+1 yılDopamin bağımlısı olmuşsun. Ilk yaşadığın cinsel iliski yuksek ihtimalle çok güzel geçmiş ve sen her cinsel aktivitede bu hazzı almaya çalışıyorsun. Fakat bu asla olmayacak bir durum. Her ilişkinin kendine göre bir haz seviyesi vardır genellikle ilk ilişkide bu daha sonrakilere kıyasla çok çok yüksek olacaktır. Her neyse sana tavsiyem dopamin orucu yapman, bu yollardan bir erkek olarak bende geçtim 6 ay boyunca ot gibi yaşadım. Dopamin orucunu sadece 2 ay denedikten sonra hersey cok daha guzel olmaya başladı. Dinlediğim müzikten tut cinsel aktivitelerime kadar herseyden aldigim zevk maximum seviyeye çıktı. Dopamin orucunu araştırıp kendini moda sokmanı tavsiye ederim aksi takdirde çok daha kötü şeylere bulaşma ihtimalin yükselir. Başarılar :D
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yazmışsın gerçekten çok teşekkür ederim. Evet doğru söylüyorsun ilk ilişkimden çok büyük zevk aldım daha doğrusu her ilişkide çok alıyorum ama ilk seferler çok başkaydı sevgilim tecrübeli olduğu için sanırım. Araştıracağım bunu
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınların istediği gibi boylu poslu ve yakışıklı değilim, penisimden de utanıyorum yani hayatım boyunca kimse beni arzulamayacak, istemeyecek ve cinsellik yaşayamayacağım. Ne güzel, insana zevk veren güzel bir şey olan cinselliği yaşayabiliyorsunuz. Cinsellik kötü bir şey değil ki hayatınızı umursamayasınız. Siz sadece plansız bir şekilde ve dikkatsiz hareket etmişsiniz. Hayatta asla kendinizi kısıtlamayın; özellikle cinsellik için. Dünyaya bir kere geliyoruz, doya doya yaşayın; şansınız varken. Benim durumumda olmadığınız için şükredin.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSevgiliniz çok şanslı bu arada.
Cinsel Yaşam konusunda 856 cevap paylaştı. Sanırım sıradanlık sevmiyorsun. Her ilişkiye gireceğim zaman farklı birşeyler hayal ediyor, farklı kostümler giymeye özen gösteriyorsun. Çılgınsın ama partnerin seninle aynı beklentilere, heyecana yanıt veremiyor.
00 Yorumla
+1 yılBu dediğin libido ile ilgili değil, psikolojik bir olay. Libidonun yüksek olması ayrı bir konu, cinsel istekten dolayı başka şeylere odaklanamamak ayrı bir konu. Bu da psikolojik bir durumdur.
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum olabilir ama bu konuyla ilgili psikolojik bir problemim olduğunu düşünmüyorum. Mesela 2 hafta birlikte kaldık benim evimde, her akşam birseyler yaşadık ve 2-3 günde bir de ilişkiye girdik o zaman çok daha rahattım bu konuda hayatım daha yolundaydı mesela
- +1 yıl
Çünkü ilişkiye girebildiğin için yolundaydı her şey, giremediğin zaman sıkıntı oluyor sonuçta.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu durumda ya dikkatinizi sevdiğiniz bir şeye odaklamanız lazım ama bu psikolojik olarak düzeltilmesi gereken bir durum bunun için ilaç bile veriliyor rahatsız oluyorsun psikiyatriye gitmeni tavsiye ederim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. seningibisi bize denk gelmez :) şaka bir yana erken yaşta cinsellik yaşadıysan ondan kaynaklı olabilir zamanla düzelir başka şeyler düşünmeye çalış ya da vücudunu zihnini yor bunu dememdende mastürbasyon anlama ;)
00 Yorumlasevgilin kaç yaşında ya da ders çalışıyor mu bilmiyorum ( kaçıncı sınıfsın ) şartlı seks yapın bence
05 Yorumla
Soran+1 yılyok onun işi var
Soran+1 yılŞartlı seks nedir
Soran+1 yılOnu da denedik (adının şartlı seks olduğunu bilmeden) geçen sınavda 70 üstü alırsan açıklandığı gün beraber x şehrine gidip 3 gün kafa dinleriz dedi. Az çok çalıştım ama kafamı yine bosaltamadim sınav da çok zordu felan çok kötü bir not aldım, ama düşük aldım diye yapmamazlık yapmadık. Kendi seheimizde otele gittik 2 günlüğüne :((
- +1 yıl
yani adı şartlı seks mi bende bilmiyorum abla , bunu sınav notu değilde ders çalışma olarak yapabilirsin yani kendini en çok sen tanıyorsun bunun dengesini kurmayı senden başka kimse bilemez , he şey demişsin yapmadığımız zamanda ya istiyorum ya da önceki şeyleri düşünüyorum diye o ana bağlı kalma yani kafandan çıkarmaya çalış o anlık , odaklanma olursa o an aklına gelmez seks
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yıldüzenli görüşebilecen bir partner edinmelisin.. düzenli cinsel hayatın olduğunda yaşantın da düzene girecektir
06 Yorumla
Soran+1 yılYami zaten var düzenli ilişkim ve cinsel hayatım ama ilişkiye girme sıklığımız az
- +1 yıl
bir tane daha edineceksin.. gizliden..
