+1 yılDindar bir erkek olarak; cinsel yönden çok istekli olur eşinin de istekli olmasını ister uzun uzun önsevişmeler ister hatta ilk zamanlar gün boyu bile olabilir sık sık ilişkiye girmek ister reddedilmek ya da bahane istemez ilgisizlik istemez makul olan şeylerde kısıtlanmak istemez, diğer yönlerden ise sadık olmasını kanaatkar olmasını ibadetlerini yerine getirmesinı inançlı olmasını ilim öğrenmek istemesini herşeyi aralarında halledip kimseye birşeyler anlatılmamasını sevgisinin ilgisinin saygısının değer vermesinin her zaman olmasını anlayışlı ve hoşgörülü olmasını her zaman destek ve itici güç olmasını ister..
24 Yorumla
Soran+1 yılÇok detaylı aradığım tarzda bir cevap çpk teşekkür ederim, siz evli misiniz
- +1 yıl
Rica ederim :) Her konuda detaylı ve kaliteli cevaplar her zaman mevcuttur.. Yok değilim ama çok istiyorum, neden? :)
Soran+1 yılBu konuda aklıma takılan şeyleri sormak istiyorum
- +1 yıl
Tabii her zaman sorabilirsin, mesaj da atabilirsin burdan da sorabilirsin her zaman.. Her konuda herşeyi sorabilirsin..
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı. Yani ben her dönem dindar bir yaşam süremesemde kafa yapısı olarak öyleyim ve idealimde o tip bir aile yaşamı var. Beklentimiz ise başını örtmek bile diyemem. Sadece kapıdan çıktığımızda gözümüzün arkada kalmasını istemeyiz ki bunu bile bulamıyoruz maalesef. Tüm şartlar eşit olsa bile kadınlar evlendikten sonra dış dünyaya kapılarını asla tamamen kapatmak istemiyolar. Hafız beş vakit abdestinde namazında kıza bile karşılıklı sosyal medya kullanmamayı teklif ettiğimizde korkunç geliyo onlara. Birilerinin her zaman ona takip isteği atmak veya herhangi bir gönderisini beğenmek yoluyla ilgisini belli etmesi gerekiyo.
115 Yorumla
Soran+1 yılsosyal medyayı nasıl kullandığınız da önemli direkt kapatmak çözüm değil bence, yabancı erkekleri takip etmese olur yani
Soran+1 yılHobi sayfalarımı takip ediyorum onlar da kadın zaten opmaz mı o şekilde
Soran+1 yılTeşekkür ederim Allah sizin de gönlünüze göre versin
Soran+1 yılEvli misiniz
Soran+1 yılİnce eleyip sık dokuyan biri olduğunuz için mi
Soran+1 yılHep mi böyleydiniz aklınız daha olgunlaşmaya başladığında mı böyle düşündünüz erkekler için güzellik önemlidir çünkü
- +1 yıl
Yani tamamen önemsiz dersek bu samimi olmaz zaten ama bu konuda çok takıntılı ve ayrıntıcı değildim hiçbir zaman. Şöyle söyliyeyim güzellik açısından 20-30 yaş arası üç kadından ikisi olur benim için ama ahlak ve yaşam tarzı bakımından binde bir olur oda beni neden istesin diye düşünüyorum :D
Soran+1 yılEstağfurullah siz onu neden istiyosanız o da sizi o sebeple ister anlaşmak istedikten sonra teferruat aslında gerisi
Soran+1 yılTabii öyle hakkımızda hayırlısı
Gizli Üye(25-29)+1 yılKapalı olması
Cinselliği abartmaması
İtaatkar olması, reis gibi her şeye karışmaya çalışmaması
Hoşgörülü ve yardımsever olmasını isterim
Paragöz olmamasını isterim210 Yorumla
Soran+1 yılCinselliği abartmamak derken ne demek istediniz
Cevap sahibi+1 yılAnal falan istememeli
Soran+1 yılHaram olanların dışında isteyebilir ama yani zaten iki şey var haram olan
Cevap sahibi+1 yılHelal dairesi içinde yaşanır tabi
Soran+1 yılMakyaj gibi şeylere karşı mısınız
Cevap sahibi+1 yılMakyaj olduğu belli olmayacak şekilde yapabilir. Dikkat çekici olmayacak demek istediğim.
Soran+1 yılYok evde eşe karşı yani dışarıda olmamalı da zaten
Cevap sahibi+1 yılİstediğini yapabilir
Soran+1 yılİstediğiniz özel bir şey falan yok değil mi söyledikleriniz hariç
Cevap sahibi+1 yılGelecek hakkında yorum yapmayı sevmiyorum, belki gelecekte seveceğim başka şeyler olabilir. Bunu eşimle yaşayıp anlarız.
Gizli Üye(18-24)+1 yıldiger yonler dedigin ne oluyor...
132 Yorumla
Soran+1 yılişte iyi yemek yapmak mı ev hanımı olmak mı bunun gibi şeyler
Cevap sahibi+1 yılhee. Yani tabi illa ister insan esinin yemek yapabilmesi falan ama hani hic bilmiyorsa da benim annem seve seve ogretmek ister, daha once de yapti cunku onun hosuna gidiyor boyle seyler zaten. Ama onun da istegi olacak tabi, hem ogrenmek de istemiyorsa nolacak ki ikiniz de bilmiyorsunuz ac mi kalacaksiniz. Iste calismasini isterim sonucta eve ekstra bi gelir katki olmasi her zaman iyidir durumunuz daha da iyi olur, ozellikle de turkiyede yasiyorsan. Yani boyle, yoksa guzel tatli iyi kalbli sakin efendi falan olsun ya, cok zor seyler degil bunlar aslinda biz buyutuyoz insan olmayi beceremiyoz iste, anlasabilelim yeter...
Soran+1 yılSiz dindar mısınız
Cevap sahibi+1 yılYani dindar denilir mi bilmiyom ama ibadetimi yaparim cok dikkat etmeye calisirim elimden geldikce. Hatta elimde olsa esime dokunmak/el ele/opusme vs anca nikah kiyildiginda yapmak isterim ama bu zamanda kapali kizlar bunu sevgilileriyle de yapiyor o yuzden hani istemiyom Şu an olmaz gibi desem yanlis anlasilirmiyim ne bilim suphelenir gibi olur mu iste yok bu beni aldatiyor sevmiyor gibi dusunur mu falan, halbuki olmasi gereken bu o yuzden hani boyle ben gibi bu sekilde dusunen bir es isterim bana kalsa, inshallah da cikar hayirlisi...
Soran+1 yılÖyle olmalı zaten katılıyorum ortalıkta böyle insanların dolaşması canımı sokıyor benim de ama doğrusu bu
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle ama iste acigi da kapalisi da ayni halti yiyor. Ben isterim ki boyle cok degerli bir sevgi ask bi bag olsun aramizda hani her seyi ilk gece yasansin hem buyusu bozulmaz, daha sevgiliyken her seyi yasayan evlense de ne degisirki ayni seyi gene yapacaksiniz hani bi degeri bi kiymeti kalmaz gibi anlatabiliyormuyum, degisen bir sey yok yani. O yuzden kendim gibi bir es kapali olsun gene dinine ibadetine bagli olsun, evliligi bekleyelim beraber helalimiz oldugumuzda o zaman istedigimiz gibi istedigimiz kadar yapariz helaliyiz birbirimizin sonucta rahatsin yani ne gunah islemis olursun ne birisi gorecek duyacak korkusu sikinti olur icinde...
Soran+1 yılÇok doğru harfiyen katılıyorum ama bu zamanın özelliği bu maalesef çoğu insan yozlaşmış Allah iyilerle karşılaştırsın ne diyelim
Cevap sahibi+1 yılAmin inshallah iste. Ama o da nasil olacak ki, hani gidersin iyi niyetle birisini gorursun begenirsin bizi de diger erkekler gibi sanarlar sapik abaza muamelesi yaparlar, hani bi yonden haklilar tabi ama diger yonden de herkesi de bir gormeleri de ne bilim biraz gucume gidiyor sanki hani benim ne sucum var ben neden ayni kefeye koyuluyom bir goruluyom haksizlik bu cunku...
