Arkadaş grubumuzla mekana çıkıyoruz eğleniyoruz ve her seferinde onunla sevişiyoruz ve sonrası için ne o adım atıyor ne ben atıyorum. Asla karşılıklı birbirimizin peşinden koşuyormuş ilişki istiyormuşuz imajı vermiyoruz. Ama için içimi yiyor beni istesin diye. Sizce nasıl çözülür bu durum?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
f*ck tarzi bir ilişki mi istiyor onu ogrenmen anlaman lazim ve kendi duygularını acikca ona ifade etmen gerekir inceldigi yerden kopsun diyerek ya da boyle devam etmelisin sesini cikarmadan memnunsan bu durumdan
hımm ne istediğimi bilmeliyim evet
Yuzde yuz oyle once sen sakin kafaya kendinle konuşup kararini vermelisin
Daha ne sevisiyorsunuzya bak keyfine işte kapriste yok
Ama ben sadece onunla sevişiyorum o?
Sevişirken ilimizde zevk alıyorsunuz işte ne güzel ama sen dahami ilerimi gitmek istiyorsun
Bunun cevabını bilmiyorum ama bir şey yokmuş gibi olması rahatsız etmeye başladı beni
bir şey olmamış gibi daha iyi sakız gibi yapışmıyor ve birbirinizi isteyip tadmin etmek kadar guzel ne varki sevişirken seni nasıl arzuladığı nı biliyorsun ve bikaç sefere yetinmiyordur
Evet bu harikaydı ama şimdi başkalarıyla da aynı şeyleri yaşadığını düşünmek beni rahatsız etti. Tamam böyle yaşayalım ama sadece benimle istiyorum
O seni kisitlamiyor ve sen kisitlamak istiyorsun bencillik etme bence aksine daha ateşli ve sınırları as bütünüyle kendini teslim et oral hatta anal ağırlıklı kendini teslim et hep aklı sende kalsın seni istesin
Hep aklının bende kaldığına eminim çünkü her seferinde dönüp dolaşıp bana geliyor. Ama bana doğru gelmiyor her kızı arzulaması içim kötü hissediyor başkasıyla onu duyduğumda
Diğerleri evet heves senden aldığı zevki başkası ona veremiyor hepsini unutturmak elinde bidakine seni istediğide üzerindeyken anala sok tek bana gel beni iste nasıl begendinmi derken zorlanıyor gibi inle tek senle de ona çıkarma ak arkama de kopar oda her erkek gibi başkasını gözü görmez
Her defasında nasıl fırsat buluyorsunuz sevişmek icin
Sarhoşlukla otomatik yakınlaşıyoruz sonrası ev zaten
Sadece sevişme oluyor devem yok öyle mi 😳😳
evet
Ondan sonra nasıl uzaklaşıyorsunuz ben olsam bırakmam devaminj getiririm
Beraber uyuyoruz sonra gitmeden önce sarılıyoruz ve birimiz çıkıyor evden her şey bitiyor
Beraber uyuyorsunuz ama ilerisi olmuyor nasıl olmuyor ne oluyor üstünde elbise senin
Bir şey sizi durduruyor ama ne?
Ego
O işlerde ego oluyor mu?
o işlerde ego nasıl olsun
Çözülmez. Fckbboddy olmuşsun
o zaman alırım bi hayirli olsun
Yatakta da iyiyse hayırlı olsun bebiş
bence ben daha iyiyim o şanslı
Sadece git gel yapıyorsa o şanslı. Farkli şeylerde varsa sen şanslısın
İkinizde f*ck ilişkisi istiyorsunuz galiba
İçmeden sevişin birde
Sevişiriz sıkıntı yok sıkıntı sonrasında
Sanki o halinden memnun gibi o zaman
Bilmiyorum ikimizde bir şey yapmıyoruz. Ben hayır ilişki istemiyorum kafasındayım o da hayır asıl ben istemiyorum tarzı bir mücadele var ama açık açık söylenen bir şey değil
Söylemeye gerekte yok büyüsü bozulur
seni istiyor ki sevişiyor
Sadece sevişmelik istiyor gibi gözüküyor
ama sen sevgili olmak istiyorsun galiba
Aslında ne istediğimden emin değilim. Sevgililik sorumluluğunu istemiyorum ama onun başkasıyla sevişmesini de istemiyorum kafam karışıkk
o zaman ilk önce ne istediğine karar ver ona göre yürü derim yoksa daha emin olmadan bir şey yaparsan işler yanlış gider
Birinin adam akıllı konuşmasıyla çözülür
O kişi ben olmak istemiyorum
O da olmak istemiyor belli ki
Belki de sadece sevişip geçmek istediği biriyim o yüzdendir
Tabiki olabilir
Müşteri mi grupta mı
Ne diyorsun ya
Sahne aldığın yerdeki müşterilerden biri mi yoksa müzik grubunuzdan biri mi bahsettiğin kişi
Bir gün baş başa çıkın ve sevişmeyin
Sanmıyorum çözüleceğini
Onda duygu var mı
Ben var olduğunu hissediyorum ispatım yok ama his
İşte sevişmeden sana değer veriyor mu ona bakıcaz
Nerden anlarım ki çıksam da
Sonunda sevişme olmadan vakit geçiriyor sa ordan
hımmm mantıklı teşekkürler