Hayatında 1 kere bile ilişkiye girmemiş ama bakıyorsun çok bilmiş bilmiş konuşuyor. Gerçekten bakire olduğunu hissettiğim kızdan direk soğuyorum. Tecrübesiz biri ile ilişkiye girmek kadar itici bir şey yok. Cinsellik sırasında bir de hadi boşal, hadi boşal veya şuraya geçer misin yapamıyorum vs gibi gülünç sözler de edebiliyorlar. Bu tabi çok nadir. Akıllı, zeki kızlar asla bu hatalara düşmüyor. Tam tersi aşırı tahrik edici davranıyorlar. Zeki olmayan biri ile yaşanılan ilişki fazla keyif vermiyor. Bu yüzden apaçi, keko, kezban, eğitim seviyesi kim varsa uzak durun. İki cinsiyet için de geçerli bu.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Malum bu sitede cinsellik alanında master veya fenomenlik tagı almış çoook kişi de var ve bir çoğu da bakire inanırmısın cinsellik ile ilgili bi görüşte onları gördümmü sinir krizi geçiriyorum abi daha hayatında bi kere yapmadığı şeyi ballandıra ballandıra anlatıyor sanırsın 40 yılık p*rnstar hatta aralarından birisi R*******y adındaki bir fenomen okadar komik oluyorlar ki bide verdikleri cevaplar doğru olsa bari sırf sistem botu tarafından en iyi görüş almak için yazdıkları yanıtlarda hakkariden girip Edirne den çıkıyorlar o derece alakasız gereksiz yere uzatılmış cevaplar... Neymiş ben uzmanım..
27 Yorumla- +1 yıl
Kanka yemin ediyorum düşündüklerimin aynısını yazmışsın. Ben de gıcık oluyorum bunlara. Bu konuyu açmamın sebebi bir önceki konuda kızların cinsellikte konuşmak daha tahrik edici demesinden dolayı. Halbuki hiç de tahrik edici değil gereksiz konuşmalar. Yabancı zornolarında gereksiz konuşma duyamazsın hiç. Ama Türk zornolarına bakıyorsun boş boş konuşmalar geçiyor hep.
- +1 yıl
EİG muhtemelen sana vericem. :)
- +1 yıl
Evet kız Kadriye, aynen böleee zokuyo kocam. Benim bey prezarnatif mi ne ondan tağıyo. O ne gıııı. Amaaaan ne bileyim gı. skdjdkdk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
Benden bahsetmişsin kendimi seks in dehası olarak görürüm ama gel gör ki seks ne anlama gelir onu bilebilmem 😳
23 Yorumla- +1 yıl
Ahahah
- +1 yıl
Açıksözlü olman güzel. Görüşün için saol.
Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. Haklı bir isyan özellikle burada çok var öyle dkdj
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle :) Sen tecrübeli misin? ;)
Ahahahaha
Kral yargı dağıtmış.12 Yorumla- +1 yıl
Warrior The Yargı Machine
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖzellikle de burada 🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılBurdaki yorumlardan galiba
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Çok p*rno izlemek
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği