bence bilse çok üzülür içerlerdi ben yetemiyor muyum kocama neyim eksik diye. Size benden kardeş tavsiyesi sorunlarınız varsa beraber aşmaya çalışın böyle arkasından video izlemeyin
dediğim gibi aldatma için illa birlikte olmanıza gerek yok baska kadınlarla konusuyorsunuz baska kadınları çıplak izliyorsunuz ama aldatmak olmuyor öyle mi
@meeervv ben öyle düşünmedim 😞 dediğim gibi film izliyorum ama eşim ordaki kadınlar gibi olmuyor ordakiler farklı davranıyorlar o yüzden daha istekli ve şey işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Fantezi giyim ürünleri alabilirsin ama hemen en en en cesurunu alma. Nispeten daha kapalı bir şey al. Ben satıyorum fantezi giyim.
Mesela nasıl bişey dostum utangaç biraz
Yani saten bir gecelikle başlayabilirsin. Hem çok cüretkar değil hem estetik çekici.
Link verme şansın var mı
Güzel dantelli gecelikler ve kostümler var
Link verebilir misin
b2b.pinartekstil.com.tr/nbb-kadin-fantezi-gecelik-takim-hafif-destekli
www.arsele.com/merry-see-fantazi-liseli-kiz-kostumu-corap-hediyeli-ms8672-2004
Kapalı tamamda kocadan utanmak ney
Ya benden utanmıyor tabi ama ne bileyim pek giymedi öyle şeyler bende özeniyorum videolardaki kadınlara
O zaman konus al öyle kıyafetler
Almak istiyorum zaten eşimde giysin istiyorum
evliyken video mu izliyorsun
@meeervv ya şey bazen bakıyorum 😞
Konuş öyle al
eşinin yerinde olsam çok üzülürdüm
@meeervv gerçekten mi 😞 ama aldatmadım ki eşimi
aldatmak sadece fiilen olmuyor ki sonuçta baska kadınlara bakıp erekte oluyorsun
@meeervv anladım ama yani herkes seyrediyor hatta eşleriyle seyredenler bile varmış
eşleriyle seyredenlere bir şey demiyorum sonuçta iki taraf da biliyor ve razı. Senin esin biliyor mu
@meeervv hayır bilmiyor
bence bilse çok üzülür içerlerdi ben yetemiyor muyum kocama neyim eksik diye. Size benden kardeş tavsiyesi sorunlarınız varsa beraber aşmaya çalışın böyle arkasından video izlemeyin
@meeervv tamam haklısınız söylediklerinizde daha dikkat etmeye çalışacağım 😞 nefs işte dayanamıyor bazen insan
burada veya baska sosyal medyada kadınlarla konuşuyor musunuz
@meeervv evwt bazen konuşuyorum
cinsel içerikli mi
@meeervv evet bazen cinsel içeriklide de konuşuyorum
siz belki kendinize itiraf edemiyorsunuz ama ben söyleyeyim tebrikler eşinizi aldatıyorsunuz
@meeervv hayır aldatmıyorum sadece mesajlaşma fiili olarak kimseyle ilşkşye girmiyorum
dediğim gibi aldatma için illa birlikte olmanıza gerek yok baska kadınlarla konusuyorsunuz baska kadınları çıplak izliyorsunuz ama aldatmak olmuyor öyle mi
@meeervv ben öyle düşünmedim 😞 dediğim gibi film izliyorum ama eşim ordaki kadınlar gibi olmuyor ordakiler farklı davranıyorlar o yüzden daha istekli ve şey işte
merwk wttim ama burdsn soylemek zor ya
İç giyim bak netten
Bir bayan olarak tavsiyen var mı
Jartiyer al