Ben slav uyrukluyum, seks işçiliği yapan slav uyruklu ve travesti arkadaşlarım var. Onlarla foto video çekinip paylaşıyoruz işe gidiyoruz hayırlı işler yok mu falan diye troll gönderiler paylaşıyorum. Kendimi de trans diye tanıtıp kandırıyorum herkesi, ohaa hayatımda gördüğüm en güzel trans falan yazıyorlar 😂 bana komik geliyor. Sizce bu yaptığım yanlış mı sorun olur mu?
İnsanları transım diye trollüyorum sizce bu yaptığım yanlış mı?
Hayır bir çoğu çok kötü görünüyor doğrusu. 3 numara saçlı, Göğsü kıllı , sakallı kadınım diyenler bile var. Genelde estetik operasyonla güzel olabiliyor translar. Onlar da o kadar çok parayı nasıl bulacak seks işçiliği travestilik yapıyorlar maalesef.
Onların genleri daha güzel olduğu için, hayat standartları bizden fersah fersah yüksek olduğu için normal kadını da erkeği de çok daha çekici görünüyor. Bizdeki kadınlar erkekler de gayet vasat durumda.
Evet, bakımsız bizim milletimiz ki hayat şartları mahvediyor. Onlar translık sürecine daha erken ve güzel başlıyor. Ergenlik bitmeden hormon alıyorlar. Bizde sakallı sakallı adamlar 30 40 yaşında peruk takıp kadınım diyor.
O tarz tipler yabancılarda da çok var, kendini kabullenemeyen insan çok var. Türkiye de doktorlar da dahil translığa çok kötü gözle bakıldığı için hormon kullandırtmıyorlar ufak yaşta o da tipi ve hareketleri alakasız insan modellerine neden oluyor.
Vallahi galerim onunla dolu. Youtube a pek bakmadim cok moralim bozuk oldugunda alinacak ağrı kesici gibi sonraya biraktim izlemeyi. Guzelliginin de farkinda, her tarz giyim de yakışıyor böyle bir sey yok gerçekten...
Bunun daha gizemli bi yüzü var ama taran başka bir seviye. Günün birinde işbirliği yapma maksadiyla bi aksam yemegi bile yeme hayalim var kendisiyle. Nerden baksan tutarsızlık, nerden baksan ahmakça
Yoo, aslında hayalindeki kadının yüzünü bulmuşsun ondan dolayı çok enteresan bir çekim hissediyorsun. Benim de çok beğendiğim erkekler olduğunda böyle olmayacak hayaller kurduğum oluyor. Herkeste oluyordur bu. Olmasa sadece yüzünü ve fiziğini paylaşan sesini bile hiç duymadığın, dünyanın bi ucunda yaşayan olmayacak insanları takip etmezdik onların da milyonlarca takipçisi olmazdı
Ağzından bal damlıyor resmen ya bal. Ilk kez seninle paylaştım ve çok güzel tepki verdin, teşekkürler. Evet ne desen haklsın. Motivasyon için bile bakıyorum fotograflarina ve kendimi iyi hissediyorum. Aynı dünyada aynı havayı soluma dusuncesi bile iyi hissettiriyor. Ne desem boş ama bu kadar guzel de tepki beklemezdim. Çok tesekkur ederim 🌸