Soran+1 yılYok bence bakış açısına bağlı usulünce bir şeyler ifade eden biri terslenmez ki en fazla reddedebilir, zaten bu zamanda bunu sadece ifadeyle bırakabilmek bile incelik diğer pisliklerin yanında
Cevap sahibi+1 yılBazi kizlarda da bu coolluk var hani bura gidi erkekler yaziyor bize hani kafamiza gore onu red ederiz ona cevap vermeyiz hani kendilerini bi havalara sokuyor ama yoksa dedigin dogru tabi kendisi de iyi anlayisliysa insansa karsidaki zaten insan gonul rahatliyla acilir falan
Soran+1 yılÖnemli olan iyi insana denk gelmek reddedecekse de bi usulü var Allah iyilerle karşılaştırsın
Cevap sahibi+1 yılAynen iste oyle yapsa zaten insana dokunmaz. Inshallah ya cidden en cok istedigim seylerden bir tane, boyle guzel bi es ya…
Soran+1 yılİnşallah nasip olur, başka beklentilerin var mı bu şekilde evin içinde giyim vs
Cevap sahibi+1 yılOyle bi beklentim yok aslinda, evin icinde istedigi gibi rahat takilsin hem ev sonuxta insanin ozeli ve rahat oldugu yer. Insan evinde de rahat seyler giyemeyecekse nerde rahat edecek dimi. Yani onlari da dusunmek lazim zaten kapalilar disarda hani eve gelince bari soyunup silkelensinler rahat etsinler, hani perdeleri falan ona gore orteriz disardan da gorulup belli olmaz en azindan. Sort giyecekse sort, taytsa tayt. Sacini acmasi zaten en onde geleni olur herhalde, evinde de acip salamayacaksa saclarini daha nerde yapacak, bi dusta olacak degil ya bu. Yani boyle, pek bi kisitlamam falan yok gibi, aklima bir sey gelmiyor yani, evi sonucta rahat istedigi gibi giyinsin, bas basa kari koca degilmiyiz bi ben gorecem nasil olsa rahat etsin kizcagiz…
Soran+1 yılSen nasıl istersim aslında sormak istediğim bu dedin ya güzel bir eşim olsun isterim
Cevap sahibi+1 yılYa hani boyle tatli nazik narin birisi olsun. Anlayisli olsun, oturup kalkmasini bilsin, buyuklerinin yaninda saygisini bilen, nerde nasil davranacagini bilen. Hani sakin biri olsun, sakadan anlayan hemen her seye sarilip kusen kirilan degil de neseli sakalasalim ugrasalim eglenelim beraber, sadece es degil ama arkadas dost gibi de olalim falan. Boyle gereksiz kiskancliklari olmasin, ona buna kiskanclik yapip krizlere girmesin, boyle bu tarz seyler tatli cekilebilen birisi olsun anlasabildigin ayni kafadan falan
Soran+1 yılEvet bunlar çok güzel ama bir de şey var ya bazı erkekler taytı iyi bulur bazıları eteği falan bu konuda bi tercihin var mı
Cevap sahibi+1 yılYani etek ne bilim pek begendigim ya da dusundugum bir sey degil aslinda ama tayt evet gorunum olarak guzel duruyor kadinda falan ama onu da zaten kapali biri giymez o yuzden pek bir lafim olmaz hani evde giyer anca, onu da giysin istedigi gibi giysin tabi, esine guzel sik cekici gorunmeyecek de kime gorunecek, benim de hosuma gider tabi, giysin bari o hevesini evde gidersin. Hem bas basayken daha bi guzel olur boyle ayri bi buyusu olur bence
Soran+1 yılBen de baş başayken ne istersin diye sormuştum teşekkür ederim samimiyetin için
Cevap sahibi+1 yılEstagfurullah. Neden sordun bunlari, merak ettim sakincasi yoksa
Soran+1 yılMeraktan sordum, evleneceğim insan dindar olır büyük ihtimalle ne ister ne bekler merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılSeninki keden dindar olur. Sen oyle misin.
Bunlar istekten daha cok onun yapabilecegi seyler, hani disarda giyemedigi icin kendisini kisitli hissetmesin evdeyken bile, disarda yapamadigini/giymedigini vs vs evde seve seve giysin hem tayt gibi guzel bir goruntusu olan bir seyi insan esinde gormeyi ister, hani o istemese bile esi diyebilir neden giymiyon evde, giy rahat et falan
Soran+1 yılEvet ben de diniöi yaşamaya çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılNe guzel. Hosuma gidiyor boyle insanlar gorunce. Inshallah istedigin, daha dogrusu istedigimiz gibi birileri cikar karsimiza. Bence hak ediyoruz, bizim gibilerinin tam tersi olan esi olmasi ne bilim yazik ya...
Soran+1 yılAllah korusub inşallah bizim gibiler çıkar karşımıza
Cevap sahibi+1 yılamin inshallah. Var mi baska sormak merak ettigin bir sey..
Soran+1 yılYok şu anda olursa yazarım çok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılEstagfurullah. Iyi madem olursa yazarsin tabi, ben iyi geceler dileyim o zaman...
Soran+1 yılHayırlı geceler sana da
Cevap sahibi+1 yılAllah razi olsun sagol😇
Cevap sahibi+1 yılTesekkur ederim🙏😇
Soran+1 yılBen teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
+1 yılHer ne kadar dindar olsa sa bazen bastırılöıa duygular on plana cıkabilir. Yani hiç beklemmeyen istekler fanteziler olabilir. Bu kişiden kişiye değişir. Onun dısında istenilecek seyler bellidir tem uyumu zart zurt.
00 YorumlaBu kişisel bir soru, herkeste farklı cevabı vardır kanka
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de birileri vardır mutlaka diye sormuştum
+1 yılUsulünce, mesela arkadan (anal) yapmak yok, oral mümkünse yok, gerisi normal.
04 Yorumla
Soran+1 yılSiz dindar mısınız
- +1 yıl
Biraz anlarım
Soran+1 yılNeyden
- +1 yıl
İşte sordunuz ya, dindar değilim ama biraz bilgim var
Normal erkeklere göre ne gibi bir farkları olabilir ki? aynıdır muhtemelen 😀
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmediğim için sordum
Genellikle böyle kişiler daha ateşli olsun isterler
04 Yorumla
Soran+1 yılcidden mi
Soran+1 yıldaha iyi
+1 yılYatakta onları doyursan yeter , gözü dışarda olmaz ama içerde de doymak ister
01 Yorumla
Soran+1 yılOrasını hallederiz ya yete rki göz dışarda olmasın
+1 yılBekaret olur, swinger kabul etmez, anal istemez onun dışında bir farkı olmaz herkes sevişiyor bu ideoliji değil yani.
01 Yorumla
Soran+1 yılyok yine de farklı beklentiler olabilir sormak şstedim
Gizli Üye(18-24)+1 yılMuhtemelen tek seks hayatı çocuk için falan olur ama belli de olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArtık şunu anlatın dindarlık demek cinsel tabu demek değildir. Dindarlık demek evlendiğinde cinsel ilişkiye açık olmaktır...
01 Yorumla
Soran+1 yılben cinselliğe kapalı olsun yazmadım zaten nasıl birini ister diye sordum doğru okuyun...
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Yoktur öyle insanlar daha farklı şeyler düşünür
01 Yorumla
Soran+1 yılNe açıdan
+1 yılonlarda aynu sekılde beklerler elbette
02 Yorumla
Soran+1 yılher erkek gibi cinselliğe düşkün yani
- +1 yıl
tabiji daha fazla bile olabilir içlerinde yasdıkalrı için bazı şeyleri
Herkesin isteği farlklı olur
00 Yorumla
+1 yılBu işin dindarlıkla ne ilgisi var la.
01 Yorumla
Soran+1 yılfarklı beklenyileri olabilir bilmediğim için soruyorım
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSadece ihtiyaç gidermek için yaparlar
00 Yorumla Onlar daha sıkıntılı kanka. Ben sana diyim..😊
012 Yorumla
Soran+1 yılNe açıdan
Soran+1 yılBunun nesi sıkıntı
Soran+1 yılNe açıdan söyle bilelim
Soran+1 yılHiç yapmamış normal
Soran+1 yılOlabilir ben de aynıyım
Soran+1 yılYardımlık bi durum yok yani zamanla hallolur her şey😭
Dindar değilim
00 Yorumla
+1 yılİçine bastırdığı duyguları bir anda çıkartabilir
00 Yorumlaher şey
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeklenti olmaz bence
01 Yorumla
Soran+1 yılneden
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılÜremek
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar