Dindar, ilişki yaşamamış bir genç kız olarak fazla istekliyim. Evlenmeden ilişki düşünmüyorum. Çeşitli fantezi isteklerimi karşı tarafa söylemeli miyim? Sonuçta evlilikte cinsellik çok önemli ve bir ömür geçiriyoruz. Kimin neyi sevdiğini sevmediğini bilmek önemli diye düşünüyorum ama bir yandan da hiç bunları soracak şekilde birisi değilim. Karşı taraf absürt karşılar mı? En azından nişanlılık döneminde söylenebilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılsöylenebilir elbette ama benim dha çok hoşuma giden kendim keşfederek onun zevk aldığı daha çok hoşuna giden şekilde hareket etmek, sevişirken veya ilişkide onun hoşuna gidecek şekilde ona davranmak daha fazla zevk veriyor bana, onu keşfetmek daha bir tatlı haz veriyor, ruh hali çok değişken olduğu için her ilişkide farklı şeylerden hoşlanabilir kız da erkekte, bu sebeple ben ön sevişmeye başlayınca kontrolü hatuna bırakmayı severim onun neler yaptığına nasıl yaptığına bakarım ona göre devam ederim, ilişkide de aynı, hep aynı stilde rutine bağlayıp gitmek sıkıcı oluyor genelde, karşımdakinin kurduğu bir fantazisini söylemesi hoşuma gider açıkçası ama uygulayarak göstermesi daha çok hoşuma gider. ilişki sadece içine sok git gel git gel boşaldan ibaret bişey değiş, ruhun da vücut kadar tatmin olmaya ihtiyacı vardır, ruhuna dokunabilmek, hoşlandığı şekilde yapabilmek bir hatunun tam anlamamıyla orgazm yaşaması demektir, aksi durumda her şey eksik kalır, zevksiz isteksiz ilişkiler başlar...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİstekli olmanı anlayabilirim fakat diğer şeylerin fantazin olup olmadığını yaşamadan bilemezsin. Bunu önceden açıklayıp kendine bi tuhaf baktırmak yerine evlendiğin kişiye bugün ilişkide şöyle yapsak mı şu olsa daha hoşuma gider falan gibi cümlelerle anlamasını sağlaman daha mantıklı. Hem sende gerçekten fantazin mi değil mi anlarsın.
020 Yorumla
Soran+1 yıl👍👍
Reis kız gibi çok güzelsin maşallahh tü tü tü- +1 yıl
Ya teşekkür ederimde 😅 soru ve cevaplada ilgili bişey deseydin keşke 😄😄
Soran+1 yılDedim yaa 👍👍 emojisini koydum. Ama fantezi fantazidir. Yaşamadan bile yıllardır istediğin, merak ettiğin şeyi denemek istersin
- +1 yıl
Hmm o zamam bol şans diyelim 😄
Soran+1 yılSevgili site sakini kadın kişileri
Bu nasil bir duvar arkan plan yazısıdır 😂😂😂
Nerelisin bebek yüzlüsün ya maşallah nazar değmesin- +1 yıl
😄😄😄 duvar yazım evet. Nereli olsam iyi olurdu mesela 😁
Soran+1 yılBilmem ben nerenin erkekleri bu kadar kiz guzelligine sahip diye merak ettim 🙂🙂
- +1 yıl
Memleketle çok ilgili değil bence bu 😄 Doğum yerim Elbistan mesela.
Soran+1 yılYaaa hiç kahramanmaraş tipi yok Doğulu demem hiç.
Genlerle alakalı evet memleket işin farklı boyutu 😂🙂 genlerin güzelmiş o zaman 🙂- +1 yıl
Coğrafyan pek iyi değil sanırım Kahramanmaraş Akdeniz bölgesinde 😅, ama eve memleketle ilgili bişey değil genlerle ilgili tabi yaratan nasıl yarattıysa o en büyük etken 😊
Soran+1 yılAkdeniz miii 😳 evet coğrafyanın iyi degildir valla ama Türkiyemin illerinin bölgesini bile bilmiyormuşum çok vahim bir durum 😂
Ben sana Egeli derdim- +1 yıl
Bak ordan kurtardın İzmir de büyüdüm 😄
Soran+1 yılTamam işte 😂😂
- +1 yıl
Ya bırak 😂
Soran+1 yılNeyi 😂😂
Soran+1 yılAllah sahibine bağışlasın. Ailenin genlerine sağlık. 😂😂😂 Ve hiç 32 göstermiyorsun
- +1 yıl
Amin amin inşallah bakalım nasip kısmet 😂😂😂 çok teşekkür ederimm 😁😁
Soran+1 yılNe demek, iyi geceler 😊🌸
- +1 yıl
Sanadaa 😄
Soran+1 yılTeşekkürlerr
Gizli Üye(36-45)+1 yılDindar olmakla istekli olmak tezat şeyler değil. Vardır bir hayalin ve bu hayali yaşamak için evliliği bekliyorsun. Evlendiğinde de yaşayamazsan içinde patlar (misal ben) o yüzden en geç nişanlılıkta konuşmanız lazım. Konuyu erkek açar zaten. Açmıyorsa senin kadar libidosu yoktur. Seni yatakta üzeceğini oradan anlayabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılDindarlığı niye soylesim çünkü toplumda dindarsan şu şu isteğin olamaz yapamazsın gibi kalıplar düşünceler olabiliyor
Cevap sahibi+1 yılevet en saçma kalıplar. cinsel dürtü herkesin içinde var. ve işin en güzeli de kapılar kapanınca kocanla tüm cinsel isteğini özgürce yaşayabilmek, kalıpların dışına çıkarak...
+1 yılHer ne kadar dindar kişilerin bunları konsumaktan ve dusunmekten daha uzak oldukları düşünülse de, onlarda arzulara ve fantazilere sahiptir, dindar yda tesettürlü olmak cinsellik istemediği ya da düşünmediği anlamına gelmez gelmemeli. Evleneceğin kişi ile belli bir mesafe kat ettikten sonra konuşman en doğrusu
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
38Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de senin gibi sayılırım ama sanırım dayanamayacam zaten aday da yok. Yüzeysel sevişecem ilişkiye girmeden şu tarz mesela 🙈😅
0123 Yorumla
Soran+1 yılYapma etmee
Soran+1 yılKiminle yapacaksın partnerin yoksa? Esk*ort mu
Soran+1 yılYapma yapma, kafanı dağıt
Cevap sahibi+1 yılHayır tabi ki, ilişkiye girmek istemeyen ama bir şeylerde yaşamak isteyen biriyle
Cevap sahibi+1 yılDağıt diyorsunda hormonlara karşı gelemiyorum 😅 içgüdü bu sen de biliyorsun
Soran+1 yılNereden bulacaksın öyle
Hem de onun devamı gelir zaten
Cevap sahibi+1 yılHayır devamı gelmez
Cevap sahibi+1 yılİki taraf ne istiyorsa o olur
Soran+1 yılBi anda iki taraf da isteyebilir, nereden biliyorsun
Cevap sahibi+1 yılİyide bunu istesem zaten yapardım, herkes yapabilir tutan yok ki
Soran+1 yılRamazan ramazan attığın gif... bi de vapurda izledim kimse görmemiştir inşallah 😂
Cevap sahibi+1 yılAhshshhs özür dilerim
Soran+1 yılŞu an neden yapmıyorsun? O durumu yaptığın zaman devamının gelmeyeceği ne malum
Cevap sahibi+1 yılSonuç olarak finalde rahatlıyorsun neden devamı gelsin ki mamtığındayım
Soran+1 yılYapmam diyenler senin gibi oluyor sonra yapıyor örnek ben olacaktım: )) Bende az kalsın yapacaktım biriyle. Ama iyi ki yapmamışım. Ahireti heba etmeye değmez. Sonra bir ömür boyu onun pişmanlığını yaşayacağım
Soran+1 yılFinale ulaşmış olmuyorsun ki. Tam olarak o yetmeyecek belirli bir noktadan sonra.
Cevap sahibi+1 yılAnladım, düşünecem bunu 😅
Soran+1 yılNeyi düşüneceksin
Soran+1 yılKac yaşındasın 25+ sın herhalde. Evlilik düşünmüyor musun
Cevap sahibi+1 yıl26 da bilmiyorum ya duruma göre hayat ne çıkarır
Soran+1 yılBu yaşına kadar neden yapmadın
Cevap sahibi+1 yılDini diyebiliriz etik diyebiliriz doğru bulmadım yani
Soran+1 yılBu yapacağın uygun değil o dediğin şeylere özellikle dini neden
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum canım farkındayım da işte 😂
Soran+1 yılYapma hiç ya sabret dayan 🙂
Soran+1 yılBi hobi edin onunla ilgilen iş harici evdeki vakitlerinde
Cevap sahibi+1 yılNeyse beni boş ver ya 😂 sen ilerde eş adayına ne söyleceksin onu merak ettim 😂 yani illa söylemek zorundasın belli ki, peki nedir bu. İsteklerin, arzuların vs herhalde
Soran+1 yılSöylemeyeceğim muhtemelen
Cevap sahibi+1 yılNeyi
Cevap sahibi+1 yılBence söyle yani sonra pişmanlık vs olacaksa, gerçi bana bile diyemedin daha ne diyeceğini 😅
Soran+1 yılAhhahahhaha 😂😂 yok öyle sıradışı şeyler değil aslında. Normal bir insanın isteyeceği şeyler. Ama dindar biri isteyince biraz tuhaf olabiliyor kimi insanın gözünde.
Cevap sahibi+1 yılHmm anladım 😂 e tamam evlenince de isteyebilirsin bunda ne sorun var ki
Cevap sahibi+1 yılDindar birininde arzuları var kapalı biri açık biri ne farkeder, duygular herkeste var farklı farklı
Soran+1 yılEvlenince söylemek biraz geç oluyor sanki 😂😂 neyse hayırlısı ne çıkarsa bahtımıza attık
Ama kabul edilmeyecek şeyler değil bence
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden söyleyince "hayır bu olmaz" demeyecek nasıl olsa o açıdan dedim.
Soran+1 yılAaa öyle derler mi
Cevap sahibi+1 yılNormal şeyler dersen demezler ama garip şeylere diyebiliriz tabi ahhshshs
Soran+1 yılAhahahha asıl ben garip şeylere maruz kalıyormuşum 😂😂
Soran+1 yılErkekler daha çılgın
Cevap sahibi+1 yılOrası öyle ama bazı kadınlar da çok çılgın. Mesela bugün gördüm, ilişki yaşarken dayak yemek istiyormuş. Troll falan değildi bence
Soran+1 yılDayak derken nasil bir dayak tam olarak
Cevap sahibi+1 yılBoğaz sıkmalı tokatlamalı 😂 bazı kadınlar bundan hoşlanıyor mesela
Soran+1 yılAhahhaha ben 😂😂😂
Soran+1 yılTokatlamayı yüzde istemem ama diğer yerlere
Cevap sahibi+1 yılBelki o soru sana aittir 😂 iyide sen nomal isteklerim var demiştin bu neye göre normal kime göre normal ahshahhs
Soran+1 yılYok onu ben sormadim
Cevap sahibi+1 yılHee o farklı canım 😂 diğerlerin bahsettiği bildiğin işkence gibi şiddet
Cevap sahibi+1 yılSeninki normal
Soran+1 yılNormal değil mi yaa
Her zaman olacak degil tabi ki ama pek sıradışı sayılmaz
Seks sert olmalı bence tabi çok sert de her zaman olmaz ama yine de arada bi olmali
Cevap sahibi+1 yılSertlikten hoşlanan çok kişi var gibi görünüyor
Soran+1 yılDoğrudur bilemeyeceğim
Cevap sahibi+1 yılYani burada denk geldiğim sorularda öyleydi 😂
Soran+1 yılBurada kız olup erkek olan bir sürü var
Soran+1 yılYani pembe gözüküp aslında erkek olan. Veya kendini bambaşka tanıtan tam tersi düşüncelerini söyleyen
Soran+1 yılBuradaki kimseye inanmıyorum. Hepsi trol gibi zaten. Ve kimse de dürüst değil
Cevap sahibi+1 yılTabi haklısın orası öyle 😂 kanka sertçi çıktı iyi mi 😅😅
Cevap sahibi+1 yılBen ayırabiliyorum sanki ya trolle gerçeği ama bakalım