Soran+1 yılO zor
- +1 yıl
zor diye bir şey yok istedikten sonra.. tabi şdoğru kişi ve doğru şartlar altında.. elbette ki ilişkine zarar gelmeden
Soran+1 yılİşte ilişkim buna pek müsait değil sevgilimle sürekli konusuruz sürekli görüntülü görüşürüz ben onu ararım felan aksi bir şey olsa şüphelenir biliyorum hiç gerek yok o riske. Uyuyakalıp telefonunu acamadigim zaman bile tartışma çıkar aramızda, ben de aynı sekilxe ona karsi. Zaten ben de vicdanen rahat edemem sanırım.
- +1 yıl
dorğu kişi ve doğru şartlar derken zaten bundan bahsettim.. senin şartlarına ve durumuna uygun hareket edilmesi gerek.. bunu anlayabilecek biri olmalı elbtte.. vicdan başka bir konu tabiki..
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. tadına vardıktan sonra bunları düşünüyorsan cok normal
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle
Soran+1 yılHayır 5 ay geçmedi, 5 aydır yapıyoruz ama yapmadığınız zamanlarda böyle oluyor. Zaten 5 ay dayanamazdım galiba qkdkwk. Ayda 2-3 kez
Soran+1 yılGörüşürüz normalde 2-3 günde bir ama ortamımız müsait olmadığından birliktelik o kadar
Bol mastürbasyon, sevgilin varsa onunla olarak vs geçer.
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke
Libido seviyen çok mu yüksek sürekli mi ıstegin oluyor
05 Yorumla
Soran+1 yılİkisi de
Soran+1 yılHayır girmek istiyorum ama şartlar gereği giremiyorum. Ayda 2-3 kez
Soran+1 yılAynı şehirdeyiz ama ikimiz de ailemizle yaşıyoruz, normalde her gün beraberiz nereydse ama birlikte olmak için otele gitmemiz gerekiyor vs
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim de cinsellik sebebiyle işime odaklanma işi zor oluyor. Kimi insanların hormonları gerçekten durdurulamaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Harikasn ya..
Yukseksen..
Biraz rahatlican ole caliscan.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2-3 gününü ayır, doyurana kadar biriyle birlikte ol, yetmezse başkasını da alın aranıza
04 Yorumla
Soran+1 yılya mesela 2 gün boyunca ben artık yeter diyene kadar sevgilimle birlikte oluyoruz, 2-3 gün sonra bende ufaktan istek başlıyor e yasayamadikca artıyor sürekli o da mesaj atıp duruyor seni istiyorum şöyle böyle yükseliyorum mastürbasyon yapıyorum ama yetmiyor, araya en az 10 gün giriyor sonraki ilişkiye kadar.
Cevap sahibi+1 yılNormal o zaman 2 -3 gün sonra tekrar istemen. 10 gün ara veriyorsanız araya başkasını katıp işini göreceksin, hayatına da hiç bir şekilde engel olmayacak
Soran+1 yılO çok zor. Yani hem kendim vicdanen böyle bir şey yapamam hadi onu da geçtim sevgilimle sürekli görüşüyoruz, beraber değilken haber veriyoruz suradayim buradayim, gece bile ozleyip görüntülü konuşuruz felan
Cevap sahibi+1 yılKendini okşamaktan başka çaren kalmıyor, o da ne kadar yeterse. Yoksa istedikten sonra yarım bir saat ortadan kaybolmak kolay
+1 yılHerkese libidosu yüksek hatun lazım maalesef etrafta libidosu sönük çok bayan bar
00 Yorumla
+1 yılBu kadar istekli olman harika ya sevgilin çok şanslı
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke farkında olsa elindeki nimetin
- +1 yıl
Değil miiiii🤭
+1 yılBence aklın gidince hemen yap seksini rahatla ve önündeki işine bak sonra
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılsana istekli erkek lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsendeki durum farklı bence.. farklı seylerde arzuluyosun
02 Yorumla
Soran+1 yılNe mesela
Cevap sahibi+1 yılfarklı insanlar ilede ilişki kurmak istiyosun bence.. belli zaman sonra farklı kişilere yonelebilirsin.. etrafında keske sunla bişeyler yasasaydım dediğin kişiler oluyormu
- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinin yanına taşın
02 Yorumla
Soran+1 yılAilelerimizle yaşıyoruz maalesef
- +1 yıl
O zaman baş başa kalmanın bir yolunu bulun
İlişki yaşa sonra düşer
05 Yorumla
Soran+1 yılSadece birkaç gün sürüyor ilişkinin etkisi
Soran+1 yılNası
+1 yılgit yaşa o zaman ne diye öteliyorsun ki
03 Yorumla
Soran+1 yılİşte her istediğinde olmuyor olsa bu kadar artmayacak istek
- +1 yıl
nasıl olmuyor 5 ay önce olmuş işte niye olmasın tekrar.
Soran+1 yılHayır tekrar oluyor canım, o ilki yaşadığım sevgilimle halen beraberim. Ama en az 10 günde bir beraber olabiliyoruz ondan bahsediyorum, açıkladım diğer yorumda
+1 yılEvlen evlen evlen bak 3 kere yazdım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kendini meşgul edecek bir şey bulman lazım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılgeçmez zordur hani tatmikar olmak
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılaklına geldiğinde seviş knk sdfsh
09 Yorumla
Soran+1 yılİşte sorun biraz da bu, ikimiz de istekliyiz ama ikimizin de evi müsait değil. her istediğimizde olmuyor
- +1 yıl
oda kiralayın sevgilin tam bir sığır aw
Soran+1 yılzaten otele veya günlük eve gidiyoruz yaptığımızda
- +1 yıl
e o zaman gidin işte
Soran+1 yılHer gün gitmek saçma olur maddi açıdan özellikle. Benim istediğimi biraz daha bastırmam daha mantıklı ama nasıl olacak bilmiyorum. Zaten o bu kadar çok istediğimi biliyor mu bilmiyorum yani söylüyorum ama bu kadar olduğunu tahmin etmiyordur
- +1 yıl
vay be keşke senin gibi sevgilim olsa jsdfshf
Soran+1 yılqkdkek umarim benimki de öyle diyordur üstüne atlayacağım her an diye normalde buluştuğumuzda arabada öpüşürken bile kendini geri çekiyo
- +1 yıl
:D benim elime geçsen direk o anda sevişirdim hiç çekinmezdim ya sdfjg
- +1 yıl
bence değerini bilmiyor senin :/
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende de vardı aynısı
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence gayet guzel takma kafana. Fb arayan var mı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılzor düşer knka bu nedir böyle ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOff ıslak vajina ellemek istedim şimdi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyardımcı olmak isterdim
00 Yorumla
+1 yılFuat abi misali yanıyorsun be 😊
00 YorumlaSen kaç yaşındasın lise mi okuyon
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır üni
+1 yılbeyni yönetemiyorsun
00 Yorumla