Bu soruyu sorarken gizlenme ihtiyacı hissettiğinize göre düşünün, gerçek hayatta cinsel kimliğini ortaya koymak kolay değil. Ki bazıları ömür boyu bunu saklamayı, normal bir aile kurup diğer duygularının üzerine perde çekmeyi tercih edebilir.
Hiç kimse duygularını doğmadan önce kendi seçmiyor. Bu duygular varsa vardır, ama işte hayat bu. Kimi üzerine perde çekip herkes gibi bir ailesi olmasını tercih ediyor, kimi duygularına öncelik verip onların peşinden gidiyor. burada kişinin ne istediği kadar hayatının nasıl geliştiği de önemli. Hayat nerelere sürükler kimse bilemez.
İlginç bulduğum şey erkeklerin gerçekten sevemeyeceğini düşünen ikinci kişiye rastlamış olmam. Yani kendimle ilgiliydi daha çok. Tek eşlilik konusunda standart bir doğa yoktur ki sweetie, kişiden kişiye değişir böyle şeyler. Kimi eşsiz de yaşayabilir, kimi hayatı boyunca daha yenisini arayıp durur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence hayal görüyorsun, herkesin senden hoşlandığını düşünüyorsun, kadınlara kadar gittiğine göre.
Yoo öyle bi düsuncem yok sadece ben bakarsam o amaçla baktigim icin onlari merak ediyorum
yok yaaa snamıyorum o kadar basit değil bu seksüelite
Basit derken?
yani bakan herkes öleidr diyemeyiz
Yook canim herkes degil zaten de var midir oyle kizlar bi kac tane de olsa
muhakkak vardır bakışlarından anlarsın zaten hani istekli bakar
Istekliler mi degil mi anlamiyorum o kdr ama gozlerime dik dik bakmalari rahatsiz ediyo
bakma o zaman sende onlara
Yani popon güzel veya fiziğin Güzel hoşlarına gidiyor olabilir 😅
Yüzum daha guzel
Dudak yanak falan mı
Evet. Yani gözlerimin icine icine daha cok
Belkide seninle yapmak istiyor olabilir ler ☺️
Bilmiyorum.
Erkekler de aynı şekilde bakıyor mu 🤔
Yüzde 2 ihtimal dahi olsa bakan 50 kızdan biri o amaçla bakıyor demektir.
Bencr cok var biseks ya da lezbiyen kiz. En azindan biseks cok var ama saklanıyorlar iste
Bu soruyu sorarken gizlenme ihtiyacı hissettiğinize göre düşünün, gerçek hayatta cinsel kimliğini ortaya koymak kolay değil. Ki bazıları ömür boyu bunu saklamayı, normal bir aile kurup diğer duygularının üzerine perde çekmeyi tercih edebilir.
Ben duygusal manada da yasiyorun bunu cinsel anlamda oldugu kdr.
Hiç kimse duygularını doğmadan önce kendi seçmiyor. Bu duygular varsa vardır, ama işte hayat bu. Kimi üzerine perde çekip herkes gibi bir ailesi olmasını tercih ediyor, kimi duygularına öncelik verip onların peşinden gidiyor. burada kişinin ne istediği kadar hayatının nasıl geliştiği de önemli. Hayat nerelere sürükler kimse bilemez.
Peki erkeklerin ilgisi umurunda değil mi?
Umrumda. Ama onlarin gercekten sevebilecegine inanmiyorum
İlginç. Sana bu yönden benzer birini daha tanımıştım bu sitede. Kendinize özgü sempatik bir enerjiye sahipsiniz. Umarım iyi kişiler çıkar karşına
Neden ilginc ki? Bir erkek olarak sen soyler misin? Doganiz geregi tek esli misiniz?
Tesekkur ederim bu arada. Cok naziksin.
İlginç bulduğum şey erkeklerin gerçekten sevemeyeceğini düşünen ikinci kişiye rastlamış olmam. Yani kendimle ilgiliydi daha çok. Tek eşlilik konusunda standart bir doğa yoktur ki sweetie, kişiden kişiye değişir böyle şeyler. Kimi eşsiz de yaşayabilir, kimi hayatı boyunca daha yenisini arayıp durur.
Bu arada erkekler gerçekten sevebilir sweetie. Gerçekten
Kıyas yaptıklarını hiç aklına getiriyor musun?
Hepsi onun icin mi bakiyor acaba
Olabilir veya tanıdıklarına tanıdıkları erkeklere yakışır mı yakışmaz mı durumu.. bir nevi çöpçatanlık
Kıyafetlerine bakıyor olabilirler mi
Yüzume daha cok gozlerime falan
Yüzün dikkat çekiyor olabilir
Gözlerin renklimi
Açik kahverengi ela ya yakin
Hım demekki çekicisin herkes lezbiyen olamaz erkeklerden var mı bakan
Onlarda hoş olduğun için bakıyorlar dır
Iste bu kiskanclik mi yoksa gercekten begenmek fkn icin mu
Yüzde 3.58 dir
Olabilirler