Soran+1 yılBen valla çok safım ayiramıyorum ama artık soyle bi karsr aldım kimseye guvenmeme kararı ve konuşmama
Soran+1 yılHer erkek sert seks yapabilir mi işte o da var becerebilir mi yani
Cevap sahibi+1 yılEn garantisi bu tabi. Mesela yorumlarda görüyorum, soran pembeli yorum yapan pembeli ama yorum yapan sürekli özele geçmek istiyor 😂 biliyorum ki bu bir erkek, konuşmasından belli ediyor
Cevap sahibi+1 yılHer erkek yapamaz tabi misal ben ahdhhahs yani yapmadığım için bilmiyorum ama birinin canını acıtmak istemem
Soran+1 yılAyy evet o durumu yaşadım. Pembe olunca insan kız zannediyor direkt. Özele gel anlat veya ben anlatayım diyince diyorum herhalde yardımlaşma için. Ama anladim artık
Soran+1 yılEvet reis sen yapamazsın kendini görmen güzel bir şey 😂😂
Cevap sahibi+1 yılSen benden o izlenimi nasıl çıkardın peki 😂
Soran+1 yılTecrüben yok hiç oradan çıkardım
Soran+1 yılAma zamanla olacak şeyler tabi ki. Bir de yapı meselesi. Kiki tamamen yumuşak sever. Kimisi sert. Kimisi karışık
Cevap sahibi+1 yılHee o zaman bu mantıkla senin tecrübeli alman lazım 😂 Ayrıca bu belli olmaz, kendimş tanımıyorum o an yani bilmediğim için bir şey diyemiyorum. Ama tecrübe tecrübesiz olayı değil bence bu
Soran+1 yılYa tabii ki ama tecrübesiz biri ilk ilişkisini sert yapamaz ki. Alışa alışa sert olur. Ben ilk birkac ay sert olacağını düşünmüyorum. Zamanla olur. Veya tam tersi bir kadın ilk sekste dayanamaz ama sofralarında alışır gibi bilmiyorum anlatabildim mi
Cevap sahibi+1 yılEvet iyi anlattın, mantıklı 😂
Soran+1 yılBilmiyorum belki de uydurdum şu an 😂😂 pek inanma yine de kskxjw
Cevap sahibi+1 yılYok yok mantıklı 😂 ama şu da mantıklı, belki evlendiğinde ilişkin olduğunda sen de sert sevmeyebilirsin. Belki acı çekeceksin, belki hoşuna gitmeyecek gibi durumlar da olabilir.
Soran+1 yılBurada hiç ilişki yaşamayan yok neredeyse herkes yaşamış. Ya anal ya oral bir şeyler. İlk gördüğümde çok sasiriyordum ama alıştım artık
Soran+1 yılBen acı severim bundan eminim 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılAynen ben de şaşırdım 😂
Cevap sahibi+1 yılSenin izlediğin tarzlar az çok belli oldu o zaman ahshahhdhs
Soran+1 yılHhahahha şu içiyordum boğazımda kalacakti az daha 😂😂😂
Soran+1 yılSen kendi izlediklerine bak reis skxkked
Cevap sahibi+1 yılHshdhshdjsh bazen insan izlemeyi seviyor ama uygulamayı sevmiyor. Veya izlemediği bir şeyi uygulayabiliyor. Tabi varsayım yapıyorum 😂
Soran+1 yılİzlemekle alakalı değil bence genel olarak severim acı sekste de sevecegimi düşünüyorum 😀😀
Yoksa çok izlemiyordum ama bu sene biraz abarttım. Allah im sen affet
İzlememek gerek aslında hem dinen hem bilimsel olarak hiç uygun değil
Cevap sahibi+1 yılAcılı ketçap beğenmeye benziyorsa biz de seviyoruz ahshshhs haklısın yanlış şeyler aslında
Cevap sahibi+1 yılAcılı adanaa
Soran+1 yılAcılı ketçap ne yaa 😀😀 o anlamda dememiştim ama olsun 😂😂
Cevap sahibi+1 yılGenel olacak acı sevmek dediğin ne olabilir ki kanka, ye yiyecek ya şarkı 😂 kendini dövdürmüyorsan eğer ahshha
Soran+1 yılYok ben kendimi dovduruyorum hatta özel dovucum var skkxkwjd tövbe tövbe yaa
Cevap sahibi+1 yılYok yani öyle bir dedin ki "ben genel olarak acı seviyorum" 😂
Soran+1 yıl😂😂😂😂
Senin meslek ne merak ettim
Cevap sahibi+1 yılİşletme müdürüyüm otel
Soran+1 yılVayy hangi il
Cevap sahibi+1 yılVay değil ya büyük bir otel değil, Konya
Soran+1 yılBabadan kalma mi sen mi kurdun
Cevap sahibi+1 yılKonu sertlikten mesleğe nasıl geçti 😂 boksörüm deseydim sen şok ahdhhahdhahdgs
Soran+1 yılAhahahhaha ben konudan konuya atlarım hep 😂
Cevap sahibi+1 yılŞöyle söyleyeyim, bu otelde temizlik de yaptım kahvaltı da verdim resepsiyona da baktım en son buraya çıktık işte 😂 işletmenin müdürüyüm işleten değilim ama işletiyorum aslında ahdhshhs
Soran+1 yılYaaa öyle cikilabiliniyor demek ki
Genelde günümüzde hep üst kısımlara adamı olan giriyor. Sizin gibi olan insan sayısı çok çok az
Soran+1 yılAman burada dikkat et kimseye söyleme bilgilerini işinden olursun belki. kimseye guvenme burada sakın kız erkek farketmez
Cevap sahibi+1 yılO mevzu farklı gelişti aslında, ben resepsiyondaydım ve bazı olaylara şahit oluyordum. Müdürümüz ve muhasebe özetle para cepliyorlardı usulsüzler yapıyorlardı. Bana da gıcık tavırları vardı müdürün, bir gün sinirlendim ve hepsini kanıtladım işletmeye bildirdim. Müdüre de sövdüm saydım istifamı verdim ahshdhhshs 1 ay sonra beni aradılar otele gel diye, ben de düşündüm ki tazminat vs verecekler 😂 sonra müdür oldum
Soran+1 yılAhahhahahah bu nasıl bir rütbe yükselme meselesi yaa 😂😂😂😂
Soran+1 yılAma müdürün değil mi zaten otel. Kanitladn bile adamın zaten. Iscilere maaşını zamanında tam eksiksiz veriyorsa sıkıntı yok aslında
Otel adamın zaten.
İşletmeci bilince ne oluyot
Cevap sahibi+1 yılMüdür elalem oluyor kanka sen hâlâ kavramları çözemedin. Bir otel sahibi var, bir de oteli işleten adamlar var. Otel sahibi işletmeciye kiralar oteli mesela anladın mı. İşletme sahibi de elemanlarını alır işte aşçı müdür temizlik görevlisi gibi
Soran+1 yılBen işletme işlerinden hiç anlamam mudur işletmeci, sahip, işçi vsvsvs bunlardan hiç anlamam 0 yani
Soran+1 yılMudur simdi kaçıncı seviyede oluyor bak hala anlamamışım
Cevap sahibi+1 yılAnlattıklarımı anladıysan artık sen de biliyorsun. 😂
Cevap sahibi+1 yılŞu an otelde 1 numara benim. Otelin sahibi var, bir de beni işe alan işletme sahibi var. Ya boş bir dükkan düşün, dükkanın sahibi birisine kiralıyor dükkanı. Kiralık alan kişi de buraya işçileri dolduruyor biz çalışıyoruz işte para kazanıyorlar 😂
Soran+1 yılŞu an otelde 1 numara benim 😂😂😂
Soran+1 yıl1 gece ne kadar
Soran+1 yılHee otelin sahibi ile işletme sahibi farklı. Ben bilmiyordum bunu 😳
Cevap sahibi+1 yıl350 tek kişi
Cevap sahibi+1 yılAynı olduğuda olur aslında ama uğraşmaz kolay kolay kimse
Soran+1 yılNikahsız gelenler oluyor mu sevgili veya es*ort ile gelen
Soran+1 yılBazı oteller almıyormuş öyle var mi almayan
Soran+1 yılBence artık oyle oteller kalmadı hepsi alıyordur
Cevap sahibi+1 yılŞimdi orada şunu baz alıyoruz. Şehir dışından gelen bir çiftse alıyoruz, ama yerlilerse tamamen dış görünüşe bakıyoruz tiplere bakıyoruz 😂 önyargılayıcı ama maalesef öyle. Resepsiyondaki arkadaşlar duruma göre yüksek fiyat da çeker, boş oda da yok der, evli misiniz diye de sorar. Aslında evlilik sormak yasal değil
Soran+1 yılTipinden ne anlıyorsunuz bakarak 😂😂 nasıl tipleri alıp/ almama durumunuz var
Soran+1 yılEğer kişinin giyimi vs ortalama üstüyse fiyati yukarı mı söylüyorsunuz
Soran+1 yılOteller hep boş odamız yok der skxkks bu sözü biliyorum halbuki her zaman mutlaka boş oda vardır
Cevap sahibi+1 yılYa işte kadın escrt mu falan gibisinden bakıyorlar. Ya para yüksek söylenir ya boş oda yok denir. 😂
Cevap sahibi+1 yılİnsan sarrafı oluyorsunuz zaten orada
Soran+1 yıl😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılOteller buna çok dikkat eder, çünkü adı çıkar otelin ve o işi yapanları oteli olur birbirine yayarlar sadece onlar gelir normal müşteri kaçar.
Soran+1 yılE yani normal olarak gelen insanlar veya ailelerin güveni kalmaz
Cevap sahibi+1 yılApart işi neden böyle patlama yaptı sanıyorsun. 😂 Şu an fazla evi olanlar günlük saatlik daire kiralıyor.
Soran+1 yılOo bu mevzuları biliyorsun araştırdın herhalde 😂🤣😉
Cidden apartlara çok giden var mi öyle günlük kiralık
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 işimiz gereği ilan veriyoruz oralarda görüyoruz, talep çok
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin erkek versiyonunum.. Bence evlenince hepsi yaşanır zaten, o yüzden söylemen pek de gerekmez.. Ama istersen söylersin konuşursun bu konuları nişanlılıkta, evliliğe kısa süre kala.. Yani olmaması gereken, hoş olmayan şeyler hariç kabul görmeyecek hiçbir fantezi yoktur..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bu konular oncesinde konusulmazsa evlenince de gecmiş olsun artk ne cıkarsa bahtına... isteklerin veya fantezilerin cok mu aşırı da?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır çok aşırı değil öyle ama sonuçta insanların toplumun gözünde dindar insanların belirli bir kalıbı var
- +1 yıl
yani evet ama bu içinde olan birşeyi içinde saklamak sana da karşıdakine de zarar değil mi
Bir şekilde konu oraya gelir ve fikirlerini öğrenirsin ona göre hareket edersin. Herhalde uçuk kaçık şeyler değildir ahfjhshdhs korkma bence problem olmaz
00 Yorumlamastürbasyon vs yapmıyor musun istegini azaltmak için
00 Yorumla
+1 yılNişanlı iken söyle tabi. Peki fantazilerin ne kadar uçuk paylaşır mısın merak ettim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılönemi evet ama karşndaki kişii tartan gerek olayı yanış alayıp ayrılabiir
00 Yorumla
+1 yılBence hiç karıştırma isteklerine cevap bulamazsan geri dönüş olacak mı ki
02 Yorumla
Soran+1 yılEe demezsem peki
- +1 yıl
Neler istiyorsun ki evlenince dersin
Zaten seninki tamamen kumar ne çıkacağını bilemezsin
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence en kötü nişanlılık döneminde konuşulmalı. Yatakta mutluluk yoksa yürümez evlilik
00 Yorumla
+1 yılSonra hayalkırıklığı yaşamamak için kesinlikle konuşmalısın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılsöylemez de hayal kırıklığı yaşarsan ömür işkenceye dönebilir
00 Yorumla dindarlıkla alakası yok bu işin sor hayat geçmez ben pişmanım sen sor
00 Yorumla
+1 yılSöyle tabi nişanlısın çünkü bunu söylemek ayıp değil ve günahda değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılNişanlılık döneminde olabilir. İster istemez o konu açılır illaki.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence söylenmeli kesinlikle. İstekler ve yaşananlardan ötürü evlilik arefesinde ayrılık yaşamış biri olarak söylüyorum bunu
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBunun ayıbı olmaz evliliğin temelini oluşturan doğal bişey. Evlenip iki ay sonra anlaşmazlıklar olmasındansa başından konuşmak en doğrusu
Soran+1 yılNasil yani cinsellik yüzünden mi ayrıldınız
Cevap sahibi+1 yılEvet… tek sebep oydu ve ayrılığı seçti… geri kalan her konuda anlaştığımız halde hiç tartışmışlığımız bile yokken
Cevap sahibi+1 yılO yüzden diyorum kesinlikle konuşulmalı diye
Soran+1 yılNasil bir anlaşmazlık oldu
Cevap sahibi+1 yılDoğrusu anlatabilirim ama burada yazamayacağım şeyler. Banlanabilirim yorumda yazınca
Cevap sahibi+1 yılDilerseniz anlatabilirim sonra istersen engellersin
Soran+1 yılArada *** koyarsan bamlanmazsınız
Cevap sahibi+1 yılBağlandım koyduğum halde
Cevap sahibi+1 yılBanlandım*
Cevap sahibi+1 yılYaşanan şeyler olduğundan dolayı
Cevap sahibi+1 yılUmarım aynı şeyleri yaşamazsın 🙏
Tabiki konus. Konusmassan ve hayal ettigin çıkmazda evliligin işkenceye döner
00 YorumlaBöyle bir kişiliğin varsa evleninceye kadar kimseye bu isteklerinden söz etme sevgili sözlü nişanlın dahi olsa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de aynı şeyi evleneceğim kadına söylemeli miyim diye düşünüp duruyorum benim de fantezi ve isteklerim biraz aşırı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarsilikli istemek yeter cok soze gerek yok. Isteniyorsan zaten ne istersen yaparsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSöylenmeli bencede bende ciddi anlamda evlilik dusunuyirum yasim26 ve evlenince yaşanmalı bencede ve artık zamanı gelid istekli oluyor insna bu yaşlarda ama ciddi düşünen yok maalesef siz ciddi evlilik düşünüyormusunuz
00 Yorumla
+1 yılNe tür fantazilerinin olduğu önemli yanlış anlaya bilir
00 Yorumla
+1 yılAynı korkularım var ya isteksiz biri olursa diye🙄🙄
00 YorumlaEvlenmeden böyle bir şeye kalkışma deva mı gelir pişman olursun...
00 Yorumla
+1 yıliyi evlenince rahat edersin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet 🙂
Mutlaka söylenmeli yoksa sorun çıkar.
00 Yorumla
+1 yılIstedin zaman soyle onemli bir konu bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Ne gibi fantezi mesela
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılNisanlimisin? Ne gibi fanteziler bunlar kank?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılbence kocana özel olan hersey normal
00 Yorumla ❤️ umarım her şey güzel olur
00 Yorumla
+1 yılİstersen pratik yapalım, bana anlat
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNeleri kapsıyor bu fanteziler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanal zevk yaşadın mı?
00 YorumlaFanteziler cok mu uçuk
00 Yorumla
+1 yılAslında bu sorunu aşmanın gayey kolay yolu var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuşmalsınız bu konuları
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende senin gibiyim bu konuda bence açık olmalıyız
00 YorumlaDşndarttt
00 YorumlaAçıkça söyle
00 Yorumla
+1 yılNormal
00 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Dindar, ilişki yaşamamış bir genç kız olarak fazla istekliyim. Açıklama soru detayında?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler