Lisedeki kızları her erkek ister mi?

Biri bana 16 yaşındaki kız açık giyinse tahrik oluruz onlarda giyinmesin dedi 16 yaşındaki erkek kas yapınca biz tahrik olmuyoruz ama.
16-20 arası kızlardan tahrik olanlar mide bulandırıcı her bk yiyip genç 18-23 arası istiyorum aslında 15 de ister ama korkuturum demektir.
Erkek büyük olacak mış iyyy bahanelere bak bi erkeğe nasıl sadık olayım ben hep genç kız istiyorlar
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlar kanser edici resmen lisedeki kızları istiyorlar midem bulandı insanlıktan. 18 yaş reşit diye 18 istiyorlar yoksa 15 isterler yasak olmasa. İğrenç ya kendilerinden yaşça küçük kız istiyorlar 20 yaşındaki kızla 25 yaşındaki erkek aynı olgunlukta olmaz
Güncellemeler
+1 yıl
Midem bulandı insanlıktan kaç yaşında ki kızlara sulanıyorlar. Resmen sadece ergen küçük kız istiyorlar. Ben her bk yiyeyim karım el değmemiş 18 ilk olsun isterler. 14 yaş reşit yaş olsa şimdi 14 istiyorum derler 18 isteyen 15 istiyorum ama korkuyorum bu yüzden 18 istiyorum demektir. Kaç yaşındaki kızları kendileriyle aynı olgunlukta görüyorlar taze çıtır değiler çıtır taze istiyorlar kadını obje gören pisler
Lisedeki kızları her erkek ister mi?