Sevgilimle iki öpüşsek hemen işe koyuluyor. Ben sevisme uzun sürsün istiyorum bunu nasıl sağlayabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bunu uzun tutmak özellikle erkeğin kesinlikle yapması gereken bir şey. Kadının nasıl haz alacağını bilen mantıklı bir erkek bunu kendiliğinden uzatması gerekiyor. Yapmıyorsa elbette sabırsız ve beceriksiz de diyebiliriz. Bu nedenle sizin söylemleriniz oldukça önem kazanıyor. Sevgilinize şöyle deyin ön sevişme kadının zevk alması için çok önemli bir andır. Bunu yapmadığında yeterince ıslanamıyorum ve yeterince zevk alamıyorum. Buda beni üzüyor. Bunu söylemek en doğal hakkınız. Sonrasında bu söylediklerinizi düşünerek size yaklaşımında değişikliğe gitmeli
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bana dokunmadan bile yeterince ıslanıyorum o sorun değil de kaç defa söyledim hep sabredemiyorum diyor 🤷🏻♀️
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılİyi de onun yaptığı şey çok kötü bir şey yani bu kadar aceleci olmak iyi bir şey değil ki hemen cinsel ilişkiye geçmek aslında kendisinin de alacağın zevki azaltır ama bu galiba haberdar değil yani cinsellik konusunda oldukça tecrübesiz ve cahil biri hiç sevişme olmadan yakınlaşma olmadan direkt olarak penetrasyonu geçmek yapılacak en büyük hatalardan birisidir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
27Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılDudakların tenimde yeterince dolaşmadan kapı açılmıyor de anlar o sjhdhs
11 Yorumla
Soran+1 yılIddjdjksk
+1 yılNasılsın bir toplum oldunuz yaaa. Şu siteye girdimden beri bir tane mi namuslu kadin kalmadı diye sorgulatmaya başladınız...
10 Yorumla
+1 yılSevısmenın kısa olmasını isteyen tek benmıyım ya nasıl dayanıyorsun uzun surunce
20 Yorumla
+1 yılCilveler yap ona bazen sert ol bazen tatlı o zaman daha çok arzular ve keyifle sevişir bol bol konuş onunla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. sevglilinin egitilmesi gerek... seks demek boşalmak demek degildir.. seks uzun soluklu bir macera gibidir
00 Yorumla
+1 yılBilgisiz cinselliği keşfedememiş bir partnere sahipsin ya eğit ya değiştir
02 Yorumla
Soran+1 yılSen cok biliyon
- +1 yıl
Neyse burada kendimi övmicem soru sordun cevap verdim basit
- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yıldominant ol fantezi istediğini söyle bağla senin istediğin gibi olduğunda daha zevkli olduğunu görünce emin ol daha uzun uzun sevişme isteği olacak
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Sevgiline söylemen yeterli ben böyle istemiyorum biraz daha uzun sevişelim sonra yaparsın diyebilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılİşimiz gücümüz yok şimdi sevgilisi olan karıya cinsellik mi öğretelim.
10 Yorumla
+1 yılSevişirken aklından çarpım tablosunu say uzar zaten.
21 Yorumla
+1 yılÖn sevişmeli film'lerden örnekler göster... Mesajı alacaktır...
00 Yorumla
+1 yılKilit vur ☺️ sonrada onu hak etmek için sevişmen lazım de☺️. Adam odunsa yapcak bişey yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Eger iki öpüşüp hemen vajinaya girme peşindeyse bencil biri ona isteklerini söyle ve yönlendir
00 YorumlaBunu bize soracağına sevgiline ne istediğini söylesen daha iyi olmaz mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlış yapıyor ben olsaydım boynunu ve aşağısını yiyip bitirmeden başlamazdım ahdjsjjs
00 Yorumla
+1 yılSevgilini Soyle heyacsnliyim biraz yavas yavas ilerliyelim de
00 YorumlaOnunla konuşabilirsin
30 Yorumla
+1 yılOral seks yapabilirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum
+1 yılben sölemeden sokamazsın de:)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılYuh oruç ayında soruduğu soruya bak
02 Yorumla- +1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin fazla tutamiyorsa onunla işin ne?
00 Yorumla Tut onu bırakma yapış 😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bstan sart koş.
Izin vrme00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErken boşaldığı için bunu yapıyor olabilir mi?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaçlarından tut yönlendir
00 Yorumla
+1 yılSende hedefe ulaşmasına izin verme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. öpüşmeyi uzat başka yerlerini yala öp ve em
00 Yorumlaverme
00 Yorumla
+1 yılOnu sen yonet.
00 YorumlaBağla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl69 teklif et
00 Yorumla
+1 yıloo öğretmek lazım
00 Yorumla
+1 yılAyrıl ondan
02 Yorumla
Soran+1 yılSebep