atıyo harika bi olay :D yersen
Buna atar
Garip olan ne? Tipimi gördün mü ki kuduruyorsun
Tabi seulda jeju da veya busanda yaşıyosan ona bişey diyemem yongsei veya hongik de okuyosan da olabilir kwangwoonda okuyosan kesinlikle haklısın
ya da tatile gidip hanok villagede takılıyosundur ne diyim
Ya da buraya gelmiştir belki biri de izmitte oturuyordur ya da İstanbul? Tabi bunları düşünemezsen normal
Biseksüel olursun en fazla. O kızla ilişkiye girince yine erkeklere dönersin merak etme
Zihnin tamamen o kıza yönelmiş durumda. Tek istediği o kızı yatağa atmak
yakısıklı korelı erkekler eminim hep sana yavsıyor LSDN VSJŞVNKAWJVN
kardeş arada böyle druumlar oluyor rahat ol kasma
Evet sürekli ekliyorlar senin zoruna giden ne? Tipimi bile bilmiyorsun kıskançlık iyi birsey değil hayatim
off deliriyorum yaa kıskançlıktan delii
Cidden delirmissin sen de seviyorsun ama bulamiyorsun belli ki çok fazla koreli ile çıktım tipimi bilmeden ne bu s. laklik? Kudurma
KDMAVMALVLNVLKJŞNAN kızz coğrafya kaderdir ya da benzetme sanatını kullanman lazım tiple alakalı değill -----zeka
şu an dediğin şeyi kendin bile anlamamışsın coğrafya kaderdir diyorsun bulusmadigimi nerden biliyorsun ayrıca benimle kız falan gibi köylü dilinde konuşamazsın neden sana yüz vermedikleri belli oldu
bak Türkiye de yaşıyoruz ve 84,34 milyon insandan koreli sayısı 380 bin civarı
mantıksız
eğer dersen ki benzeyenler atıyor okayy derim
bu da düşük ihitmal
ha dersin ki ben im dilim var anam kore babam koreli biliyorum buda 1000000 1 ihitimal
ayrıca soruna olan cevabım ile değil kendini ispatlamaya çalışıyorsun
kapışma benimle hayatım
Yaşın muhtemelen benden küçük ayrıca anlamıyor musun? Bulusmus olamaz miyim benim lafıma özenme. Ayrıca kapismak istediğim herkesle kapisirim sen kimsin ki?
kendinle çeliş dur motofor
Çelişki içeren birsey yazmıyor ergen yürü hadi. Kıskançlıgin yüzünden enerjimi düşüremem bu kadar kıskançlık ile hayatına hicbisey cekemezsin haberin olsun ayrıca kudur lütfen korelilerden iltifat alıp duruyorum ve flört ediyoruz muhtemelen elde edemediğin izin zirliyosun aw ergeni
tamamdırr
Hayır. Biseksüel olabilirsin ama şu an aklın o kızda kaldı diye böyle oldu. Birkaç haftaya düzelecek
Canın kimi isterse onunla olursun
olabilir kız seni dena etkilemiş
Birden olacak şey mi o
Hamilesin