Arkadaşlar, çok özür dileyerek yazıyorum birleşme olmadan bir şeyler yaşıyoruz. Bu akşam da bu açıdan görüşeceğiz. Nasıl davranırsam daha çok tahrik ederim, kalp kırmadan fikirlerinize açığım :))
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonrada her bakire kıza vermeden her haltı yemiştir gözüyle bakıyorlar bu algı oluşuyor erkeklerde. maalesef ki haklılar😒 Açık açık sevgilisiyle birlikte olan kızlara sonsuz saygım var. En azından dürüstçe yaşıyor ilişkilerini. Böyle birlikte olmadan ama birlikte olmanın tüm hazzını yaşayıp yaşatıp, ilerde bir evleneceği kişiye "hayatımda kimse olmadı sen ilkimsin" (!) palavrasını sıkmıyorlar. Kırmadan yazmaya gayret ettim, kırılmadın değil mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet siteminizde haklısınız fakat yaşadığım şeyleri ilk onda yaşıyorum. Daha önce biriyle bir şeyler yaşamadım ve bu seviyeye gelene kadar o kadar vicdan azabı çektim ki size anlatamam. Öyle karakterde biri değilim. Şu an okuyorum mezun olacağım. Mezun olduğum zaman evlenmeyi düşünüyoruz. Ayrıca bunu yapan diğerini de yapabilir ama herkesin bir sınırı vardır. Ben kimsede takılmıyorum yok kızlığı var yok. Fakat evlendiğimizde farklı bir haz yaşamak istiyoruz. İlk gecenin ayrı bir tadı olmasını işitiyoruz o yüzden birleşme yaşamıyoruz. :)) umarım kendimi doğru ifade edebilmişimdir.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılİcine sutyen degil de bralet giyin icine. Fena oluyolar oyle gorunce 😅😅😅 ben de yapiyorum da ise yariyor baya 😅
13 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten südyen takmıyorum. Bralet kullanıyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam superr.
Soran+1 yıl:)) altına da tanga giydim umarım beğenir 🙈😬
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBirleşme yok önünde eğilip dekolte göster veya önünde domal tahrik olur ☺️ ama sonu ölümü olmaz mı bilemem
06 Yorumla
Soran+1 yılHımm tamam bunu deneyeceğimm
- +1 yıl
Ama sini da unutma sonrasında birleşme olur mu bilemem aklında bulunsun 😅
Soran+1 yılYok yok olmaz :))
- +1 yıl
Bence ondan sonra olur ☺️ neden desen ramazan ayında hormonlar yüksek olur 😅
Soran+1 yılEvet gereksiz bir şekilde normalinde namaz kılarım falan ama bu Ramazan kendimi her şey için çok zor tutuyorum.
- +1 yıl
Sadece sizde değil çoğu kişi de var bu durum hormonlar tavan resmen 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz kontrolü eline al. Boynuna hafif hafif öp, sonra da hızlanıp sertleş. Kulağını em ve ısır. Dudağını ısır hafif
02 Yorumla
Soran+1 yılKontrolün bende olmasını hiç sevmiyorum ama söylediğiniz şeyleri dikkate alacağım
Cevap sahibi+1 yılPekala 🙂
+1 yılÖzel kıyafetin var mı birde ne kadar ileri gideceksiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılİlet gitmiyoruz sadece sevişme, birlikte uyuma :))
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(30-35)+1 yılVermeyen kız kalmadı diyordu bir arkadaş haklı
01 Yorumla
Soran+1 yılVermiyorum zaten. Bu benim hayatım.
Kanki ne giycen
03 Yorumla
Soran+1 yılSiyah tayt, crop, gömlek ve deri ceket
Soran+1 yılÖzelden yazacak olsam zaten gizli görüş yapmazdım :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılImmm bilmemki şimdi
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmelisin :))
Soran+1 yılHıhı
Cevap sahibi+1 yılUtanırım ben herkesin ortasında😂
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği