- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yıl18 yasindaki kiz 46 yasindaki adamla sugar daddy olunca o kiz icin olgun erkek istiyor erkekler gec olgunlasiyor derken sorun yok ama ayni 46 yasindaki adam icin de pedofili demek nasil bir kafa yapisi bunu da bir acikla madem cok nbu konuyla ilgilisin
09 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaşındaki kızla 46 yaşındaki erkek nasıl aynı olgunlukta oluyor? Erkek geç olgunlaşır derken o kadar mı geç olgunlaşıyor yuh babası yaşında adam
Soran+1 yıl18 yaşındaki kız isteyen erkek 16 yaşındaki kızı da ister
Soran+1 yılErkek geç olgunlaşır o küçük kız isteyenlerin uydurduğu laf
- +1 yıl
Hayir bunu kizin kendisi soyluyor erkelerin soyledigi bir sey degil biraz cevrendeki kadinlara sor olgun erkek isterler daha cok gecmis tecrubesi oldugu icin iste isi daha garanti biridir babalik duygusu daha fazladir sorumluluk almasi daha yuksektir vs diye bahane ureten cok kadin var erkekler olarak ben mesela yasitim biri ya da yasima yakin birisini isterim ama onlara ne zaman sorsam konussam hep kendindin en az 5 yas buyuk erkeklerle konusup takiliyorlar
Soran+1 yılO kadınlar olgun değil sorunludur bence aile sevgisi görmemiştir. Ben kendimden 4 yaş büyük erkek bile istemiyorum. Olgun biri genç kız istemez anlaşmaz o genç kız isteyen erkek olgun değildir niyeti kötüdür. O kadınlarda akıl yok sanırım insan bi düşür bu adam niye benim yaşımdaki kızı istiyor kız genç olmasa suratına bakmaz yaşıtı kadınları isteyemem erkekten bi haltolmaz çünkü o erkek o genç kızla sırf yaşı ve bedeni için birliktedir onun için değer verir o kız yaşı ilerleyince aldatır demektir
Soran+1 yıl15 yaş büyük erkeğe aşık olmak gerçekten normal değildir
Soran+1 yılBenim çevremde öyle kızlar yok çevremdeki kızlar 2 yaş büyük bile istemiyor hepsi yaşıtıyla gençle sevgili. Büyük erkekle olup gençliğini mahvediyorlar sonra bir gün yüzde yüz pişman olacaklar
- +1 yıl
Pisman olurlar mi bilmem ama yapan öyle çok var
Soran+1 yılPişman oluyorlar ileri yaşta 30 yaşındaki kadınlar da genç istiyor sonra
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Erkek kadın arasinda en az 4,5 yaş olmali bence bu sayi yükseledebilir
017 Yorumla
Soran+1 yılNeden erkek büyük olmalı pardon? Zeka seviyesi mi düşük erkeklerin kendinden yaşça küçük kızla aynı olgunlukta oluyor
Soran+1 yılBahanelere bak hep aynı laflar 21 yaşındaki çoğu kız yanında kardeşin durur ablan gibi duruyor ne ya. Sen 15 17 yaşındaki kız mı istiyorsun yani ergen istiyorsun
Soran+1 yılO yaştaki küçük kızla kendini bir aynı olgunlukta mı görüyorsun
Soran+1 yıl21 yaşında kaç kız gördün yoksa sen çoçuk ergen kızları mı genç görüyorsun sadece
Soran+1 yılSen 15 17 yaşındaki ergen çıçukla mı flört etin? 21 yaşında olup o yaştaki kızlarla anlaşman komik
Soran+1 yılNasıl şu an olmaz 2 sene sonra mı 15 17 yaşındaki kızları isteyeceksin normal değil bu
Soran+1 yılAblan yaşında değilim 15 17 yaşındaki kız istemen suç zaten lütfen tedavi ol o yaştaki kızlara bakman normal değildir birde utanmadan iki sene sonra o kızları isteyecem demişsin
Soran+1 yılO yaştaki kızlar daha çoçuk ergen reşit değil sor bakalım kabul mu ediliyor diye
Soran+1 yıl23 yaşındaki erkeğe 15-17 yaşındaki kız olmaz 21 yaşındaki erkek yetişkin koca adam 15 17 yaşındaki kız daha çoçuk
Soran+1 yılNormal değilsin
Soran+1 yılResmen çoçuk seviyorsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer erişkinse etkilenilir ne var bunda? Ama eğer 18 in altındaysa ve fark ediyorsak bakmıyoruz. Bu kadar basit açıkçası.
09 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaşındaki kız da ergen 24 üstü koca heriflerin bakması normal değildir
Cevap sahibi+1 yılNeden değil? Ben 18-19 iken 30 a yakın yaşındaki kadınlarla cinsellik yaşadım. Eğer yasalar el verseydi emin ol buradaki herkes 18 den küçük bir sayı söyleyecekti. Ben şahsen 18 in altındaki hiçbir kıza bakmam, ama dediğim gibi, bu sadece yasalardan ötürü.
Soran+1 yıl18 yaşındaki kıza bakan 16 17 yaşındaki kıza da bakar
Soran+1 yılNe yani her erkek ped mi? Yasalar izin verseydi hepsi 18 altı mı isteyecekti
Cevap sahibi+1 yılyasalar el vermediği için bakmadım, bakmıyorum, bakmıcam
Soran+1 yılYoksa bakardın?
- +1 yıl
O manada dedi.
Soran+1 yılO manada demek istedi liseli kız isteyen den ne beklenir ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani bilemedim sen 16 misin
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılyani haklısın olgun iyidir
00 Yorumla İstemem
012 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılÇoçuklar zaten olgun değiler 25 yaşında olup 16-20 yaş arası kız isteyenler nedir sence
Soran+1 yıl16 17 yaşındaki kızla 18 19 yaşındaki kız arasında fark ne? 18 bakan 17 de bakar biraz mantıklı düşünün
Soran+1 yılBeymiş ne kadar taze o kadar iyimiş her erkek genç bakşre istermiş bu yüzden küçük kız istermiş biri öyle yazdı
Soran+1 yılReşit olunca ne oluyor koca kadın mı?
Soran+1 yıl18 yaşındaki kızı isteyen ben 15 17 istiyorum ama reşit değil korkuyorum bu yüzden 18 istiyorum demek ister
Soran+1 yılKim
Soran+1 yıl17 18 yaşındaki kızın aracında fark yoktur kız 18 girdiği gece evrim geçirmez
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hayır aga
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar