Kendimi eksik ya da yetersiz hissettiğim bir konu yok açıkçası.. Kusursuz sevişme diye bir olay yoktur zaten bana göre.. Kusursuzluk tanrıya mahsus bir eylemdir.. Kendimi eleştirirsem eğer iz bırakma konusunda biraz fazla ileri gidebiliyorum sanırım.. Keyifli geceler..
Sanirim daha önce bu sorunun cevabını hiç düşünmedim.. Eksik olduğum bir konu olduğunu düşünmüyorum.. İki kişi arasında yaşanabilecek herseye de varım hatta.. Yetersiz olduğumu düşünmedim hiç.. Ama her zaman yeniliklere de açığım.. Mümkün oldukça güzelleştirmek isterim tabiki cinsel hayatımı.. Bu yüzden son sözüm şu olacak: Ne kadar bilgili olursak olalım, sürekli yeni bir şey öğreneceğiz.. Bu yetersizlik değil de, yeniliğe açık olmak, kendini geliştirmektir bence..
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben tecrübesizim. Libidom çok yüksek, yapmak istediğim şeyler de fazla ama kimseye güvenemiyorum. Seks sırasında sadece anlık zevk yaşamak istemiyorum, o duyguyu hissetmek istiyorum ama insanlar sadece sonuç odaklı. Tecrübesizliğimin yanında beni anlayabilecek bir partner eksikliğim var.😑
Çıta koymuyorum ki eksik fazla oranının peşine düşeyim. Neye göre eksik kime göre eksik. Bunu hiç düşünmediğimi farketttiğim bir soru oldu bu. Benim buyum seven böyle sevsin
Ben sadece seks anına kadar sabırsızım seks başladığı an yatağa girdiğimde sorun yok diye düşünüyorum gerçi bunları daha önce ki partner lere sormak lazım 😂
Bu bir eksiklik mi bilmiyorum; seks konusunda fazla tecrübem yok. Yani bu benim kendi tercihim. Herkesle beraber olmak istemem. Belki bu bir eksikliktir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Off Off Kız Olsa Eksiğim Olmaz da Cinselliğe Karşı Çok İstekliyim Çünkü Ee Hiç cinsellik Yaşamayan Biri olarak Tava Yaptı 😅 31 İdare ediyoz işte Ben Şunu Söyleyim Hayatta paran varsa şanslısın Demektir Parası olana veren çıkar muhakkak vay ak
Erken boşalmanın tedavi yolları var. En azından karın kendisinin de mutluluğu için birşeyler yaptığını görüp mutlu olur. Ereksiyon kaybı ve isteksizlik de var mı? Sadece erken boşalma mı?